Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

500 plus czyli jak zwykle sie potwierdza ze kobiety za kase

Polecane posty

Gość gość

wszystko zrobia

Gość gość
Jak na razie, to ta kasa idzie na już istniejące dzieci, więc to raczej marzenie rządzących, a nie fakty.

Gość gość
Cały czas byłam za Pisem, broniłam, nie dałam powiedzieć na nich złego słowa, bo naprawdę wierzyłam w ich szczere intencje, ale jakbym wiedziała, że biedni będą płacić milionerom po 500 zł na ich dzieci, że samotne matki i rodziny z jedynakami zostaną zignorowane, zróżnicowane będą dzieci, to inaczej postąpiła. Zawiodłam się niesamowicie, jestem w szoku przez ich niesprawiedliwość, przez to, że krzywdzą i dzielą Polaków i polskie dzieci. To jest nie do pomyślenia!!!

Gość gość
poojbane to wszystko 500zl haha

Gość gość
To powinno być sprawiedliwie zaplanowane, teraz PiS straci w statystykach, bo rodzin i samotnych rodziców z jednym dzieckiem jest więcej, a oni im tego nie zapomną! Rodziny, które mają więcej dzieci i tak się nie rozmnożą już, więc to mija się z założeniem, program powinien stymulować rodziny z jednym dzieckiem, szczególnie dzieci, które się narodzą. Nikt wcześniej nie przewidział ignorowania rodzin i samotnych rodziców. Dla mnie to oszukanie obywateli, bardziej przykre, że wyborców także!!