Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znecaja się nade mną w szkole, proszę poradzcie co robić :(((

Polecane posty

Gość gość
A ja myślę że najlepiej debila ignorować. Brak reakcji z twojej strony będzie najlepszy. I nie przejmuj się kretynem, wiesz że to co on gada to nieprawda więc nie ma czym się przejmować :)

Gość gość
A on taki piekny jest z cialem jak ADONIS ?

Gość gość
Może z tym biciem faktycznie zadziała, zobacze jak jutro będzie, bo dzisiaj jak pierwszy raz go uderzyłam, to się zdziwil trochę :D

Gość gość
Wbrew pozorom ignorowanie też zachęca oprawcę.

Gość gość
latwo mowic nie przejmowac sie,az sie odechciewa chodzic do szkoly,uczyc sie...

Gość gość
Ale właśnie, zdziwic się mógł, co nie znaczy, że go bolalo, bo niestety nie jest chucherkiem. Nie wiem już, niby wiem że nie powinnam się przejmować, ale to okropne, naprawdę.

Gość gość
W ogole z nim nie dyskutuj. Głupia jedna jego odzywka i od razu strzel mu w pysk. Najlepiej przy w wiekszym gronie na oczach innych i nauczyciela żeby mu nie przyszło na mysl Tobie oddac.

Gość gość
gość dziś jest sportowcem, więc ma wycwiczone ciało :/

Gość gość
kochana napisz do mnie papi@onet.eu nie takie idiotyzmy małolatów straszne poradzę ile mogę :) rano ok 10.00 sie odezwę

Gość gość
Ta szkoła niby taka dobra, a chodzi do niej stado głąbów?

Gość gość
Nie jest najlepsza w mieście, ale w pierwszej 7 się mieści, to duże miasto, więc powinno być ok. Jak widac chodzi i to duże stado. On jest wpływowy, a koledzy z nim trzymają.

Gość gość
Szkoda, że na tym etapie (prawie dorośli ludzie) tak się zachowują. Potem jako dorośli ludzie pewnie będą się wstydzić, ale to już dużo za późno. A nie daj Boże za kilka lat spotkasz tego typa, przeprosi cię, powie że był żałosnym gówniarzem i zaprosi cię na kawę (oj, bywa tak), wtedy kopnij go w jaja.

Gość gość
gość dziś hah jakby tak się stało, to pewnie że tak zrobię :D na pewno jego przyjaciółką nigdy nie będę.

Nie przejmuj się tak ja też mam podobne sytuacje na studiach ale mnie to mało interesuje Najgorsze jest gdy koleżanka nie chce mi dać instrukcji z której trzeba się uczyć na zajęcia i powinna być udostępniona każdemu studentowi albo zmieniają plan i tylko ja o tym nie wiem lub ogłaszją że nie ma zajęć i uciekają a ja przez ich kłamstwa później ponosze odpowiedzialność razem z nimi na kolokwiach i muszę improwizować bo nie przerobiliśmy materiału do tego groźby, szantaże, kradzieże złośliwości. I nie przejmuję się gdy to mnie nie dotknie teraz zapobiegawczo chodze sprawdzić czy zajęcia odwołane są, nie słucham ich mimo gróźb, stawiam się, wyśmiewki mnie nie interesują bo oni są dla mnie mało warci więc czym mam się przejmować, muszę trzymać się blisko nauczyciela i w razie wypadku na ile można wyjaśnic sprawę. Także można jakoś sobie radzić i bądź silna. Czasami oglądam ataki agresywnych zwierząt by gdy trzeba móc odpowiednio zareagować na otoczenie. Z natury jestem bardzo spokojna i powoli się uczę -jak to nazwać stawiać się na widoku grzecznie a tak pozatym to nieważne

Gość gość
Jezu, to nawet na studiach jest takie zachowanie? Myslalam, że z tego wyrastają...

Gość gość
tak, nawet na studiach sie zdarza co mnie spotkalo :d podobne ukrywanie waznych informacji, dogryzanie niby zartem, poblazliwe, lekcewazace traktowanie, obgadywanie... Tak jak poza szkola mam znajomych tak w szkole jakos nigdy nie moglam sie z nikim zgrac.. juz wole byc sama, nie ze na wlasne zyczenie, ale ile mozna... juz mi nie zalezy

Gość gość
Zgłos dyrekcji to się dzieje na terenie szkoly Mojej siostry corce dokuczala grupa z jej klasy jakies zabieranie jedzenia picia szarpania za wlosy itd Tylko dlatego że lepiej byla ubrana czysta i do szkoly chodzila Siostra nie darowala byla sprawa w sądzie większośc dostala kuratora i 2 osoby wydalone ze szkoły Teraz są grzeczni wystarczylo wydalic tylko patologie i jest ok

Gość gość
Powiedz przy wszystkich, że jest sfrustrowany i teraz się na Tobie wyżywa, bo kiedy mieliście iść do łóżka to mu nie stanął. Podziała :classic_cool:

Gość Random z internetu
Wiesz.. nie jesteś jedyna... Nawet w podstawówce tak się dzieje... Tylko ,że ci już to robią bez powodu...

Gość gość
Faceci to psychole,do leczenia albo w pysk.Największą degeneracje tworzą mężczyźni.

Gość Gosc

Musisz się liczyć z tym że jak to zgłosisz to możesz być bardziej gnębiona