Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubie, gdy mezczyzna... o seksie bez pruderii :)

Polecane posty

Gość gość
Gosc 16.21 To duze mieszkanie musicie miec skoro chowacie sie po kiblach a garba od tych cycow nie masz? Moze pajaczek ci kupic? Nie garb sie! Jest pajaczek!

Gość gość
Lubię, kiedy mam święty spokój :)

Gość gość
Ale was ktos was podpuscił. Ale młode to i głupie.

Gość gość
"Lubie, gdy moj maz wkłada mi palec w tyłek podczas seksu klasycznego. " Kurwa mać akurat jem. Ale zapytam. A jak wyjmuje tego palca to ma go ufajdanego gównem ? Czuć smród ?

Gość gość
gość dziś Koleżanko wyżej boli cie ze masz nudne pożycie i nie uwierzysz ale można być troszkę zboczonym i miec radochę z eksperymentów w sypialniusmiech.gif x Nie chodzi o nudne/fascynujące życie, ale o to, że ktos o tym pisze, a ktoś inny ma kisiel w gaciach albo sobie właśnie jedzie na ręcznym ;). Ręczę Ci, ze ludzie robią w sypialni takie rzeczy że i ty bys się zaczerwieniła - ale nie o to chodziło komentujacej (chyba) ;)

Gość gość
gość dziś Ale was ktos was podpuscił. Ale młode to i głupie. x No dokładnie :) a teraz czyta i sobie trzepie. a laski zadowolone, że doświadczeniami się wymieniają (nie, nie jestem dewotką)

Gość żonka męża swego jedynego
7 lat po ślubie, synek 5 lat. zaczynamy od masażu pleców albo myziania, później się rozkręcamy. Uwielbiamy się całować, po całym ciele, łącznie z pachwinami, kroczem i jajeczkami:). mój misiek uwielbia kiedy przygryzam MU UCHO, to go strasznie kręci. lubimy pozycję na pieska i klasyczną. lubię przebierać się w seksowną bieliznę, mężuś uwielbia mnie w szpilkach , nawet w kozakach na obcasie i w stringach. Dzieje się:):) cudowne są te chwile uniesienia. w walentynki poszliśmy spać ale tak się nakręciliśmy o 1 w nocy nas naszło z nienacka, na spontana bez gumy i tabletek, że nie zdziwię się jak synuś doczeka się rodzeństwa. jeszcze nie byłam tak podniecona w życiu

Gość MamaMloda39
Jak mnie wyzywa w trakcie seksu i traktuje jak swoją prywatną prostytutke.choć czasami lubię delikatnie i namiętnie :)

Gość gość
Oburzeni i zdziwieni, jak Was nie interesuje temat, to po co wchodzicie, czytacie i komentujecie? Może sami macie kisiel w majtach?

Gość gość
lubię jak mój mąż traktuje mnie jak dziwkę, czasami bawimy się też w gwałt. Na początku związku uprawialismy też seks analny, ale mi przeszła na niego ochota, w sumie to nie wiem czemu :) ( zaznaczę, że mąż nigdy nie miał na penisie nic brązowego ;) Najbardziej lubię pozycję od tyłu albo klasyczną z wysoko podniesionymi nogami. Czasami też mąż kończy w moich ustach. Jesteśmy razem od 6 lat, mamy 1,5 roczną córkę.

Gość gość
jak mnie ujeżdża to też zawsze jej palec w dupke wkładam

Do autorki to nie temat do dzialu ciaza porod macierzynstwo niektorym to sie w glowach przewraca czytac nie potrafia..chcesz na takie tematy posac to poszukac dzialu o seksie a nie zasmiecasz forum.!!!