Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham męża, ale nie czuje się kochana, to bardzo przykre

Polecane posty

Gość gość

Kocham męża, ale nie czuje się kochana, to bardzo przykre

Gość gość
nie ty jedna

Gość gość
powiedz to swojemu a nie piszesz na kafe

Gość gość
Tez tak mam, w dodatku moj maz nie wie co to romantyzm :/ jest zimny, mowi ze kocha, lecz slowa a czyny to co innego.

Gość gość
Mowilam wiele razy, ale ileż mozna ? Zmieni sie na tydzień, a później znowu to samo.Nawet jak jest mi przykro z jakiegoś powodu i płacze, to On sie wkurza i wychodzi

Gość gość
Męża to se trzeba wychować. Jakbyście drogie panie wiedziały co jedna kobieta ze mną robi a postanowiłem być już zawsze sam.

Gość gość
Niestety ale to się nie zmieni i nie tylko w małżeństwie są takie problemy. Mój ex facet też mi nie okazywał miłości, niby kochał ale co z tego skoro ja tego nie czułam. Liczył się tylko on a moje potrzeby były mało istotne. Nie przytulał, nie całował na codzien, dla niego seks był okazywaniem uczuć a dla mnie to za mało. Z czasem miałam dosyć seksu i czułam się wykorzystywana. Nie potrafił sprawić abym miała ochotę na seks. Wspolczuję wam, bo ja odeszłam bo to był tylko mój facet. Nigdy nie chciałabym takiego męza, nigdy. Zresztą byłam kiedyś w związku kiedy nawet po 6 latach bycia razem były czułości i okazywane uczucie wiec wiem ze to możliwe. Zimnym facetom mówię nie.

Gość gość
Ja mam dokładnie to samo, dla Niego okazywanie uczuc, to seks.

Gość gość
mam to samo,normalnie zal.

Gość gość
Czyli wychodzi na to , że utrzymanie związku jest trudne.

Gość gość
Ile procent kobiet potrzebuje uczucia ?

Gość gość
ja tez jestem z facetem 4 lata. i to nie tak, ze oni nie potrafia, - skoro na poczatku sie starał to teraz sie mu po prostu nie chce. przykre. on nie wie o co mi chodzi, no ewentualnie przyzna ze faktycznieble ble...stara sie przez dwa dni i znowu czuje ze jestem sama. Zapytałam, czy ma kogos? czy robi to specjalnie zebym zakonczyła zwiazek? i jak mnie nie chce, to nie ma problemu bo ja nie chce bylejakosci- to wtedy słysze, ze on mnie kocha najbardziej na swiecie etc.pokazuje jak mu zalezy, po czym za jakis czas olewajstwo

Gość gość
Bardzo trudne, zazwyczaj tkwimy w tych związkach, przez wzgląd na dzieci, albo dlatego, ze nas nie stać na to, aby odejść.

Gość gość
Mam znajomych trolii i jedna koleżanka mi się bardzo podobała. Taki aniołek wśród trolii. Jak popatrzyłem na nią miałem motyle w brzuchu. Po roku jej uroda mi się znudziła. Jak komuś po roku znudzi się wygląd to co dopiero uczucia.

Gość gość
Fakt, to przykre. Niektórzy męzczyźni nie rozumieją, nie chcą zrozumiec, ze milosc to dziesiątki codziennych gestów, które wykonuje się wobec kochanej kobiety. To nie tylko kolacyjki, wypady, wyjścia, ale ta kanapka pod folią, bo żona przyjdzie zaraz do domu, pewnie głodna.. To ta kawa czy herbata zrobiona i podana.. Te pozmywane naczynia, bo zona jest zajęta czyms innym...Pytanie, jak się czuje, czy coś jej podać, zrobić, usłuźyc.. To opiekowanie się ukochaną kobietą... Miłość to dawanie.

Gość gość
Miłość buduje się na przyjaźni.Jesli nie jesteście przyjaciółmi, laczy Was tylko seks, to bardzo wspolczuje