Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

zapraszam na tabliczkę czekolady spod lady 5

Polecane posty

O jasne...wszyscy by gadali z if poza kafe jezyk.gif A o czym to chcecie ze mną gadać??? X O pogodzie za oknem :P

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ja mam w zasadzie dwa tematy. Jeden bardziej prywatny , drugi bardziej ogolny. Adres mailowy ten sam co od lat cogther@gmail.com

Gość Zuzanna Amelia ææ
A ja nie. Ale dobrze. Temat numer 1. Jezdzilas duzo do Turcji. Tak przynajmniej wynikalo z Twoich dawnych wpisow. Na pewno znasz ten kraj i tamte warunki lepiej niz ja. Co myslisz o obecnej sytuacji z imigrantami ? Jak to widzisz ? Myslalam , ze lepiej to zalatwic na maila bo jesli zaczniesz pisac cos nieporawnego politycznie to moze zostac niemilo zaatakowana. Ale jak wolisz. Dorosla jestes

Gość gość
a ja wszystkim paniom polecam film: "smażone zielone pomidory"

Gość Zuzanna Amelia ææ
O ile wiem to Kurdowie sa "rozdzieleni" miedzy Turcje , Irak i Syrie. A o wlasne panstwo walcza od lat. Tak jak Polska w czasach rozbiorow. Ale ten obecny masowy naplyw do Europy to przeciez nie Kurdowie. Albo moze nie tylko Kurdowie. Kurdowie byli na emigracji od dawna. Skad nagle az taki naplyw ? Napisz cos wiecej o wojnie z Kurdami. Rzeczywiscie malo sie mowi o tym w mediach. Kurdowie przystapili do wojny z ISIS , maja wlasna armie i dzialaja. Ale skad taki masowy naplyw akurat teraz ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Innymi slowy Kurdowie dostaja z jednej strony od ISISu a z drugiej od Turcji ? Prawde mowiac nie myslalam o tym. Cos jak kampania wrzesniowa w Polsce ? W takim ukladzie ataki Rosji na ISIS powinny odciazyc Kurdow. Ale ta masowa imigracja to przeciez nie Kurdowie. Dlaczego akurat teraz i skad taka nawala. Ja probuje zrozumiec mechanizm tego zjawiska

Gość Zuzanna Amelia ææ
Kurdowie to jedno. Emigracja to drugie. Dla mnie to nie sa Kurdowie. Emigracja byla od zawsze ale nie taka. Probuje ulozyc sobie dlaczego akurat teraz i to tak masowo. Dla mnie to nie jest emigracja od wojny tylko masowy naplyw i kolonizacja Europy. A Ty ? Dlaczego bys ich odeslala ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie sposob jest wymordowac calego narodu. Rozni juz tego probowali , w roznych rejonach swiata i jak do tej pory nikomu sie nie udalo.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Tyle , ze zachodnie rzady nie chca tego zauwazyc. I to sie moze bardzo zle skonczyc.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Kolorowych

a ja się dziś wyspałam, to trochę posiedzę. witam wieczorowo 🖐️

jak napisałam, ze posiedzę, to momentalnie zrobiłam sie senna, chyba dlatego, że u mnie ciągle pada. c*****a ta zima :o

Gość gośćk
Dajcie coś na poprawę humoru, żeby nie mysleć :O

Gość przerost tresci nad forma
kolonizacja Europy.>>taa już cię skolonizują nawet jak zaczną kafeterie kolonizować to poziom głupoty z pewnościa się nie zwiększy. czy tak trudno na to wpaśc że przyjeźdzają to dla kasy bo to śmierdzące lenie w większości gdzie jeszcze na swiecie dają pieniądze za darmo ? tak samo europe kolonizują jak polacy migrują tam gdzie dają benefity. głupie gadanie prawicowych mediów nakręcających wojnę religijną bo im kościól z obawy o wpływy tak szepta do ucha. jak zniosą zasiłki i pensję minimalną to 90% wyjedzie. są w PL miejsca gdzie od wieków muzułmanie żyją i jakoś niczego nie skolonizowali a i kóz nawet nie gwałcą nie wspominając o ludziach. jeźdzą europejki do egiptu i tym podobnych kurortów :D zachowują się jak się zachowują to oni wyrobilili sobie pogląda jaki wyrobili a że to lud ociemniały to nie ma się co dziwic zachowaniu jak wypuścisz stado małp z zoo to też się bedą inaczej zachowywać niż ludzie ale to nie wina małp o ile rozumiesz przesłanie. jakoś w wielu islamskich krajach nie ma problemu z kolonizacją nikogo tylko w europie zapanowała panika że oni chca nas skolonnizować tyle krajów jest islamskich gdzie innych nie kolonizują. jak ktoś jest dzikus to niezależnie od religii będzie się zachowywał jak dzikus, dzicy katolicy też miliony ludzi na świcie wymordowali przed wiekami. dzikusów niezależnie od religii trzeba zamykać do klatek i po kłopocie a nie każdy kto jest biedny musi być dziki. zamiasr dryty rozstawiać prościej zasiłki znieść a nie obiecywać nowe vide 500zł dla dziecioróbów. później się będą dziwić jak taki arab z 10 żonami i 30 dziecmi przyjedzia a za ta kase cała wioska będzie żyła dostatnio.

Gość gość
500 zl jest dla obywateli Polski, a nie dla Arabusów

Gość gość
gosc k pisze na pomarańczowo, nie ze swojego nicku

Gość gość
odkrylas nowosc:D

Gość gość
to napisz, czemu nie pisze ze swojego nicku?

Gość gość
nie pisze, bo nie ma takiego obowiazku a ty dlaczego nie piszesz ze swojego?:D

Gość gość
gość k nagle zniknęła, z tematu chestnut kitchen

Gość gość
dostala w pessde i zniknela jakos nikt z tego powodu nie placze🖐️

Gość gość
ale od kogo dostała?

Gość gość
no przeciez nie od Maciejki bo to prawik :D

Gość gość
jak to powiększyć?

Gość gość
koniotrzep:D x rondel, jak sie ma twoja dmuchana natalka? dalej wszafie lezy zlozona i ze spuszczonym powietrzem?:D

Gość gość
Lupa :D

Gość gość
Ciekawe czy macius tej pani pomoze ? :D Z tego co pisze rozdaje splesniale zupy jakims wyimaginowanym bezdomnym :D

Gość gość
przeciez rondel sam jest bezdomny:D