Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GośćM

Smutno:(

Polecane posty

Gość GośćM

Ajjjj. Potrzebuje teraz kogos bliskiego a najlepiej zeby zawsze byl przy mnie..

Gość gość
Aale

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość Aleksander  Kwaśniewski
Walnij se setkę, albo i ćwiartkę!

Gość
mi tez smuto i to bardzo.:( Może jak sie wypłacze to będzie lepiej... Czas leczy rany...chcialabym żeby było tak ze 2 tygodnie później...:(

Duzo powodow dzis zebranych:(( chaos. Chcialabym sie wygadac komus kiedys porzadnie ale nie moge, nie zawsze sama przed soba potrafie stanac w prawdzie, bo mi zal tego wszystkiego, wstyd, nawet nie chodzi o to ze czuje sie winna czemus ale po prostu...:((

Gość Hrabia Valcutascu
jest ci smutno idz na cmentarz to sie w smutku opamietasz a tak powaznie to zwal se konia lub zawiosluj w lodce i bedzie ci lepiej

Gość
mam wrazenie ze każdemu czegoś brakuje w tym temacie, a raczej kogoś.:P

I co jest najsmieszniejsze i najgorsze zarazem? Wyplakujemy sie nie w ramie bliskiej osoby ale w ramiona kafeteriuszy..smutne...:(

Gość Jan Kazirod
Tak Tesc mial zespol bolacego wzwodu, niestety wstydzil sie nam o tym powiedziec i udalo mu sie to ukryc przez 17 godzin, zmiany jakie nastapily niestety sa nie odwracalne. Mocz oddaje normalnie, przynajmniej tak twierdzi... Na wypisie onkolog dopisal raka prostaty ale czy to jest nowotwor to chyba nikt nie wie, bo diagnoza wzgledem wydaje sie wyssana z palca, nawet nie wykonano Tk, Usg, badz jakiegokolwiek obrazowego badania Do wczoraj go bolalo jak to mowil (raz mniej raz wiecej) ale po zwiekszeniu dawki uwalniania fentanylu dzis mowi ze go nie boli. Niestety strasznie oslabl, i wczoraj stracilismy z nim kontakt o 23.00, usiadl na toalecie i nie mial sily wstac, zachowywal sie jak oblakany, nie poznawal, nie robil juz krokow tylko przesowal nogi stopa w stope. W nocy o 1.00 kolejna wizyta w lazience, nie mogl powrocic, i polozyl sie w lazience, transport do lozka ja Tesciowa... nad ranem kolejna taka sytuacja.... Dzis troche lepiej ale mysle ze to po przespanej nocy, ale skarzy sie ze ciezko mu sie oddycha, ale jest jakikolwiek kontakt, aczkolwiek w rozmowie widac postep ataku na mozg, belkot, wygadywanie dziwnych slow.

Gość
często można czuć się samotnym wśród ludzi...

In pytac Cie co powoduje u Cb ten stan czy nie pytac lepiej?

% nigdy nie pomagały. Najlepszym sposobem jest po prostu znalezienie celu w życiu i dążenie do niego. Bez sensu życia można tylko wegetować. I tak pewnie u większości się dzieje.

Gość
LubieGracWKomputer dziś ja np miałam dzisiaj wyjść gdzieś z koleżankami, ale nie miałam ochoty. Zresztą to nie były osoby którym można sie wygadać-ewentualnie można pogadać na luzie i sie pobawić, pożartować... No może jednej osobie, ale nie mogę i chyba nie chce. Jestem daleko od domu w pewnym mieście u rodziny...

Gość Jan Kazirod
Mamy kaczke, problem z tym ze on nie chce jej uzywac, pracie jest bardzo nabrzmiale i boli przy dotyku, moze dlatego nie chce uzywac.

GośćM dziś - Nie wiem... pewnie zima + brak bliskiej osoby + problemy w pracy. LubieGracWKomputer dziś - cel jest, tylko droga wyboista... lubię ten stan po procentach, ale dziś mam chyba głowę mocniejszą niż zwykle :o

Lada moment rozpoczynam kolejny rozdzial mojego zycia ktory na pewno wyrwie mi kolejny kawwlek serca:(( tak bym chciala juz wiesc spokojne szczesliwe ustatkowane zycie z bliska mi osoba:(( kiedy w koncu doczekam sie juz tego spokoju..?:(

LubieGracWKomputer dziś - na dobrą sprawę Cię nie znam, ale od jakiegoś czasu czytam Twoje posty i jakoś tak... cieszę się, że są jeszcze ludzie, z którymi mógłbym się zgodzić.

Celi to ja mam kilka jeden lub dwa najwiekszej wagi i malutkie cele jeszcze wokol. Chce, staram sie krokami je osiagac ale byloby latwiej z tym X bliskim ktory jest gdzies ale nie wiem dokladnie gdzie i ktory to z nich....:(

GośćM dziś - No widzisz, ja parę razy miałem złudzenie, że moje życie się w pewien sposób ustabilizowało... szkoda, że tak nie było.