Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIELĘGNIARKI ILE ZARABIACIE!!!

Polecane posty

Gość gość
Mam strasznie złe wspomnienia z pielęgniarkami i fizjoterapeutkami. Paskudne baby!

Gość gość
no bo nikt nie uprzedzał, że szpital nie jest przyjemnym miejscem :)

Gość gość
''kiedy kobieta ważąca 55kg musi się szarpać ze 100kg leżącym pacjENtem smiech.gif wg przepisów bhp mogę dźwignąć 20kg.'' 1.faktycznie czemu pchacie się do karetek? 2.poco wam studia jak za nic nie odpowiadacie? 3.zgodzicie się na wymianę? dużo pielegniarek ale za 1,5 tyś na oddziale-ale kategorycznie by samodzielne zawody (takie jak lekarz ,też stażysta czy ratownik!) zarabiały dwa razy więcej z powodu samodzielności

Gość gość
''To ten ratownik co musi się słuchać pielęgniarki w pracy smiech.gif hej, hej'' od kiedy to ratownik ma się słuchać pielegniarki? to w POLSCE pielegniarki są tylko posługaczkami lekarzy bez samodzielnosci i odpowiedzialności

Gość gość
''A ci co piszą ze pielęgniarka nie jest od myślenia. '' no to się pochwal procedurą,procesem pielęgnacyjnym,czymkolwiek bez zlecenia lekarza (oprócz toalety) W Polsce z takim systemem pracy ,gdzie jest samodzielny lekarz zawsze na oddziale i jego robotnicy-pielegniarki ,spokojnie wystarczyła by szkoła policealna by szybciej je produkować.

Gość gość
ohoo, wkurzył się :D przyznaj się, że jezdzisz w podstawie a kierownikiem jest pielęgniarka? no trudno skoro twierdzisz, że jesteśmy posługaczkami to tak jest :)

Gość gość
uwielbiam jak ratownicy się irytują :D tracicie niepotrzebnie enegie

Gość gość
pyskate pielęgniarki wróciły? a co robi pielęgniarka w karetce-przecież w podstawie dwójka nosi pacjenta-już nie za ciężko? I pierwsze kłamstwo obalone :) A czy pielegniarki nie walczą o kasę argumentem ze jest ich mało ,a pchają tyłki na stanowiska ratowników,położnych ,techników,rejestratorek drugie kłamstwo obalone :) teraz poproszę o jakąś samodzielność na oddziale :) bo to nie jest 40 pacjentów na 2 pielegniarki-bo na oddziale jestescie tylko fizycznym to jest 40 pacjentów na lekarza dyżurnego-a ich wiecznie oczerniacie :/

Gość gość
zakłamany chytry i łasy zawód-pielęgniarka NIE lekarze

Gość gość
to dlaczego zamkną czd bo kilka fizycznych zastrajkowało?:D

Gość gość
poza tym zadano proste pytanie ? czemu waga pacjenta nie przesadza w karetce? niech zgadną pyskówka......

Gość gość
bo tych fizycznych potrzeba do mycia pacjentów itd co robicie samodzielnie...oprócz pielegniarki systemu

Gość gość
na spokojnie do tej pracy by mogli iść tymczasowo ratownicy,gdyby paniusie z zawyżonym ego nie zablokowały im pracy

Gość gość
gość 16:49 :) wtedy waga nie przeszkadza bo mamy z wami weselej, uwielbiam użalających się nad sobą facetów, lubię ich dręczyć :D

Gość gość
no i głupia pyskówka.... tu chodzi tylko o kasę dla pielegniarek-i tak zarabiają najlepiej w medycynie w stosunku do odpowiedzialności,samodzielnosci i wymogów edukacyjnych. A brak pielegniarek w Polsce to wał!!!

Gość gość
a ty nie musisz zarozumialcu nikogo dręczyć -idź tylko na oddział w peezdu usługiwać lekarzowi i domagać się jego pensji.

Gość gość
łoojeju, i znowu agresja :D

Gość gość
w esce i na sorze też usługujesz lekarzowi łosiu :) także nie dogaduj

Gość gość
jakos np w szpitalach w warszawie nie ogłaszają sie ze tak strasznie pielegniarek brakuje moze jakies braki sa ale kontraktowe łatają bo kaska sie liczy :)

Gość gość
Repertuar tego ratownika juz znamy proponuje mu reagowac:)

Gość gość
kurfa ja pierdykam a w czym wy macie taki problem z tym usługiwaniem to że komus podacie basen czy zmienicie posciel ,umyjecie przecież nie robicie tego osobie która jest jakims baronem a wy poddanym to sa ludzie którzy potrzebuja takiej usługi bo sa chorzy jak by byli zdrowi do głowy by im nie przyszło zeby ktos im tyłek mył sami by to zrobili praca przy chorych nikomu nie uwłacza a jak ktoś tak sie czuje to może faktycznie nie powinien w tym zawodzie pracować a praca z lekarzami co was to boli hierarchia musi byc lekarz tez ma nad sobą wyższych w innych zawodach też jest hierarchia była i będzie jak nie umiecie sie przystosować to tylko własna firma wam zostaje i bycie w niej prezesem

Gość gość
o pierwsze na pielęgniarkę nie każdy się nadaje patrząc na nasze pielęgniary po szpitalach chce się rzygać niemiłe chamskie ironiczne opryskliwe dlatego też ....zanim zostaniesz pielęgniarką idź na minimum 3 lata praktyk w szpitalu ! i nigdy nie decyduj się nią zostać tylko dlatego bo jest tam jakaś możliwość zarobku niewinni ludzie później tylko na tym cierpią gdy takie podłe babsko się na nich wyżywa !

Gość gość
jak gruby to żre i to pielęgniarki piszą a choroba to nie powoduje otyłości ?,a ile tłustych pielegniarek łazi nie widzicie tego i od razu zaznaczam gruba nie jestem tylko mnie wkurzyło podejscie do sprawy

Gość gość
jak gruby to żre i to pielęgniarki piszą a choroba to nie powoduje otyłości ?,a ile tłustych pielegniarek łazi nie widzicie tego i od razu zaznaczam gruba nie jestem tylko mnie wkurzyło podejscie do sprawy

Gość gość
mam za sąsiadki pielęgniarki ponieważ w mojej bliskiej okolicy są dwa szpitale z resztą sporo ludzi z okolicy pracuje w tych szpitalach i jest to środowisko powiązane mam też działke letniskową na wsi i tam też mam sąsiadke pielegniarkę pracującą w szpitalu wszystkie mają rodziny dzieci domy ich mezowie maja prace albo firmy i teraz czy myslicie ze ot tak sobie rzuca tą prace rodziny i wyjadą za granice ten szantarz jest od lat odchodzą i ile wraca i chce wrócic do zawodu wiec to wszystko jest tylko picu picu gadu gadu dawaj kasy głupi dziadu

Gość gość
Tak gruby zre choroba to bardzo rzadkie przypadki proszę cie i takie osoby sa same sobie winne Tak samo jak alkoholicy i palacze I wierzcie mi jeden z drugim pielęgniarki nie są takie zle nigdy nie widziałam żeby jakas bez powodu byla wredna zazwyczaj jest tak ze pacjenci sa chamscy a potem mamy byc do takich mile? Jak będziesz do nas człowiekiem my tez będziemy mysle że nikt nie chce byc źle traktowany

Gość gość
kto idzie do szpitala czy przychodni oczekuje ludzkiego potraktowania jeśli spotyka sie z nabzdyczoną i niesympatyczną obsługą to akcja rodzi reakcje tym bardziej że osoba chora lub rodzina chorego wymaga cierpliwosci i empatii a jesli któras z was tego nie ma to nie powinna pracować z ludzmi ,a takie wypowiedzi jak wyżej o otyłosci dyskwalifikują takie pielęgniarki niedouki

Gość gość
''Repertuar tego ratownika juz znamy proponuje mu reagowacusmiech.gif'' czyżby wskazywał wasze kłamstwa? za mało pielegniarek-a siedzą na stanowiskach położnych,ratowników,techników za słabe na oddziale-w karetce już nie trzeba pokazywać wasze kłamstwa jak te o zarobkach lekarzy-a potem taki Cebulak twierdzi że stażysta zarabiający 2 tyś zarabia 20 tyś .

Gość gość
weź już skończ to bajkopisarstwo kotuś

Gość gość
''a praca z lekarzami co was to boli hierarchia musi byc'' Przecież pielegniarki ciągle powtarzają jaki to one samodzielnym zawodem są :D To czemu często zarabiają więcej od zawodów samodzielnych? :/ Są kraje w którym pielęgniarka jest faktycznie samodzielna-lekarze są tylko w dzień na konsultacji .