Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WeronikaWiktoria

18dc i plamienie cykle 29dniowe Czy okołoowulacyjne czy bardziej implantacja?

Polecane posty

Gość WeronikaWiktoria

Witajcie, przepraszam- temat wałkowany wielokrotnie, jednak każda z nas jest inna, a i "co dwie głowy to nie jedna" Piszę ponieważ zazwyczaj nigdy nie mam takich sytuacji, przynajmniej nie pamiętam kiedy ostatnio takowa się zdarzyła. Jak w temacie- jest dzis 18dc, a cykle zwykle mam 29 dniowe. Pojawiło się rano brudne plamienie. Nie ukrywam, planujemy kolejne dziecko. Problem w tym, że nie do konca znam swoje ciało a własciwie sygnały jakie mi wysyła. Tzn. nie zawsze mam idealne dni plodne, stanu szyjki nie potrafię okreslac.... W sobotę byłam dośc mokra i wydaje mi się że mogł byc to najpewniejszy dzien plodny. Ale czy owulacja? Nie mam pojecia. Testow nie robie, temperatury nie mierze. Moje pytanie- czy dzisiejsze niewielkie brudne plamienie to bardziej okoloowulacyjne, czy implantacja?

Gość gość
Znasz nasze odpowiedzi. Trudno nam to ocenić, mogą to być takie lub takie. Zrób test w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość gość
Mi kilka lat temu coś takiego się przydarzyło. Mam cykle dłuższe a plamienie pojawiło się ok 20 dc. Przestraszyłam się że to coś związane z zapłodnienie, robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki,wyszedł negatywny.... Okres spóźnił mi się wtedy dwa tygodnia, ginekolog powiedziała mi że to wahania hormonalne.

Gość WeronikaWiktoria
Zgadza się, na pewno zrobie test, jednak zanim to nastapi chciałabym poznać przypuszczenia....

Gość gość
No to sama znasz przypuszczenia i przewidziałaś wszystkie opcje. Chcesz po prostu czytać od nas, że to ciąża... Nie nastawiaj się teraz, bo jak nic z tego nie będzie to będziesz zawiedziona. Lepiej zaskoczyć się pozytywnie :)

Gość gość
Tak to implantacja !! Gratuluje serdecznie :) A tak powaznie wyluzuj kobieto ! Ja rozumiem ze przy staraniach wsluchujemy sie w nasz organizm 100 razy bardziej i w ogole. Ale czemu ma to sluzyc ? Nikt Ci nie powie czy to implantacja, czy zwykle plamienie. Jak Ci napisze, ze implantacja to co, uwierzysz ?

Gość WeronikaWiktoria
Ale wlasciwie czemu mam wylulzować skoro nawet nie jestem spieta? :) Ja zwyczajnie pytam się, ktora z Was miala takie przypadki ( a przeciez wiele z nas ma cykle 29dniowe) i co wtedy oznaczaly... Ja nie spinam sie, zwyczajnie czekam.... Jest to natomiast tym bardziej ciekawe, bo zwykle nie mam zadnych plamien w cyklu

Gość gość
też myślę, żebyś wyluzowała :D Każdy ma inne objawy, przypadki, symptomy. Zaczekaj cierpliwie do testu.

Gość gość
a nie zabolala cie przy tym lewa reka?bo jesli tak, to na pewno ciaza. :O wyluzuj i czekaj do terminu @...okres albo przyjdzie albo nie.

Gość gość
Ja miałam podobną sytuację, przy cyklach 30 dniowych, plamienie miałam bardzo delikatne i okazało się że byłam w ciąży , więc trzymam kciuki za Ciebie!