Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18ataga

Jak radzicie sobie z problemami skóry?

Polecane posty

Gość 18ataga

Jak radzicie sobie z problemami skóry, trądzikiem, wypryskami, przebarwieniami, porami itd? Szukam inspiracji na przepisy na domowe maseczki / kremy. Lub tabletki, które działają "oczyszczająco" na naszą cerę.

Gość gość
chodzimy d dermatologa i kosmetyczki

Gość elwira111
kosmetyczka nie zawsze pomaga ;) zwłaszcza, że nie ma co zaogniać tego co juz wylazło... i może zanim sięgniesz po antybiotyki na trądzik to spróbuj iqface, ja się pozbyłam całego syfu z twarzy - tego najbardziej rozgrzebanego, a reszta póxniej zeszła sama jak sie kondycja skróry poprawiła. A jeszcze do tego, mniej smieciowego żarcia i powinno być po problemie

Gość gość
zrezygnowalam z fast foodow, slodyczy i pikantnych potraw i jest duzo lepiej. dieta ma wplyw na wyglad skory.

Gość 18ataga
czy to prawda, że maseczki ze świeżego stolca sa bardzo zdrowe i skuteczne?

Gość mewa123
a co to, to iqface? Kolejne chemikalium na klimakterium?

Gość gosia11113
Na żadne klimakterium :P Tabletki, które dają odetchnąć skórze, dla mnie zdecydowanie wygodniejsze niż te wszystkie wklepywanki, nakładanki - trzymaj, zmyj, powtórz 10 razy w tygodniu.

Gość oldżiffff
Ja myślałam, że tylko ja jestem takim leniuchem, że ładuje w siebie tabsy, zamiast "wklepywać" jak tu juz ktoś powiedział. Więc mój sposób na zdrową skórę twarzy? Iqface. Oczyszcza pory, redukuje przebarwienia, niweluje trądzik i inne wulkany, wyrównuje kolor. Jedna tabletka rano razem z witaminami i jedna wieczorem i nie mam ani jednego kremu poza nivea w chacie :)

Gość gośćdorota
ja też biorę iqface, właśnie mija 2 miesiąc i powiem wam, że takiej super skóry to jeszcze nie miałam ;D nie dość że po trądziku ani śladu to jeszcze stała się taka jakaś ładniejsza po prostu :D

Gość gość
Ja chodzę na różne zabiegi kosmetyczne do http://www.esthe.pl/ . Ogólnie jestem zadowolona, odkąd zaczęłam chodzić na wizyty, efekty są znakomite.

Gość gość
ja miałąm okropny trądzik. musiałam leczyć go antybiotykami, a później zostały mi blizny. :( na szczęście udało mi się ich pozbyć dzięki laserowi frakcyjnemu, który robiłam w http://maestriaklinikaurody.com/ . Teraz moja cera wygląda świetnie.

Leczenie trądziku jest procesem długotrwałym i należy uzbroić się w cierpliwość. ;) Kluczem do sukcesu jest stosowanie odpowiednich preparatów, które pomogą poprawić funkcjonowanie gruczołów łojotokowych. Nadmierne wydzielanie sebum staje się pożywką dla bakterii, stąd wykwity na skórze. Z tym problemem bardzo dobrze radzi sobie preparat Beta-Skin Acne Care Cream. Jego unikalna formuła została opracowana specjalnie dla cery trądzikowej. Efekty są zdumiewające. :) Więcej szczegółów na temat kremu na stronie: https://sklep.betaskin.pl/Beta-Skin-Acne-Care-Cream-75-ml/110

Gość gość
ci debile mysla ze ludzie to lykaja..widac ze watek zalozylas specjalnie zey potem rekalme zapodac..kretynko nikt nie bedzie kupowal twego badziewia..zrozum

Gość gość
Mi polecono tabletki IQFACE podobno z pryszczami radzą sobie rewelacyjnie.I rzeczywiście moja koleżanka miał praktycznie całą twarz w pryszczach a najwięcej po bokach buzi i po zastosowaniu tych tabletek wygląda o niebo lepiej.