Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vavo

Nie wiem czy ją kocham

Polecane posty

Gość vavo

Cześć, od ponad miesiąca spotykam się z pewną dziewczyną, byliśmy w paru miejscach, na kilku spacerach, dobrze mi się z nią rozmawia, generalnie podoba mi się. Obecnie jesteśmy na etapie totalnego koleżeństwa, tylko raz napisałem jej że cieszę się że ją poznałem (napisałem, bo nie potrafiłem tego powiedzieć), nawet nie trzymałem jej za rękę. Problem pojawia się gdy chciałbym jej powiedzieć co tak na prawdę czuję, nie potrafię tego zrobić, wyobrażam sobie jak to robię, ale gdy przychodzi co do czego, gdy jest obok mnie to nie potrafię, boję się że to zabrzmi dziecinnie, że będzie mi drżał głos etc. Obawiam się również, że skoro nie umiem jej tego powiedzieć to tak na prawdę jej nie kcoham. Drogie Panie, jak mam się odważyć? Dodam że jesteśmy dorośli, a ja traktuję to poważnie

Gość vavo
Bo pewnie wiekszość nie ma problemu żeby wyznać uczucie :/ cholera, troche to żałosne

Gość gość
A śmierdzi jej z buzi?

Gość gość
Trochę..

Gość vavo
Średnio śmieszne, ale skoro pytasz to odpowiem: nie.

Gość vavo
Dodam jeszcze ze chciałbym zaproponowac jej seks analny

Gość vavo
Ooo, ostatnia szara komórka ci podpwiedziała żeby też nick zmienić.

Gość gość
Każdemu czuć z ust,nawet dentystom :/

Zbyt krótko spotykasz się z tą kobietą, i nie dziwią mnie twoje wątpliwości. Uczucie rozwija się powoli, nie pośpiesznie.Jak napisał pewien mój ulubiony swego czasu pisarz: "Miłość jest kombinacją podziwu, szacunku i namiętności, i ważne, kiedy żywe są wszystkie te uczucia." Jesteś na początku tej drogi i jeszcze nie ma pewności, czy po obu stronach jest ten "podziw" i "szacunek". "Namiętność" przychodzi na końcu, kiedy już będziesz wiedział, że warto być z tą konkretną kobietą bez wahań, jakie teraz tobą targają. Warto więc bez zbytniego pośpiechu poznać ją bowiem, cytując dalej tego autora: " seks, to jedna z najprzyjemniejszych rzeczy na świecie, tak, jak gwiazdka. Ale jeśli ktoś nie wie, co to wstrzemięźliwość, to tak jakby codziennie urządzał sobie gwiazdkę. Traci wtedy ten dreszczyk oczekiwania na coś niezwykłego". Dobrze ci radzę poznaj tę kobietę dokładniej bo w dzisiejszym świecie, gdzie wszystko robi się pośpiesznie lub po omacku, wielu cierpi z tych powodów. Brzmi jak kazanie ? :D Wiem, ale na swoim przykładzie pokazuję ci, że warto być w harmonii z drugą osobą. Ja, mam to szczęście 🖐️

Gość vavo
Jak mam ją poznawać? Po prostu spędzając razem czas? Rozmawiamy naprawdę dużo, troche wyczerpują nam się tematy.

was nie zaakceptuje, co sprawia radość, to także poczucie, że lubicie ze sobą przebywać. Rozmowy są bardzo ważne i śmiem twierdzić, że dzięki temu, że ludzie nie potrafią ze sobą rozmawiać, nie potrafią też zrozumieć drugiego człowieka ani pójść na kompromis, ani niczego wyjaśniać. W zasadzie nie lubię nikogo pouczać w sprawach tak delikatnych, ale wychodzę z założenia, że warto o tym wszystkim przypominać. :) Na powiedzenie, że ją kochasz, masz jeszcze dużo, dużo czasu.

Urwało mi kawał wypowiedzi. Może to i dobrze bo gotowe przepisy często rozleniwiają.

Gość vavo
No okej, dzięki. Troche to mnie pociesza że nie muszę się z tym spieszyć, być cierpliwym aż w końcu samo przyjdzie, bez planowania, stresu etc.

Stresować mogą się małolaci, im wypada, ale mężczyzna nie powinien. ;) Apropo, ile masz lat ?

Gość vavo
20 Może stres to źle ująłem, ale po prostu odbiera mi mowę.