Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trafiłam do konowałki która mi napędziła niezłego stracha w ciąży :(

Polecane posty

Gość gość

zrobiła mi usg piersi i stwierdziła że mam iść do onkologa bo to może być rak...nie musze chyba mówić co przezywałam. poszłam do onkolog, onkolog wysmiała świstek od tej baby co mi robiła usg i powiedziała że masakra co za niekompetencja..i że nawet nie ma potrzeby żebym biopsje robiła bo to normalne że piersi w ciąży zmieniają się i pojawiają się tzw.tłuszczaki. Ile ja sie przez tę konowałkę nadenerwowałam....a onkolog ją wyśmiała. w ogóle baba robiła usg a jest nie ginekologiem ani onkologiem tylko wenerologiem..kto jej dał certyfikat badan usg?? wszystko to w prywatnej przychodni za pieniążki niemałe się działo

Gość gość
usg powtórzyłam gdzie indziej i oczywiśce onkolog miała rację. żadnego guza nie było.

Gość gość
Podaj chociaż miejscowość żeby było wiadomo u kogo się nie leczyć. Zdrówka dla Ciebie i maluszka.

Gość gość
Jkaby Ci to powiedzieć żeby nazwiskami nie szastać... hmm pamiętaj, nie dawaj się namówić na USG piersi zanim nie będziesz miała informacji że lekarz to wykonujący jest z zawodu ginekologiem lub onkologiem. Bo ja poszłam na to usg a potem patrzę baba ma na pieczątce że jest reumatologiem tylko ma jakiśtam certyfikat z diagnostyki. Dzięki za życzenia :)

Gość gość
dodam że wydawało mi się logiczne, że usg piersi robi lekarz ginekolog a nie jakiś reumatolog czy inny w tym wypadku dziwak. zdziwiłam się jednak srodze.