Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to nie hipokryzja? Męska hipokryzja! Poczytajcie

Polecane posty

Gość gość

Poznałam w necie faceta, od razu mi prawił jaka jestem ładna itp. Potem to juz mi się nie podobało,bo np pisał "pocałowałbym cię ". A nawet się nie spotkalismy na żywo. Potem były dwa spotkania. Raz idac ulicą mówi mi (rozmawialiśmy o katolicyzmie a seksie przed ślubem) "no prawiczkiem nie jestem". Jakas kobieta spojrzała,mi było wstyd. Facet 28lat. Po studiach. Wiedzialam,ze nie prawiczek,bo kiedyś wspominał o wpadce. Po co o tym mówił? Wczoraj nastąpiło apogeum. Napisał, ze mu się fizycznie (seksualnie)podobam. Wkurzylam się. To było obrzydliwe. Zapytalam czy jakby jego ukochanej siostrzenicy ktoś napisał tak gdybg juz byla pelnoletnia to by tez uwazal,ze to zupelnie obiektywne stwierdzenie. Wtedy sie zdenerwowal."od siosrrzenicy odstap,to niskie". Nie to nie jest niskie. Traktuj kobiety tak jakbys chcial aby traktowano te z twojej rodziny. Zaczal cos gegac,ale zablokowalam. I jeszcze twierdzil,ze nie byl napalencem! Jak uwazacie?

Gość gość
Facet ci powiedział że się mu podobasz fizycznie. Co ci nie pasuje?

Gość gość
Ale o co chodzi? Chłop stwierdził, ze podobasz mu sie fizycznie, w czym problem?

Gość gość
Dziwny jakiś. Faceci z netu tacy są

Bycie lub nie napaleńcem to raczej nie jest kwestia posiadania lub nie posiadania popędu seksualnego ani nawet rozmowy o seksie lub ich brak nie świadczą o tym, że komuś tylko "jedno w głowie". To chodzi raczej o sposób wyrażania swoich potrzeb, oczekiwań i emocji. Mi osobiście facet wydawał się dosyć stonowany.

Gość gość
No bardzo dziwny, powiedział dziewczynie, że go kręci. Strrrasznie dziwne.

Gość gość
Napisał, ze mu się fizycznie (seksualnie)podobam. a co w tym takiego straszego? Co do siostrzenicy miał rację, po co wtrącasz kogoś z jego rodziny?W jakim celu? Wiesza co, ja myśle, ze lepiej zostań bez faceta, bo pleciesz jak potłuczona, tylko komuś czas zabierasz niepotrzebnie.

Gość gość
To ty jesteś dziwna. Podobasz się facetowi a to dobrze. Po co teksty z siostrzenicą?

Gość gość
Ale z ciebie głupia laskja, szok. jeszcze się przywalasz w sumie sama nie wiesz o co.

Gość gość
Bo wyobraźcie sobie do tej pory mężczyźni mówili mi "podobasz mi się", "jesteś ładna", "zależy mi na tobie"...może ta sama treść, ale inaczej wyrażona. Jestem delikatna i wrażliwa i mowa o tym,ze się komuś podobam seksualnie dość mnie dotknęła,obraziła. Milo jest się podobać, ale to nie był ten etap znajomości by używać słowa seks.

Gość gość
a co do tego ma siostrzenica?Dziwna jesteś, szukasz problemu tam gdzie go nie ma.Facet powiedział,ze mu się fizycznie podobasz, a to jest zbrodnia? Daj temu facetowi spokój, szukaj jakiegoś pseudoadoratora moze w koscielnych kręgach.

Gość gość
Widzę, ze tylko osoba z 13:31 mnie rozumie... dziewczyny naprawdę Was to nie odrzuca? To był obleśny tekst rodem z arabskich niemiec...poznawalismy się, chciałam cos do niego poczuć, ale budził moja nieufność! Co innego jak kobieta daje znak, zachęca, ale ja byłam ostrożna.

Gość gość
Fatycznie straszny kontekst, moze jak taka wrażliwa jesteś to rób serwetki, nie spotykaj się z facetami.

Gość gość
Oj no to biedny nie umie wyrazić słowami tego co czuje. A tak serio ile ty masz lat 11? Facet dorosły powie dosłownie co ma na myśli. A to nawet nie było chamskie w jego strony tylko normalne. Odczuwa pociąg fizyczny. Tyle w temacie. Nie ma się co oburzać są gorsze teksty

Wg mnie tekst "podobasz mi się fizycznie" może nie jest szczytem dobrego smaku, ale w żadnym razie nie jest obleśny. Przykładów obleśnych zwrotów raczej pisał Ci nie będę, no, chyba, że chcesz...

Gość gość
Ty chyba tylko sama siebie rozumiesz, nikt poza tobą tej paplaniny raczej nie ogarnie.Sama jesteś taką laską, co ą, ę przez bibułkę, aby tylko pozory były, bo taka wrażłiwa jesteś.Jesteś sama zakłamana. Zgadzam się z poprzednikami, daj spokó sobie z facetami, szukaj takiego zakłamanego jak sama jesteś.

Gość gość
On opowiadał jakim to jest katolikiem właśnie! To kolejna hipokryzja,seks przed ślubem i jedzenie mięsa w piątki! Ja uważam,ze chciał mnie po prostu wykorzystać. Ewentualnie, ze nie potrafi obchodzic sie z kobietami. P.s samo "podobasz mi sie" byloby ok ,ale po co dodać, fizycznie / seksualnie? To takie zezwierzecenie.

Gość gość
Ile masz lat 9? Pleciesz jak gimbaza, takia nawiedzona dodatkow gówniara.

Gość gość
a sex jak sobie wyobrażasz, motyle w brzuchu?Sex jest własnie zwierzęcy, ostry, namiętny, anie jakieś głaskanie i mlaskanie i opowiadanie dyrdymałów.Nei dorosłaś jeszcze do tej tematyki, moze skup się na odrabianiu lekcji.

Gość gość
Trzeba było na początku napisać, że jesteś zatwardziałą katoliczką ze spaczonym poglądem na erotyzm, uczucia i seks. Teraz wszystko jasne.

olaboga, dorosły facet używa słowa "seks"! :D może napisz z tym do TV, przyjadą i reportaż zrobią o tym nadzwyczajnym zjawisku :classic_cool:

Gość gość
Katole i ich wyświrowane problemy, lepiej idź na rózaniec. Zapisz się do kółka różańcowego, tam wszystkie takie uduchownione i wrażliwe, źle wybralaś faceta, moze w kościele spotkasz właściowego, takiego co będzie udawał bogobojnego, a po ślubie zmieni się w kata, taka katolicka retoryka.

Gość gość
Dorosły facet powiedział seksualnie, tragedia, powinien powiedzisz ,że jesteś śliczna jak kaczuszka i pachniesz jak kwiatek:) Ale idiotka z ciebie.

Gość gość
jesteś śliczna jak kaczuszka i pachniesz jak kwiatek Przestańcie, w pracy jestem i oplułam się kawą.

Gość gość
to są normalne słowa. Co się oburzyło? Tak serio? Chodziłaś do szkoły gimnazjum liceum tam się gorsze teksty słyszy i nikt jakoś nie rozpacza.