Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w drogeriach kobiety bez makijazu i drogich ciuchow

Polecane posty

Gość gość

Traktują jak złodziejki? Okropnie sie ostatnio poczułam w drogerii w warszawie. Wyszłam z domu tylko na chwile wiec byla nieumalowana i w spodniach dresowych i kurtce, a w tym sklepie ochroniarz chodził za mną i patrzył mi na ręce. Masakra. Spotkałyście sie z czymś takim? Rozumiem ze wyglądałam na złodziejkę.

Gość gość
Bez makijażu i eleganckich ciuchów. Ja mam markowe ciuchy, wyglądają zwyczajnie, a są z dobrych materiałów i były drogie a też mnie tak traktują ;) a raz byłam w garsonce z poliestru z przeceny to się prawie zesrali :D

Gość gość
oni wszystkich tak traktują

Gość gość
Może trzeba zacząć zwracać im uwagę i pisać skargi to inaczej zaczną klienta traktować? Ciebie w drogerii obserwują a za mną zawsze ochroniarz w biedronce chodzi a ja nigdy w życiu nic nie ukradłam :D :D :D Wkurzające to i zamiast skupić się na szukaniu to człowiek jest rozkojarzony,nie wie po co przyszedł i albo wychodzi albo lata jak potrzepany po sklepie uciekając przed ochroniarzem i dopiero na siebie uwage zwraca :D

Gość gość
No właśnie ja tez nigdy nic nie ukradłam. Nawet by mi to do glowy nie przyszlo. Czyli mówicie ze to standard? Ale po co on za mną łaził? Maja chyba kamery. I jeszcze spojrzałam na niego ze to widzę i mnie to rozprasza a ten dalej za mną stoi i się patrzy

Gość gość
taka mja prace, czesto maja nakazane zeby polazic za tym czy tamtym... no to co ma olac prace bo ty sie rozpraszasz? za mna tez czasami chodza, ale jak widza ze sobie nic nie robie z tego, bo przeckez i tak nie bede nic kradla, to szybko przestaja. Kiedy sie rozpraszasz i denerwujesz to ochroniarz ma podstawy pomyslec ze cos kombinujezz i nie zejdzie ci z ogona do konca zakupow...

Gość gość
A kto by nie był zdenerwowany widząc ochroniarza łażącego za tobą i gapiącego sie zza półki z towarem myśląc że ja nie widze :D

Gość gość
Chyba za każdym łażą tylko niektórzy tak wsiąkają szminki, pudry, lakiery itd że tego nie zauważają:P

Gość gość
Dlatego moja byla "kolezanka" zawsze chodzila krasc w drogich ubraniach :P

Gość gość
O! Myslalam, ze w Rossmanie tylko za mna łazą, jestem normalnie ubrana.

Gość gość
Ja z tego powodu juz nie chodzę do rosmana. Niemiecki koncern traktuje nasz rynek jak złodziei. W Niemczech nie chodzą za klientkami. To można by pod rasizm podciagnac i ksenofobie!

Gość gość
hmmm, może dlatego, że w niemieckich rossmanach im klienci nie wynoszą połowy towaru pod kurtką ;) tu, na tym forum patologii, było wiele tematów sklepowych złodziejek z poradami. Więc... nie jest to bezpodstawne. Choć wiem, że strasznie z punktu widzenia uczciwego człowieka denerwujące :o

Gość gość
W takim razie zatrudniają marnych ochroniarzy. Ja pracuję w sieciowce odzieżowej. Tu nie dość, ze ochroniarze maja pamięć fotograficzna, kojarzą złodziei to są na tyle spostrzegawczy,ze potrafia odroznic zlodzieja od uczciwego klienta nie po wygladzie i tym sposobem raz zatrzymali babke z banku,na waznym stanowisku, kradla jak szalona,a ochrona nie byla glupia i nie dala sie zmylic drogim ciuchom. Polecam szkolic pracownikow i wiecej im placic.

Gość gość
jak płacą 7 zł/godz to raczej nie ma się co spodziewać, że to będą tytani intelektu i lotnego umysłu ;)

Gość gość
wczoraj za mna tak łaził ochroniarz w biedronce, taki siwy dziadek.idę do biedronki, robię duże zakupy i często stoje długo przed półką i czytam, czytam opakowania i ten dziadek skupił uwage na mnie , prowadził mnie wzrokiem aż do samej kasy a jak szłam do wyjścia to już nikogo nie śledził tylko stał oparty o parapet czyli śledzi tylko mnie .Nie wiem dlaczego ja tak przykuwam uwagę ochroniarzy, masakra

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest tam browar namysłów

Gość gość
No jak dla mnie to jest brak szacunku dla klientów. Kazdy może się poczuć urażony kiedy jest traktowany jak złodziej.

Gość gość
No właśnie sama się zastanawiam dlaczego niby wyglądam jak złodziejka. Bo przeciez z jakiegoś powodu za mną chodzą.

Gość gość
Dokładnie takie mają wytyczne na sklepach byt patrzeć na ręce i dziwne zachowanie osob Generalnie osoby w bluzach z kapturem czapki z daszkiem i wchodzące bez koszyka są pod obserwacja ochrony sklepu oraz kamer Wiem jak to dziala pracowalem na monitoringu dużego Centum Często dobrze ubrane kobiety więcej kradną jak zwykli ludzie

Gość Kulka_Mięty
W rossmanie jeszcze sie nie zdarzylo, by ktos za mna nachalnie chodzil, za to do douglasa i sephory nawet juz nie wchodze po tym co mnie tam spotkalo.