Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety nie lubią kawalerów szczególnie takich po 30?

Polecane posty

Gość gość

No właśnie o co im chodzi?

Nie wiem, ja zawsze lubiłam kawalerów po 30, bo to był mój target na związki.

Gość gość
ja mieli kilkuletnie zwiazki to jak najbardziej, bo inaczej oznacza ze sa c*****i i nie umieja zyc z kobieta ;)

Gość gość
gość dziś ja mieli kilkuletnie zwiazki to jak najbardziej, bo inaczej oznacza ze sa c*****i i nie umieja zyc z kobieta oczko.gif x O właśnie o takich zwariowanych kobietach piszę.

Gość gość
Nie lubią, bo facet po 30-tce nie jest taki głupi jak 20-latek i samym tyłkiem nie da zawrócić mu się w głowie, poza tym 30-latka nie da się już wytresować pod siebie.

Jeśli rozmawiamy o prawikach po 30, to faktycznie, należy się wystrzegać jak zarazy, normalne to nie jest.

Gość gość
bo ich nie chcieli i teraz plują w nich jadem gdy udało im się złapać jakiegoś innego gamonia. co mają powiedzieć nie chcieliście mnie więc muszę się zadowolić tym co mam :D ?

Gość gość
po 35 r.z. to juz dziwolagi z przyzwyczajeniami i odchylami, nienadajacy sie do zwiazku

Gość gość
Ja takich lubię, ale jak na razie na każdym się zawiodłam. Myślałam, że dorosły mężczyzna już wie czego chce od życia, a tu okazuje się, że jednak nie. Każdy był taki niezdecydowany.

Gość gość
dziwolagi z przyzwyczajeniami i odchylami x I właśnie to miałem na myśli, facet ze swoim zdaniem, nie dający sobą rządzić, nie lecący za gołym tyłkiem jak bezrozumne zwierze to dziwoląg z odchyłami i przyzwyczajeniami... jakby kobiety swoich dziwactw i przyzwyczajeń nie miały, hipokrytki!!!

Gość em z tarczycą
Tylko głupi ludzie stawiają takie ograniczenia jak to wyżej, że po 35 r.ż to dziwak i nie wiadomo co jeszcze. Ja znam dwa skrajne przypadki, jeden znajomy kawaler 33 l. gamoń jakich mało z ograniczonym ptasim móżdżkiem, chytrus, wiecznie narzekający, niezadowolony z życia i po prostu tępy, nie da się z nim o niczym dłużej porozmawiać , obwinia o wszystko rząd, żydów, niemców, tuska - o takim można mówić, że to dziwoląg z odchyłami. Drugi ponad 35 l. przystojny, inteligentny, rozgadany, do tego ma pieniądze ;) Panie desperatki ustawiają się w kolejce i jakoś żadna nie ma go za dziwoląga i nieudacznika, a on do tej pory nie ma żony bo właśnie przyciąga kobiety, które intelektualnie bardziej pasowały by do tego pierwszego ;) Rozumiecie, dwa różne skrajne przypadki a pomiędzy tymi przypadkami są na pewno jeszcze tysiące innych mężczyzn, którzy są kawalerami po 30 z tysiąca różnych powodów więc jak można wrzucać wszystkich do jednego wora i przypisywać wszystkim te same wady i cechy?

Gość gość
kobiety chcą roochaczy najlepiej żonatych. wolą d****arzy niż takich co nie sypiają z kim popadnie. smutne

Gość skoncz waść
tak tak i do tego są materialistkami lubiącymi bad boyów,skoncz waść i wstydu oszczędź