Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GośćM

Smutno:(

Polecane posty

LubieGracWKomputer dziś - pewnie i tak nie byłbyś w stanie mnie zaakceptować mając pełną wiedzę o mnie. GośćM dziś - staram się być dobrym, choć jestem świadom swych ograniczeń i wad. Jest mi cholernie ciężko z tym.

Ja tez dziekuje za rozmowe, to byl dobrze spedzony czas. Wygadalam sie. 3maj sie

LubieGracWKomputer - dobrej nocy. GośćM dziś - łeb w łeb ze mną. Staram się nie narzekać. Nie zawsze wychodzi.

Wiesz, ja tez jestem swiadoma swoich wad i ograniczen. Kazdy je w koncu ma, tylko nie kazdy dostal tyle ciepla i akceptacji od bliskich i ma "uregulowana psychike" zeby moc z tym zyc i kroczyc z podniesionym czolem, czerpiac garsciami i idac do przodu...

Najczesciej i najwiecej problemow w doroslym zyciu maja ludzie ktorzy w rodzinie mieli kiepska sytuacje i atmosfere.. Duzo sie bierze wlasnie z dziecinstwa, bo przeciez z roku na rok problemow nie ubywa tylko pietrza sie-te najczesciej nierozwiazane...

Ze zwykłej ciekawości pytam.. Ja mieszkam pod Krakowem. Moja luba posługiwała się niegdyś podobnym nickiem, incompatiblee anyway Stworzyłem konto tutaj żeby pogadać z kimś w podobnej sytuacji, niestety nie ma opcji prywatnych wiadomości ;(

In moge Cie spytac, jesli nie chcesz nie odpowiadaj,czy od poczatku miales takie uczucia, preferencje, czy raczej pozniej dopiero ustaliles jak to z Toba jest?

I próbowałem wejść na czata, ale Jawa mi najwyraźniej szwankuje... ja mogę pogadać, nie wiem tylko, czy biorąc wszystko pod uwagę, Ty chciałbyś pogadać ze mną :D

GośćM dziś Tak ok. 16 roku życia, wcześniej się po prostu chyba tak na dobrą sprawę nie zastanawiałem nad tym.

Dobrze wspominasz swoje dziecinstwo , stosunki z rodzicami?

GośćM dziś Moja mama ma problemy ze sobą, ale nie sądzę, by miało to jakikolwiek wpływ. Fluxx1989 dziś Współczuję, ale moja przyjaciółka miała białaczkę, wszystko zależy od tego, w jakim jest stadium i jaką ma silną wolę przeżycia...

Moim zdaniem moglo miec wplyw. Rozmawialm kiedys z moja kolezanka i to byla bardzo prywatna rozmowa, zwierzyla mi sie z przezyc z dziecinstwa i sadze ze i na nia to wplynelo bardzo i na Ciebie rowniez, ale to wlasnie dochodzac do tego trzeba by bylo wywlekac swoja przeszlosc i przezycia emocje. Ja staram sie caly czas analizowac swoje zycie, przejscia, li cz e ze sobie w jakis sposob w koncu pomoge, dojde do jakichs wnioskow...

GośćM jeśli chcesz wysłuchać mojej Historii zapraszam też na chat.

Trzymajcie sie, dzieki za rozmowe. Ja ide juz spac bo trzeba w miare rano wstac... Powodzeenia w walce razem z Twoja daiewczyna fluxx.

Gość gość
tak, wiele ludzi ma zwichrowane dzieciństwo co nieco może wpłynąć na przyszłość danej osoby ale wiele można zmienić kiedy przestaje się być zależnym od rodziców, ich utrzymania, rzępolenia, krzywd kogoś bliskiego itp.