Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Silene

Temat dla kobiet po 30tce samotnych i w związkach

Polecane posty

Piszcie jak wyglada Wasze życie, czy jesteście zadowolone, czy chciałybyście coś zmienić, o Waszych radościach i troskach :-)

Melduje sie:DMilosc,szacunek trzeba sobie w zwiazku wypracowac,przynajmniej ja tak mysle.U mnie nie bylo zakochania od 1wszego wejrzenia..zaczynalismy od przyjazni i to jest chyba baza.Jestem szczesliwa osoba i w malzenstwie i w zyciu:)Mamy 2dzieci 15,12l i wiesz co?Milo jest kiedy czytam na lodowce rano krotki liscik od meza..:)urzekajace:)

Gość gość
a to 15 lat to może córka? bo szukam dziewczyny.

dziś a to 15 lat to może córka? bo szukam dziewczyny. x :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość gość
dziś Z tym liścikiem, to urocze :) Gdzie tacy są?

Gość gość
dziś Nie, nie mam, może kiedyś trafię ;)

Gość Silene
Hej! Ogromnie sie cieszę, że jesteście tak szczęśliwe :-). A pomysł z liścikami przecudowny :-). Och, no ja też mam wspaniałego partnera, jesteśmy razem 11 lat, choć nasz związek jest nietypowy, ponieważ on mieszka i pracuje na innym kontynencie i nie jesteśmy razem non stop.

Silene,to bardzo trudna chyba relacja,taki zwiazek na odleglosc,Jak Sobie z tym radzicie?Nie ma chyba kiedy sie nawet poklocic:D

Hej! Wiesz, to jest prawdziwa miłość, która wszystko zniesie, naprawdę. Ja nawet kiedyś odeszłam od niego, właśnie z tego powodu bo odległość, blabla i uświadomiłam sobie, ze kocham go najbardziej na świecie i dzięki Bogu, wrócilismy do siebie. On jest tak dobrym człowiekiem, nie spotkałam drugiego tak dobrego. Co do kłótni, to kłócimy sie, bo codziennie rozmawiamy przez skype, on dość często bywa w Polsce i mamy taki układ: coś się u mnie złego dzieje, on przyjeżdża natychmiast.

Gość gość
Silene, a nie chciałaś wyjechać z nim?

No to fajnie:)Czasem wlasnie rozstanie pomaga zrozumiec sens wspolnego bycia.Mysle tez,ze znalezc kogos wartosciowego,to jak wygrac w totolotka:)My wygralysmy,nie sadzisz?:)

Nie, myśmy się poznali w Stanach, bo ja też tam pracowałam, zresztą dalej tam jeżdżę służbowo od czasu do czasu na jakiś czas, ale nie chciałam i nie chcę tam mieszkać na stałe. On zresztą często w Polsce bywa, nie widujemy sie tylko raz na rok na dwa tygodnie, tylko znacznie częściej. Rebbelia - rutyny na pewno nie ma ;-)

Staramy sie,aby w te rutyne nie popasc,poki co sie udaje:)On mi liscik,ja mu w kanapke wykrojona w serce ostra papryczka:D

Gość gość
Silene kogo chcesz oklamac?

Gość wie, że takie związki nie mają racji bytu. Wie też że on musi mieć tam kochankę, ba nawet żonę i dzieci i to ja jestem kochanką. A skąd wie? Znikąd pop rostu wie, bo wie.

Gość gość
dziś Bo jest gościem i pewnie zna lepiej Ciebie, Twoje życie, niż Ty sama ;)

dla niektorych szczescie, to pojecie obce.Jesli masz inne zycie i odmienne zdanie,niz uzytkownicy tego forum,to nie nalezysz do kregu:D.Ja zmykam.Naturalnie bede zagladac:)Milego wieczoru🖐️

Rebellia - do zobaczenia! Miłego wieczoru! A ja zapraszam i kobietki w związkach i samotne również na wspólne pogaduchy :-)

Gość gość
gość dziś dziś Z tym liścikiem, to urocze usmiech.gif Gdzie tacy są? x Wszędzie ale kobiety olewają takich za młodu

Gość paulinaaa34
Zazdroszczę dziewczyny :) Ja nadal samotna :(

Oj wcale nie olewają, tylko doceniają, ale często jest tak, że taki spokojny, romantyczny mężczyzna nie widzi spokojnej, romantycznej dziewczyny, tylko lata za 'kobietą sukcesu', która romantyczne gesty ma za nic.

Gość joemi
Witam:) my jesteśmy razem 8 lat:) szczęśliwi:)a poznalismy się jak mialam 30 lat, na internecie zreśztą:P

Witajcie Paulina i Joemi. Paulina - masz 34 lata? W każdym wieku można poznać. Ja poznałam na imprezie u znajomych, akurat jesli chodzi o internet mam złe doświadczenia, ale też mam koleżankę która poznała kogoś przez internet i są małżeństwem.

Gość gość
Silene dziś Oj wcale nie olewają, tylko doceniają, ale często jest tak, że taki spokojny, romantyczny mężczyzna nie widzi spokojnej, romantycznej dziewczyny, tylko lata za 'kobietą sukcesu', która romantyczne gesty ma za nic. x Olewają i nie doceniają. Ta spokojna jakby chciała być z nim w związku to by go zagadała sama.