Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIELĘGNIARKI ILE ZARABIACIE!!!

Polecane posty

Gość gość
No dobrze ale pielęgniarka to również samodzielny zawód medyczny Ale wiecie co nie chce mi się juz tego kolejny raz tlumaczyc:) I tak wiecie swoje I nawet wiem jakie będą odp Tak że :)

Gość gość
Nie kłamcie bo mam kol lekarza świeżo po szkole który wynajmuje sam mieszkanie za 2 tys i żyje sobie lekko ze swojej pensji Wakacje zagraniczne dobre auto itd Wiec nie róbcie z siebie biedakow I nie rodzice mu nie pomagaja

Gość Margareeeettkaaaaa lekarz
Ja świeżo po studiach miałam własne mieszkanie, samochód i było mi dobrze. Zarabiałam 2000 na rezydenturze. Nie wiesz skąd Twój kolega ma te pieniądze, może prowadzi inną działalność, może ma kasę od rodziny, może wygrał w lotto a może odziedziczył hektary REZYDENT CZYLI LEKARZ 7-8 LAT PO STUDIACH ZARABIA 2200 I NIE MA Z TYM ŻADNEJ DYSKUSJI.

Gość gość
Nie kłamcie bo mam kol lekarza świeżo po szkole który wynajmuje sam mieszkanie za 2 tys i żyje sobie lekko ze swojej pensji Wakacje zagraniczne dobre auto itd Wiec nie róbcie z siebie biedakow I nie rodzice mu nie pomagaja Pielegniarko a smoki w tej bajce byly?

Gość gość
No chyba nie 7, 8 lat. Spejalizacje trwają 4,6 lat, więc nie przesadzaj. Potem trochę więcej. A zwykle po 2, 3 roku pozwalają na samodzielne dyżury, więc kaska leci. Nie przesadzaj. Mam wiele znajomych lekarzy, straszych, młodszych i biedni nie są. I nawet Ci powiem, że jak na polskie realia są bogaci.

Gość Margareeeettkaaaaa lekarz
po studiach masz rok stażu, a większość specjalizacji trwa 6 lat, a robi się je 7, bo czekasz na egzamin i są problemy ze stażami w trakcie rezydentury (bo kto wypuści pracownika z oddziału?) więc owszem 7-8 lat po studiach A co do dyżurów tak jak napisałam: są szpitale gdzie płacą 1 zł. godzinę dyżuru, w innych kwoty są i tak niewiele większe!!!

Gość gość
Tu tępa pielęgniarka:) kupiłam sobie dziś torebkę za 2koła, jak co miesiąc zresztą

Gość gość
Tempa miało być :)

Gość gość
No chyba nie 7, 8 lat. Spejalizacje trwają 4,6 lat, więc nie przesadzaj. Potem trochę więcej. A zwykle po 2, 3 roku pozwalają na samodzielne dyżury, więc kaska leci. Nie przesadzaj. Mam wiele znajomych lekarzy, straszych, młodszych i biedni nie są. I nawet Ci powiem, że jak na polskie realia są bogaci. Jednak smoki były w tej bajce

Gość gość
u mnie w szpitalu wojewodzkim dyzur dodatkowy (24h) jest za 170 brutto, kaska jak cholera,

Gość gość
haha, u mnie podobnie - 180 brutto za 24 godziny plus nie da się zejść po dyżurze czyli właściwie za 36 h...

Gość gość
Nie moja wina, że jesteście niezaradni. Ja właśnie siedzę na dyżurze, właśnie wróciłem z konsultacji a teraz idę spać i 1100 moje. Dobranoc frajerzy :D

Gość gość
1100 ciekawe gdzie? idz spać i marz sobie o takich zarobkach.

Gość gość
Gdzie? A proszę Cię bardzo byłe miasto wojewódzkie we wschodniej Polsce. Tak, masz rację, idę marzyć...marzy mi się podwyżka. :D

Gość gość
to gratuluję zarobków, tylko nie wciskaj ludziom że to norma. Bo to wyjatek

Gość gość
To potszyw tamtej pielęgniarki !

Gość gość
Stare zawistne piguły nawykręcały jej bajek

Gość gość
Pozszywaj sie i zmyślaj świnio dalej. Typowa piguła -praca opiekuna,mniemanie o sobie jak ordynator.

Gość gość
Pielęgniarki: -do pracy fizycznej nie -do pracy umysłowej i odpowiedzialności nie -do szkoleń na punkty nie -do klasy tak -do przechwałek tak --do zajmowania miejsca pracy innym zawodom tak -do oczerniania innych tak Zawistne złośliwe świnie

Gość gość
1100 to chyba laczna miesieczna pensje dostales za prace na etacie

Gość gość
To podszywa się ta młoda piguła. Stare nauczyły jej tej propagandy że lekarz zarabia biliony

Gość gość
Tu tępa:) 02:18 to nie ja zazdrośniki

Gość gość
Piguła co ty wymyślasz -i tak pielęgniarki mają najlepiej w medycznie. Poco sie pozszywasz pod lekarzy-żeby ich oczernić ?

Gość gość
Co jest samodzielnego w podaniu leku na zlecenie?

Gość gość
Nie dość ze masz dobrze i dużo kasy,przywileje,brak wymagań i odpowiedzialności to musisz się jeszcze potrzywac? Teraz całka medycyna kreci się wokoło przywilejów piguł

Gość gość
Nie podszywam się pod nikogo płaczki :)

Gość gość
skończcie z tymi wyjazdami to jakaś głupia propaganda raz ktoś wam rzucił hasło i ciągkle mietolicie jęzorami o tych wyjazdach a to g****o prawda wcale tak dużo osób nie jest chętnych an wyjazd nie każdemu odpowiada życie na emigracji a poza tym tzreba znac idealnie obcy język, a jak wiadomo u piguł znawstwo ojczystego ze zrozumieniem to juz szczyty, więc luuuuzzzz

Gość gość
lublin i wschodnia polska poza warszawa to bida z nędzą stamtąd może i wyjezdżają ale przyjedź do wroclawia poznania, szczecina itp. to tutaj jest raj a wy na tym zadupiu

Gość gość
Gość 21:11 to ten polonista od mĘd? :D

Gość gość
skończcie z tymi wyjazdami to jakaś głupia propaganda raz ktoś wam rzucił hasło i ciągkle---- Tak rezydent one chyba są uczone tych gadek i nie radzą sobie bez tej propagandy i tym czym są -asystentkami i pomocą lekarzy,ale tych utartych gadek jest mnóstwo: Malo zarabiamy,lekarz dużo zarabia,blokowanie miejsc pracy ratownikom Bo piguła to start zawód ,tyle się uczymy,studia takie trudne,taka odpowiedzialność,tak poprawiamy lekarzy ,wszystkie wyjedziemy,takie nie zastąpione -lekarz i ratownik nie wykonają wkłuć i toalety I tak dalej......i tak dalej..... Czasem aż dziw ile mają w sobie butności i samouwielbienia :D