Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

zapraszam na tabliczkę czekolady spod lady 5

Polecane posty

Gość gość
ide kooorfa bo mnie zaczynasz wkooorfiać znowu jak sam pisałes kiszczak ma kwity na wszystkich więc pewnie jakies na twój obóz też sie w końcu znajdą tym bardziej, że jego założyciele całowali sie z wałęsą po dooopach

Gość gość
udajesz idiote czy jesteś idiotą? jak to jest twój obóz to może zapuść pejsy bo w polsce nie ma żadnego reprezentującego polaków obozu politycznego

Gość gość
taaa jasne żeby ci w układ krwionosny woda sodowa nie userzyła przypadkiem:D pisze tu już tyle czasu a do ciebie chyba nic nie dociera. jarosław ikład komuna papież i kasztanowa kuchnia. cały twój wyimaginowany świat

Gość gość
jaroslaw nie jest żadnym wodzem tylko kondonem

Gość gość
dobra ide bo mnie wkooorfiasz. wszyscy mnie wkooorfiata. mówić wam kooorfa po pincet razy co sie dzieje to wy kooorfa swoje jak jepane zombiaki

Gość gość
to nie ja śmieszkuje a wrogów polski nigdy nie nazwe jej wybawicielami. slepy kooorfa jesteś czy też chcesz zrobić kariere kondoma? może skala czasowa cie przerasta albo nadzieja odbiera rozum ale ja nie mam zamiaru oddać sie pod rozkazy hazarskiego cwelucha . a ty jak sie oddasz to koorfo zdychaj razem z nim bo jestes zdrajcą

Gość gość
"miliony polKÓW W NIEGO WIEZRY"no i c***j mnie to obchodzi w wałęse też wierzyło miliony polaków. to juz jest schemat. trzeba być debiem zeby znowu dac sie wyc***jać w taki sam sposób

Gość gość szarik
etatowy zjeb,bez wlasnego zycia...M,be...hehehe obszczymurek

Gość gość
"wódz"? człowieku wodzem i to niskiego szczebla to może jest niejaki brzeziński jarek to może co najwyżej szorując brzuchem po posadzce dopraszać sie wysłuchania w sprawie zmiany kilku słów w swojej roli

Gość gość
weź kooorfa szarik wypiertalaj tresowana małpo bo cie uspie

Gość gość
może tobą rządzi bo ja nie uznaje rzadów okupantow

Gość gość
możesz mu to ode mnie przekazać dodając w cudzysłowiu "lachhociągu";)

Gość gość
weź skończ piertolic głodne kawałki dla ułomów intelektualnych ok? gadaj se o kuchni o doopie maryny ale mi nie wciskaj ciemnoty bo to mnie obraża

Gość gość
dobrze że cie głupota chociaz motywuje i nawet nie zaczynaj to co planujesz. nie jestem lewakiem kondonie i dobrze wiem komu służy ten sztuczny podział na lewice i prawice. to że go stosujesz może świadczyć o tym, że również tobie on służy

Gość gość
nikt nie jest i nie będzie ukarany a złodzieje kierują tym wszystkim co sie dzieje. dobra bo mnie odrywasz od istotnych rzeczy tym piertoleniem pomylonego rewolucjonisty. takie spędy zawsze wygladają tak samo i zawsze towarzyszą im identyczne hasła. wszystko byłoby cacy gdyby nie to, że to jedno wielkie przedstawienie. to sie nie dzieje naprawde. gdyby ludzie to zrozumieli to skończyłyby sie ich kłopoty

Gość gość
wszyscy?

Gość gość
jasne, że mi pasuje taki program. ale wole obejrzec smerfy efekt będzie identyczny zarówno dla mnie jak dla świata. takim populizmem karmiono każdego frajera taojego pokroju od początku cywilizacji i jak widzisz ilośc szubrawców itd sie nie zmniejszyła. ja wiem dlaczego nie ty rżniesz głupa i chcesz zrobić głupa ze mnie. kooorfa ztary skoń mi dziś piertolić takie głupoty bo jestem wkooorfiony totalnie. nie chce sie znowu z tobą pokłócic ale słuchał tych pierdów nie mam zamiaru bezczynnie. skończ ok? inaczej sie ciężko pogniewamy bo mi to działa na nerwy a nerwy to ostatnie czego mi trzeba obecnie. ok? idx koorfa popisac flamatrem po publucznych kiblach albo co ale tu sie uz zamknij bo bedzie źle

Gość gość
eM to jaki program lepszy od wszystkiego co krytykujesz TY zaproponujesz ???

Gość gość
a ten koorfa dalej straszy wszystkich wez ty pacanie zglos sie na jakas psychoterapie🖐️

Gość gość
lecz się człowieku psychiatrycznie eM, napisz ponownie do jego ojca a najlepiej się z nim spotkaj i pogadaj o jego synku

Gość gość
Wałęsie nic nie zrobią. Stoją za nim murem ci, co jemu pomagali w układzie. I on o tym wie. Zresztą ustawiony jest życiowo on i jego rodzina.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam

Gość gość
Cała polityka, w każdym kraju, to układy. Świetnie to opisał michael dobbs w swoich powieściach. A był on w końcu w środku politycznego świata g.b. W polityce zawsze były brudy i nieczysta gra. I to się nie zmieni.

już wypiłam. mam depresję, bo papryka w gulaszu w trakcie podgrzewania zaczęła się rozpadać 😭

Gość Zuzanna Amelia ææ
Iftar - U mnie tez burza przeleciala i nawet porzadnie blysnelo. Mamy luty. Do wiosny jeszcze sporo czasu

Gość gość
A gdzie to jest "u mnie"?;)

Gość gość
gdzie jest gość k?

Gość gość
bosze sw, przestan iftar gadac z tym debilem o polityce juz lepiej o kluskach w rosole

Gość gość
kulinaria macieja wszystkim sa obce ale z dwojga zlego, lepsza tematyka sa jego kluski od polityki