Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, które potrafią zawładnąć facetem?

Polecane posty

Gość gość

Są tu takie? Mam koleżankę, niezbyt ładną, na prawdę nic specjalnego a jednak facet za nią skacze, robi dosłownie wszystko, stanąłby na głowie by ją zadowolić i to już od dwóch lat i mu nie przechodzi? Jak Wy to robicie?

Gość gość
Pytanie do facetów... i jak wytrzymujecie te ciągłe fochy? Skaczecie nad panienkami i mimo, że one dąsają się, to wy ciągle próbujecie je zadowolić?

Gość gość27
bo to jest milosc prawdziwa

Gość gość
Prawdziwy facet nie da soba zawladnac.:D To musi byc ciota a nie facet.:(Brzydki i nieuczony

Gość gość
Ale gościu jest jej kumplem, ona nawet nie chce z nim być... miała już dwóch facetów w tym czasie, a on czeka wiernie jak pies... Ale nie ona pierwsza. Co te kobiety w sobie mają?

Gość gość
Prawda. Mój facet miał być przygodą, a kocha na zabój i jest kochany jak nigdy przedtem.

Gość gość
Ona mu mówi przy nas "ta herbata jest zimna" a on jej biednie robić nową. Jej kumpel. A wcale piękna nie jest. Znam jeszcze kilka takich przypadków. Co te kobiety robią?

Gość gość
No wlasnie...co taka kobieta zrobila ze jest dla mnie wszystkim...taka przecietna...ot nic specjalnego...

Gość gość
Faceci tak maja ze lubia zdobywac. Ona jest dla niego intrygujaca. Pewnie tez jest miedzy nimi chemia i sie po prostu zakochal. Proste

Gość gość27
tego nie da sie wytlumaczyc...czesto jest tak, z ekobieta piekna jak z ekranu tv a facet woli zyc z kims o wiele brzydszym..chodzi o charakter, podejscie do zycia itp. uroda ma niewiele do gadania

Gość gość
Czyli faceci lubią być pomiatani? Znam kobietki, które dbają o facetów i lipa... a ta nim ewidentnie pomiata, wykorzystuje by jej robił obiad, a ona w tym czasie wychodzi na zakupy lub nawet na randki?

Gość gość27
no tak, zawsze sie chce tego czego nie mzona miec...co w tym dziwnego.taka psychologia zycia. jakby byla dla niego dobra i sie podkładała to by sie nia nie interesował..oczywiscie bez przesady, ale same pomyslcie. chcialybyscie kolesia, ktory skacze przy was jak pajac, czy takiego kotrego tzreba zdobyc? cos co łatwo przychodzi, łatwo odchodzi

Gość gość
Szkoda... czyli musimy być sukami, wtedy będzie wilk syty i owca cała :/

Gość gość
Qzwa gosc 27 cos w tym jest..daje mi to do myslenia...i tu wlasnie nie rozumiem was kobiety...jak facet wam nadskakuje to go zlewacie a jak jest dupkiem to za nim latacie...nie rozumiem tego rozumowania...czy wy jestescie posrane???sorry ale same sie prosicie o nieszczescie...potem tylo narzekacie na faceta ale macie to czego chcialyscie...qrwa wymiekam!!!

Gość gość
gość dziś - A sami co robicie? Jak laska jest przecietnego wygladu ale dobra, mila, inteligentna, zarabia sama na siebie to zdradzacie, oszukujecie, chodzicie 10 lat bez slubu etc. A jak albo jest ladna ale klamie i zdradza albo brzydka, przeklina, obraza, wyzywa, pomiata, upija sie to jej prezenty robicie i slub chcecie brac i kazde zyczenie spelniacie

Gość uwiodę i rzucę czar na Ciebie
dureń od bad boyów znowu sie odzywa,pewnie jakiś gamoń nie umiejący zdobyć kobiety która trafiła na złego faceta od lat wypłakuje żale w necie i powtarza sie jak stara płyta

Gość gość
Wy też jesteście posrani... dziewczyna pierze wam skarpetki a wy macie gdzieś, wolicie piwko i koleżków, a jak laska jest suką to latacie...

Gość gość
Gosc 00.10...mylisz sie...odniose sie tu do wypowiedzi goscia 27...wazny jest charakter i osobowosc a nie wyglad...

Gość gość
Fajnie nazwalas -laska która jest normalna jest "suka" A ta co się upadła taka dobra , święta Maryja i trzeba ja wielbić...no bądź poważna, jesteś jak się domyślam dorosła kobieta, czas najwyższy przyjrzeć się ludziom i relacjom a nie powtarzać jak osioł schematy . Nie widzisz jaka śmieszna jesteś?

Gość gość
Ale ja Wam mówię, mój biedny kolega łazi za tą laską, a ona traktuje go jak szmatę do wycierania podłogi, ma innego gościa teraz, a mimo wszystko jest na zawołanie, gdy ona ma ochotę na pizzę wieczorem. I nie ona pierwsza... inna laska ogląda się za innymi, woli spędzać czas z przyjacielem, a jej facet kupuje jej biżuterię z brylantami i nosi na rękach. Jak Wy to nazywacie tym "charakterem, osobowością" to stawiajcie sprawę tak od razu, my wszystkie się tego nauczymy i wszyscy będą zadowoleni :)

Gość gość
No ja znam laske, lat 36, z wygladu 50. Ulubione słowo: kurwa. Ulubione określenie na męża: debil. Hobby: picie. Zabrania mezowi spotykac sie z kolegami. Kazala mu (jest zawodowym zolnierzem) jechac na niebezpieczna misje - jesli przezyje, bedzie wiecej kasy. Wyrzucila pierscionek zareczynowy bo nie byl dosc fajny, musial drugi kupic. Gosc przystojny, dobry, nieprzytomnie w swej zonce zakochany...

Gość ta z tym Czymś
bo te kobiety mają w sobie to COŚ,może są wredne,egoistyczne ale umieją dać facetowi rozkosz w łóżku,a moze to że odpychają męzczyzn sprawia że oni jeszcze bardziej do nich lgną bo lubią zdobywać,walczyć

Gość gość
Tylko ten nasz biedny kumpel nawet nie zamoczył :D To jest najśmieszniejsze! Fenomen! No cóż... od dzisiaj chyba będę wredna, zaczną mnie mężczyźni na rękach nosić...

Gość silna i delikatna zarazem
wielu męzczyzn lubi takie kapryśne księzniczki,takie które nie pozwolą sobie wejsc na głowę,uległe,szare myszki moze dobrze traktowane są przez podobnych spokojnych kujonków,silni męzczyzni wolą wyraziste kobiety

Gość gość27
moze tak: czy ktos chce osobe, ktora kładzie sie na złotej tacy, ma wszytko na wyciagniecie reki? czy taka osoba jest wyzwaniem? intryguje i zacheca do działania? nie chodzi o to zeby byc suka, tylko zeby ciagle zachowywyac rownowage... po slubie czesto sie sypia pary, bo co? bo kazdy wie, ze juz nie ma po co walczyc...no wlasnie, wtedy tez ciagle tzreba trzymac rowage, to jets sztuka i nie kazdy zyje do grobowej deski z partnerem bo nie kuam calej psychologii. rownowaga w zwiazku p[rzez cale zycie! sztuka do opanowania, niełatwa

Gość gość
Tylko, że tutaj związku NIE ma :P I znam jeszcze paru takich męskich lokajów, także innych panienek. Biedni nie zamoczą, po prostu je adorują. Wy to lubicie?

Gość gośćrazaniołrazdiablica
mnie kocha bo wie ze nie zaleźy mi na kasie,jestem pracowita i mam własne zdanie,jak mnie ktos wkurzy to walę prosto z mostu nie patrząc co kto ma i kim jest,poza tym lubie seks,potrafie być twarda i wredna ale tez kochana i dobra

Gość gość27
byc moze autorka chcialby tak samo miec, jak kolezanka..ale ze to swiadomie chcialabys wykorzystac to ci sie nie uda, bo rownowaga we wrzechswiecie istnieje (karma)..moze za tamta tak lata, bo robi to nieswiadomie...ty bys tez tak chciala, ale tylko na pokaza i pokazac jaka jestes z******ta, dl;etgo wrzechswiat nie pozwoli ci na to

Gość gość
Tylko to nie chodzi o zołzę z "dlaczego faceci kochają zołzy" czyli miłą babeczkę pewną siebie a o podłą sucz :D Istnieją faceci kochające panny których nie znosi cała rodzina i wszyscy przyjaciele, to już masochizm :P