Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co wam daje siedzenie na forach ?

Polecane posty

Gość gość

Cały czas przesiadujecie i dzień w dzień całą dobę głupoty piszecie które nic do niczego nie wnoszą nawzajem się obrażacie i ciągle jest jedno o to samo zamiast wziąć się za jakąś uczciwą robotę to wolicie robić z siebie idiotów i być na bezrobociu bo patrząc że całymi dniami codziennie przesiadujecie to jesteście bezrobotni i sie ośmieszacie to już się nudne robi opanujcie sie

Gość gość
Przypuszczam że spora część siedzących tu jest właśnie w jakiejś pracy:D

Gość gość
To niby jest dla was jedyna rozrywka i takie wartościowe? Że się nawzajem obrażacie i nikomu nie potrzebne głupoty wypisujecie?

Gość gość
a uważasz że to co ty wypisujesz i obrażasz siedzących tu jest komuś do czegoś potrzebne? NIE JEST. A więc marnujesz swój cenny czas.

Gość gość
Serio pytam odpowiedzcie co wam daje sie ośmieszać na tych durnych forach i pisać nie potrzebne głupoty i to nie jest praca tylko marnowanie czasu i durnota która nic nie wnosi jedyne co potraficie to sie obrażać kląć i narzekać gdybyście byli w pracy to na tym forum by was nie było

Ja zwracam na siebie uwagę bo jest mi źle :( zostałam skrzywdzona... mam depresję od kilku lat...

Gość gość
Serio marnujesz swój czas, który mógłbyś poświęcić na samorozwój.

Gość gość
No skąd akurat wiesz że to ja obrażam? Jasnowidzem jesteś? dzisiaj mamy wolne w pracy to nie ja pisze o Namysłowie czy o autostradach czy pkb i innych głupotach i jestem z płocka

Gość gość
Autorze wątku - odwiedzanie forów internetowych nie wyklucza siedzenia w pracy. Wszak ludzie w pracy mają komputery. Pytasz, co innym daje wypisywanie głupot na forach - a sam/a, o ironio, robisz dokładnie to samo. Więc może odpowiedz sobie na pytanie, co ciebie skłoniło do odwiedzenia tego forum i dlaczego wciąż uczestniczysz w dyskusji. Ja od siebie dodam, że dla mnie to jest odskocznia od pracy. Od 9.00 intensywnie pracowałam i czytanie, jak to nazywasz "głupot" traktuję jako reset. A Ty? Mam wrażenie, że chcesz się wyżyć i szukasz zaczepki.

Gość gość
PS ja mam dziś wolne w pracy jak i wszyscy pracownicy bo jest remont w firmie ostatni raz zagadnąłem na kafe na początku września a w lipcu jak miałem urlop to wtedy mi się nudziło i przyznaje że długo siedziałem teraz sobie zajrzałem jak wypisywaliscie głupoty dalej je wypisujecie nic się nie zmieniło co wam to daje

Gość gość
Obciach to z tob rozmawiać.

Gość gość
Weźcie nie pieprzcie głupot to nic nikomu nie wnosi co wam daje takie obrażanie wyzywanie zakładanie obrzydliwych tematów i fotek nie rozumiecie że sami się ośmieszacie po co wam sie dowartościowywać na forach skoro współforumowicze was nie znają nie wiedzą gdzie dokładnie mieszkacie jak sie nazywacie jak większość z was wygląda itd to po co ta szopka ?

Gość gość
Nie ma takiego słowa jak obciach ja go nie uznaje i zastanówcie się czy warto tu przesiadywać pozwoliłem zobaczyć sobie tu na kafe i ciągle jest to samo co latem czyli nic ciekawego

Gość gość
Sysia zastanów się zamiast siedzieć na forach można iść do pracy można iść do parku sauny kosmetyczki na basen zakupy lodowisko do lasu do spa poczytać książkę pójść do znajomych rodziny do skejt parku itd jest wiele rzeczy do roboty niż to forum

Gość gość
tu siedzi masa ludzi aspolecznych,ktorzy nie potrafia sie w realu odnalezc i ich jedyne zycie to wirtuale klikanie:-Obo tu moga byc kim chca.Na palcach mozna policzyc jednostki tu normalne:Di najgorsze,ze was tu sie juz mnozy:-O

Gość gość
Postarajcie się skończyć z tym forum albo ograniczyć do minimum forum i ograniczyć Internet zobaczycie odżyjecie będziecie mniej nerwowi głowa was przestanie boleć siedząc przy kompie całymi dniami nabawicie sie skrzywienia kręgosłupa i innych schorzeń ja wczoraj wieczorem byłem w teatrze a dzisiaj idę do kina na fajny film

Gość gość
To ciesz się, że jest część ludzi, która woli marnować czas na forach zamiast być konkurencyjna na rynku pracy. Gdyby ci wszyscy aspołeczni ludzi pojawili się na polskim rynku pracy plus ludzie z emigracji, którzy też tu czasem pisują, bezrobocie znów skoczyłoby do 20 % a pracodawcy płaciliby jeszcze mniej niż teraz.

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
Jesli musicie na forach już być to nie obrażajcie się i durnych tematów nie zakadajcie typu noxelia namysłów autostrady prawiki itp

Gość gość
gowno ci do tego...