Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Le  Troll

Męskiego anusa czar

Polecane posty

Gość gość
Jak ty jesteś skałą, to ja będę domkiem z piernika. I zobaczymy jak się sprawy potoczą, bo jak przyjdzie Gwiazdorek i napręży swoje muskuły intelektualne, to będziemy fruwać. Mnie zna, każe mi co najwyżej wypierrdalać, chyba że przybędzie Żmiju, to pozwoli sobie na coś więcej a ty? Obyś mu się nie odbijał jak Duchełłe, bo cię znajdzie wszędzie.

Wtopiliscie bo czegoś nie wiedziałem a teraz wiem :) a zapewniam że wiedza to potęga :-P a do tego okazuje ze człek z najdłuższym bólem d**y w historii kafe jest w to zamieszany. Ale tak to jest jak kilku idiotów zbierze się do kupy ;) IQ nie wzrasta tylko spada :classic_cool:

Co do przyklejania moich tekstów, to doskonale wiem ze są motzne i ryjące psyche :classic_cool: Najlepsze przykłady ich działania to nowy, kredzio no i homo dziad :D

Gość Nowy   w   mieście
Komu wylizać duuupsko? :-)

Nie daję mi to spokoju ..... muszę o to zapytać. :o Podszyw ile to jest 2 + 2 × 2 ? :D:classic_cool:

Gość gość
Jaki orginał, taki podszyw :D

Gość gość
:D

Gość rasalgul
Trolle (2016) dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Trolle_2016 „Trolle” to animowany film przygodowy ze studia DreamWorks Animation, w którym powstały takie przeboje jak „Shrek”, „Madagaskar”, „Kot w butach” czy „Pingwiny z Madagaskaru”. Tytułowe Trolle to wesołe, rozśpiewane i bajecznie kolorowe stworki. Żyją w równie kolorowym lesie, niewiele wiedzą o otaczającym ich świecie i cieszą się każdą chwilą. Szczególnym entuzjazmem wyróżnia się Poppy, której beztroska i radość udziela się wszystkim dookoła. Wyjątkiem jest Mruk, odludek, który uważa, że wszystkim Trollom grozi wielkie niebezpieczeństwo. Jego przepowiednie sprawdzają się, gdy drogę do wioski odnajdują Bergeni, odwieczni wrogowie Trolli, którzy porywają najlepszych przyjaciół Poppy. Poppy postanawia ich ratować. Z trudem namawia Mruka, by jej pomógł i oboje wyruszają do miasta Bergenów, by uratować porwanych przyjaciół. Humorem, tańcem i śpiewem Trolle zwyciężają Bergenów i wszystko dobrze się kończy. Poppy i Mruk odnajdują przyjaciół i powracają do wioski Trolli, by znów cieszyć się życiem. Jak im się to udało, zobaczysz w kinach już od 4 listopada! Znajdź swoje szczęśliwe miejsce z Trollami!

Gość rafciu
Trolle (2016) dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Trolle_2016 „Trolle” to animowany film przygodowy ze studia DreamWorks Animation, w którym powstały takie przeboje jak „Shrek”, „Madagaskar”, „Kot w butach” czy „Pingwiny z Madagaskaru”. Tytułowe Trolle to wesołe, rozśpiewane i bajecznie kolorowe stworki. Żyją w równie kolorowym lesie, niewiele wiedzą o otaczającym ich świecie i cieszą się każdą chwilą. Szczególnym entuzjazmem wyróżnia się Poppy, której beztroska i radość udziela się wszystkim dookoła. Wyjątkiem jest Mruk, odludek, który uważa, że wszystkim Trollom grozi wielkie niebezpieczeństwo. Jego przepowiednie sprawdzają się, gdy drogę do wioski odnajdują Bergeni, odwieczni wrogowie Trolli, którzy porywają najlepszych przyjaciół Poppy. Poppy postanawia ich ratować. Z trudem namawia Mruka, by jej pomógł i oboje wyruszają do miasta Bergenów, by uratować porwanych przyjaciół. Humorem, tańcem i śpiewem Trolle zwyciężają Bergenów i wszystko dobrze się kończy. Poppy i Mruk odnajdują przyjaciół i powracają do wioski Trolli, by znów cieszyć się życiem. Jak im się to udało, zobaczysz w kinach już od 4 listopada! Znajdź swoje szczęśliwe miejsce z Trollami!

Gość gość
113398 - 427498 - 620649

Gość gość
Wracając do początku rozmowy to chętnie bym się wypiął, rozchylił pośladki i dał się ****ać w pupe aż do obfitego wytrysku w środku

Gość gość
EypNXBWPHg / 649750

Gość gość
393959 - 440021

Gość gość
bRGMpNOrqB / 464380

Gość gość
800529 - 500728 - 542005

Gość gość
Jest tak gorąco,panowie mają spocone owłosione anusy,jak ja bym się chętnie dorwała do lizania takiego eh...

Gość gość
226709 - 187364

Gość gość
eOwcpoyBJD / 930650

Gość gość
ydvhglXpon / 417664

Gość gość
AhDlHIzKSi / 589039

Gość gość
245629 - 398598 - 719674

Ja bym stawiał na: 070175 - 260253 - 100533 ;) ... x Chociaż nie wiem o co chodzi :O Tyrka liczbami? heheh :D, to możliwe, przecież to słowa ranią najbardziej. hehhe :D 🖐️

Gość gość
275898 - 642555 - 621791

Gość gość
467978 - 430394 - 576985

Gość gość
BdgvZWzGRH / 382612

Gość gość
BflIwsbUin / 923936