Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to nie hipokryzja? Męska hipokryzja! Poczytajcie

Polecane posty

Gość gość
Dalej nie czaicie. Faceta znam z internetu. Raptem dwa spotkania,a ten gada o seksie. To jest normalne?

Nas nie znasz w ogóle i ani razu nie widziałaś, a też gadasz z nami o sexie... Moim zdaniem można rozmawiać o wszystkim, tylko trzeba czynić to z pewnym wyczuciem i na pewnym poziomie...

Gość gość
No nie czaimy po prostu powiedział że fizycznie mu się podobasz nic więcej. Co z tego że po 2 spotkaniach jakby poczekał 20 byłoby lepiej? Ogarnij się facet pewnie ma ze 20 parę lat. Powiedział co myśli. Na siłę cię w krzaki ciągnął?

Gość gość
Jasne, można sobie żartować itp,ale od starającego się o mnie faceta wymagam więcej niż od chłopca z gimnazjum czy robotnika albo alvaro z dyskoteki. Chyba logiczne, że jak ktoś się ze mną spotyka to mu się podobam. Wy chyba nigdy romantyka nie poznalyscie tylko za włosy i do jaskini :O

Gość gość
Romantyk tylko tym się różni że powie to wierszem i w ślicznych landrynkowych słówkach. A chce tego samego. Dorośnij. Dużo bardziej wolę faceta który wie od razu czego chce i jasno określa niż takiego co wierszem gada i pod płaszczykiem romantyzmu mami

Gość gość
Szukaj romantyka, będzie nawijał makaron na uszy , a potem i tak w łóżku będzie tam samo jak z każdym, skoro lubisz jakieś wydumane zaloty, szukaj takiego słodkopierdzącego faceta. Facet powiedział,ż e mu sie seksualnie podobasz,a to dla ciebie brzmi jak uprawianie wyuzdanego seksu, lecz sie na głowę, tylko tyle powiem.l

Gość gość
Podobasz mi się fizycznie, tragiczny zwrot, własnie alvaro z dyskoteki, czy też robotnik będzie walił chłodne kawałki typu "czy bolało jak spadałaś z niega o moja gwiazdo" Szukasz problemu gdzie go nie ma.

Gość gośćjviivu
Powinnas sie w sredniowieczu urodzic, wtedy takue teksty byly obrazliwe ale teraz?! Skad Ty sie urwalas?! Mi raz kolega powiedzial, ze wylizal by mi andzie do bialej kosci i jakos super mnie to nie obrazilo, owszem nieco speszona sie poczulam ale mimo wszystko to bardzo fajne uczucie, jak wiesz, ze ktos na ciebie leci. Nawet w taki sposob.

Gość gość
"od starającego się o mnie faceta wymagam więcej " ej księżniczko uważaj bo pękniesz, wyjmij kij z d.u.p.y " Chyba logiczne, że jak ktoś się ze mną spotyka to mu się podobam" jak logiczne to ci to oznajmił "Jasne, można sobie żartować" tia zero dystansu do siebie

Gość gość
Inne pytanie. Czy gdyby wasza siostra,córka,kuzynka,siostrzenica dostała od faceta wiadomość "podobasz mi się seksualnie" to byście się cieszyli? Byli mu przychylni? Czy zapaliłaby się czerwona lampka?

Gość Kapitan bukkake
Facet, który dużo gada mało orgazmów daje. Sprawdzone und potwierdzone 🖐️ :classic_cool:

Gość gość
Ile ty masz dziecko lat?

Gość gość
Ale jaka lampka od czego ta lampka? Normalny tekst, jaki niejedna kobieta usłyszała, weż się już nie doszukuj i nie męcz . Czy ty myśłisz, ze nasze matki, siostry, kolezanki, siostrzenice tylko takie teksty słuszą, a pomyuślałas sobie, jak one wygladają i co robią w łóżku z facetami, przeciez nie bedę patrzyła na siostrzenicę i widziałą jak obciaga facetow, wiesz co ludzie mówią i robią w kwestii intymnej?Taki teks to jak nic. Ja bym była własnie bardzo slabo nastawiona to takich dziewic orleańskich i innych wydumanych katolickich egzemplarzy, do ksieżniczek na ziarnku grochu.

Gość lenkaaaa27
A ja rozumiem autorkę a mam 27 lat. Takie teksty są bardzo nie na miejscu i za coś takiego ten pseudo mężczyzna dostałby w twarz gdyby mi powiedział

Gość gość
Ale co innego jak stały facet pisze takie rzeczy a nie nowopoznany w internecie!

Gość gość
autorko nie pisz sama ze sobą, to żenujące.

Gość gość
Dzięki Lenka. Juz się balam, że trafilam na forum dla dziwek, dla których takie teksty to komplement albo, że ze mną jest cos nie tak.

Gość gość
to dokładnie to samo i nie ma się co obruszać i udawać Świętszej niż sama nie wiem kto

Gość gość
Takie teksty są bardzo nie na miejscu i za coś takiego ten pseudo mężczyzna dostałby w twarz gdyby mi powiedział ale nie dostanie bo nie mam faceta buahahha.Robisz autorko z tego zwrotu jakby ten facet conajmniej powiedział:daj mi du/py, ru/chać mi się chce:

Gość gość
Nawet jak będzie pisała jako lenka 363663, gienka 89898 i inne podobne, nie zmieni to faktu,że ewidentnie z tobą coś nie tak, myślaca laska zastanowiłby się czy moze faktycznie nie ma racji, ale upary katol będzie trwał przy swoim ,książniczka na dychę.

Gość gość
może to i nie komplement ale tekst jak najbardziej normalny i nie trzeba z tego ronić końca świata

Gość gość
Robisz autorko z tego zwrotu jakby ten facet conajmniej powiedział:daj mi du/py, ru/chać mi się chce: Dokładnie.

Gość gość
To jest tekst właśnie na tym poziomie!

Gość gość
Lecz się na głowę autorko.

Gość gość
a co mial ci powiedziec nie podobasz mi sie psychicznie czy podobasz mi sie fizycznie?

Gość gość
Nie będę dawać rad jak uwodzić kobiety, lepiej bijcie konia dalej :-D

Gość gość
Słowo na dziś : staropanienstwo.

Gość gość
Wole być stara panna niż spotykać się z desperatem

Gość gość
Jest różnica między tym co facrt by chciał ale nie musi o tym mówić?