Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niski wzrost u kobiet, jakie wady i zalety?

Polecane posty

Gość gość

jakie zalety sa niskiego wzrostu a jakie wady?

Gość gość
temat bez wyzwisk

Gość gość
W 90% dziewczyny poniżej 165 cm mają zaburzone proporcje. Ja wolę takie 170-175cm ale mam kolegów ktorzy gustuja tylko w malutkich....

Gość gość
poniżej 165cm? zaburzenia proporcji u kobiety są poniżej 150cm (ok145cm) kobiety mające 150cm i wiecej maja normalna proporcje

Gość gość
gość dziś W 90% dziewczyny poniżej 165 cm mają zaburzone proporcje x to co piszesz to głupoty

Wada jest taka że zkładają takie tematy : ,,Znajoma ma 175 cm i 50 kg ma chłopaka ja nie mam.Mam 160cmi90kg. Brzydka jestem? " Ona ma powodzenie a ja nie. i ona uchodzi za ładną a ja za brzydką ! to że ona uchodzi za ładną , ma powodzenie a ja nie mam powodzenia uchodzę za brzydką, nie mam chłopaka a ona ma ja mam twarz brzydką a ona ładną ale nie tylko o twarz chodzi , ona jest śmiała, ja jestem nie śmiała, ludzie ciągle ją chwalą że ma długie nogi, płaski brzuch, umie zrobić szpagat, ciągle ją chwalą że jest wygimnastykowana , wysoka , szczupła , a mnie ciągle krytykują że jestem niska, gruba to nie sprawiedliwe.

,,Znajoma ma 175 cm i 50 kg ma chłopaka ja nie mam.Mam 160cmi90kg. Brzydka jestem? " Wada jest taka że zakładają takie tematy !

Gość gość
xyz23432423432 dziś nie pisz tutaj, zalozyles juz 3 tematy prowokacyjne w ciagu 30 min, prosze sie tutaj nie udzielac

Gość gość
Wg badań najzdrowsze i z najlepszymi proporcjami są w naszym klimacie kobiety o wzroście 175cm. I dalej w dół czy górę tym gorzej!

Gość gość
proporcje często mają zaburzone też i te najwyższe laski. a swoją droga to kobiety 165-175 tez nie zawsze mają dobre proporcje. I co to znaczy proporcjonalna? jak za małe cycki to juz nieproporcjonalna, a jak za duże to już fajnie, tylko to tez nie jest proporcjonalne. albo za wąskie biodra, za duże stopy, za małe dłonie itd... punkt widzenia zalezy od patrzącego. nikt nie jest więc idealnie proporcjonalny...

Gość gość
Niskie są często wredne i zazdrosne, i często mają krótkie nóżki...najgorzej skośne...bylem kilka razy w Tajlandii i powiem wam one są na żywo szpetne!

Gość gość
ja mam 1.59m i mam bardzo dobre proporcje, niskie kolezanki również mają bardzo dobre proporcje, przy każdym wzroście (oprócz poniżej 145cm i powyzej 185cm) są bardzo dobre proporcje pokaz ten artykuł

Gość gość
tak Polska jest w Tajlandii :) świetne porównanie

Gość gość
temat jest o wadach i zaletach wzrostu a nie o charakterze ludzkim który NIE ZALEŻY od wzrostu

Gość gość
proporcjonalny odpowiednio to najważniejsze żeby był penis a nie stopa czy cycek :P

Gość gość
Znam tylko jedną dziewczynę o wzroście ok 160. z dobrymi proporcjami.

Gość gość
cóż jak to mówią, ważne żeby cycki miała...ale jak dla mnie najlepsze kobiety to te w przedziale 170 do 177cm. Jak taka założy sukienkę,szpilki i pończochy....

Gość gość
A jakie sa wady blond włosów? Zielonych oczu? Pieprzyka na reku? :D ano takie ze komus sie moga nie spodobac. A jakie zalety? Ze innemu komus moga spodobac :P No wlasnie.

Gość gość
''A jakie sa wady blond włosów? Zielonych oczu? Pieprzyka na reku? smiech.gif ano takie ze komus sie moga nie spodobac. A jakie zalety? Ze innemu komus moga spodobac jezyk'' Różnica jest taka, ze wzrost poniżej 160cm dla kobiety, to kalectwo. Koniec i kropka!

Gość gość
"Różnica jest taka, ze wzrost poniżej 160cm dla kobiety, to kalectwo. Koniec i kropka!" Rozumiem, ekspercie od kalectwa. Umyslowe z tego co slyszalam jest najgorsze, wspolczuje

Gość gość
Można na rękach nosić:-) Nie wyglada ja Wieża Mariacka Ma małe stopy Może nosić nawet bardzo wysokie szpilki A wady Nie ma.No może mniej widzi gdy wielgachne przed nią stoją;-)

Gość gość
up

Gość gość
Znam tylko jedną dziewczynę o wzroście ok 160. z dobrymi proporcjami. x Dziewczyn i kobiet o wzroście 160-165 jest cała masa, w pokoleniu 25+ to nawet najczęściej występujący wzrost. Gdyby większość z nich miała "zaburzone" proporcje, to by znaczyło, że "zaburzone" proporcje nie są zaburzeniem, tylko normą, która po prostu nie podoba się tobie.

Gość gość
Nie ma żadnych wad i zalet, które przekładałyby się na jakość życia codziennego.

Gość gość
W gronie moich znajomych są 3 dziewczyny o wzroście około 155 i żadna z nich na życie nie narzeka.

Gość gość
wada: trudno sięgnąć coś z górnych półek zaleta: średni/wysoki mężczyzna pomoże z uśmiechem :)

Gość gość
no i jeszcze jedna zaleta: można obciagać na stojaco :)

Gość gość
gość dziś no i jeszcze jedna zaleta: można obciagać na stojaco usmiech.gif x ale tylko wtedy gdy kobieta ma 1.50m a facet 2m :P