Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robisz: gdyby zaprosił cię na kawę przystojny,wysoki ,fajny facet,ale żonaty

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie.. Facet żonaty...ale przystojny, wysportowany, zadbany,miły sympatyczny. Troche podrywa, moze bierze nr tel...i proponuje tylko wypicie kawy na miescie Co ty na to? Post kieruje do kobiet wolnych, zajętych, ladnych nieladnych, do wszystkich :)

Gość gość
Odmawiam.

Gość gość
jak zonaty to dostalby w pysk

Gość gośćtalia
Mnie zaprosił. Od prawie 3 lat jesteśmy kochankami.

Gość gość
Wysmialabym go, nie umawiam się z takimi zerami, które zdradzają żonę/partnerkę.:D

Gość gość
Odmawiam, ale to nie oznacza, ze nie jestem zainteresowana. Odmawiam, bo jest żonaty ;) i chce tylko przelecieć ;)

Gość gość
Zawsze tylko taki smutek, szkoda, że zajety ;/

Gość gość
do autora, ale po co ta kawa? wiadomo chodzi o sex, co nie? i moze noz-widelec zgodzi sie byc kochanka ;) haha

Gość gość
Ma żonę i niech spada na bambus.

Gość gość
nigdy nie szukałam nikogo a tym bardziej zonatych..poznałam i sie zakochałam...a nawet sexy ani kawy nie było...ironia losu

Gość gość
Dodam,ze nie jest to typ chama i prostaka, jest miły i kobiety traktuje sympatycznie, lubiany , pomocny. I zabójczo przystojny. Kawa na miescie to juz zdrada?

Gość gość
dziś po huj kawa jak kochasz zone? ;) wypij z zona, po co szukasz innego towarzystwa???

Gość gość
"Kawa na miescie to juz zdrada? " kawa=sex w Waszym mozgu ;) albo poczatek do zaciagniecia do lozka..jakos trzeba kombinowac no nie? ;)

Gość gość
Z twojej strony na pewno. Tez pomyślałabym ze szkoda :) ze zajęty

Gość gość
może jakas p**dunia zgodzi się na kawe :D a pozniej i sex dla sportu :D

Gość gość
no tak, dzisiaj wypicie kawy kończy się w łóżku, żałosne jesteście co złego jest w rozmowie z facetem przy kawie?

Gość gośćona66
Dla sportu?nie zawsze ,bywa,że przychodzi uczucie, zwłaszcza jak w małżeństwie się nie układa.

Gość gość
ale tak nowo spotykane osoby zapraszasz na kawe??? i o czym byscie gadali? kto jakie lubi pozycje? ;)

Gość gość
Spadaj człowieku by było

Gość gość
To, że to nielojalność wobec żony. Przysięgałeś uczciwość?

Gość gość
dziś czyli zapraszaja na kawe jak sie nie układa w malzenstwie?

Ci fajni, wymowni i przystojni zwykle są żonaci ;) To zależy z jakiego powodu by zaprosił :) Jak pogadać po koleżeńsku - okay, nie ma problemu, o ile żona nie ma nic przeciwko (a często ma). Ale jeśli podrywa, to... nie ma sensu. Szukając związku nie wikłam się w relacje bez przyszłości, z ludźmi, którzy okłamują swoich partnerów życiowych.

Gość gość
""Dla sportu?nie zawsze ,bywa,że przychodzi uczucie, zwłaszcza jak w małżeństwie się nie układa. "" no super, to jak sie nie uklada to sie bierze rozwod i sie umawia na kawe ;) taki facet jest malo wiarygodny, skoro za plecami juz umawia sie z inna. Taka niby pozniej ma go niby chciec? jak minie uczucie bedzie robił to samo z nia? czyli po kryjomu sie umawiał, nie dziekuje ;)

Gość gość
Dziekuje za wypowiedzi. Fajne są. Troche mi otworzyly sie oczy, watek nie jest o romansie, seksie i o zdradzie. Jestem autorką postu, z urody typowym średniakiem i zainteresowal sie mną ów zabojczo przystojny facet. Pierwszy raz w zyciu tak bardzo przystojny. Nie narzuca sie ale zaproponował raz kawe na miescie. Troche wziełam to za fajny komplement,ze zainteresowal sie mną taki facet (mowie o wyglądzie) Z 2 strony jest mi głupio.... on mnie nie zna,ale z góry zaklada,ze pojde z nim na te kawe. Mloda jestem wytlumaczcie mi Czy powinnam sie obrazic na to,ze on mnie zaprosil? Bo on z gory zakłada,ze jestem dziwna i szmata co to zadaje sie z zonatym,. A tak nie jest. To jedyny zonaty jaki sie mna zainteresowal.

Gość gość
Jak ma w glowie, chce tylko wypic kawe i pogadac to ok..ale jak ma swiatełko, fajna dupa ale bym ja bzyknał..to juz słabo ;) słabo, bo juz nie kocha żony

Gość gość
Mąż autorki wątku " Mąż mnie zdradza" też zapewne zaczął znajomość ze swoją młodą kochanką od niezobowiązującego i neutralnego spotkania typu wspólna kawa...A teraz złamał serce żonie, to samo zło...Unikajcie każdej okazji, która może prowadzić do wyrządzenia krzywdy drugiemu człowiekowi.

Gość gość
Oj no nie wiem czy skoro zajety i żonaty to od razu fajny . Jak widzisz może i żonaty ale czy fajny?????skoro kłamie....

Gość gość
Co moze chciec od ciebie zonaty? zastanow sie, chcesz to idz...ale nie wdaj sie w komplementy itp. bo Cie przeleci

Gość gość
gość dziś haha dobre sobie, autor to pewnie jakis zonaty ;)

Gość gość
On szuka okazji żeby pobzykac. Do tego nie trzeba piękności, wystarczy przecietniara.