Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kuba30ipol

Temat jakich wiele, chociaż...

Polecane posty

Może być początkowo jak w żarcie: "Jestem zaraz po trzydziestce, przystojny, towarzyski, z dobrze prosperującą firmą i dwudziestoma centymetrami - nikogo nie szukam tylko się chwalę!" Wróć, może nie do końca. Szanowne Panie, temat oklepany, ale okrutnie rzeczywisty. Jestem lekarzem w niewielkiej miejscowości, prowadzę od niedawna nieźle prosperującą klinikę. Przynosi mi to masę radości i korzyści, ale też pochłania dość dużą część tygodnia. Szukam partnerki i choć zadanie wydaje się z pozoru łatwe w rzeczywistości jest parę istotnych problemów. Poznaję masę kobiet, ale ze względów etycznych i moralnych ciężko brać pod uwagę te Panie za potencjalne osoby, z którymi ot tak można się umówić - pacjent to pacjent. Jestem rozpoznawalny w okolicy co może ma i dobre strony (na razie nie stwierdziłem) wśród osób pokroju celebrytów, ale z mojego punktu widzenia jest czasami kłopotliwe - każda wie z kim ma do czynienia, a na początku (oczywiście później też!) znajomości chodzi bardziej o to kim jesteś a nie co masz... Tak rysuje się rzeczywistość, moje pytanie: gdzie najlepiej poznać kobietę? Facebook - nie mam, nie chcę, do przyjaciół dzwonię. Dyskoteki, kluby - środowisko do rozpoczęcia znajomości trudniejsze niż opera. Chodzi o radosną, energiczną osobę, moje preferencje są na prawdę mocno tolerancyjne (może być 15kg na minusie jak i na plusie ;) i nie chodzi o desperację, ale o po prostu fajną babkę. Czaty? To było fajne w 2002r - ktoś jeszcze to uprawia? Sympatie itp. - mieszane uczucia - trochę jak w smerfach: jedna smerfetka i cała wioska dookoła - mylę się? Krąg przyjaciół - wiecie jak jest po trzydziestce: przyjaciół dużo, ale sparowani i przywiązani do wózka - w tym temacie nie pomogą. Dziękuje za wszystkie porady i wskazówki!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować