Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nic w życiu nie osiągnęłam

Polecane posty

Gość gość
Daj tego maila, mówię całkowicie poważnie. Dostaniesz 100x lepszą pracę.

Gość gość
jaka masz miesieczna wypłatę sprzataczko?

Gość gość
Już nie dręczcie dziewczyny. Każdy się moze w życiu pogubić.

Gość gość
ona ci nie da maila a wiesz dlaczego? bo ona boi się zmian i wydaje jej się ze nie zasługuje na nic lepszego. mogę się załozyc ze ona będzie tkwiła w takim g*****e nadal bo jej się wydaje ze jest nic nie warta i ze zasługuje tylko na takie wynagrodzenie.

Gość gość
nie chodzi o dreczenie ale o kopa w d**e, bo az zal mi jej i jestem w****iona ze ktoś tak wykorzysyuje ludzi na rynku pracy

Gość gośćannia
No dobra ale bez przesady. Jak trzeba siebie nienawidzić żeby pozwalać się traktować jak gooowno.

Gość kardulaki
Co Wy jej doradzacie ??? Najpierw musi odłożyć jakieś pieniądze żeby zapłacić za czynsz do momentu znalezienia innej pracy bo gdzie będzie mieszkać..?Poza tym co tak się oburzacie ,że ktoś sprząta?? To jest praca potrzebna jak każda inna jak Wy sobie wyobrażacie życie bez ludzi sprzątających miasto ,przychodnie ,szpitale,banki galerie handlowe itp itd..? Ktoś musi to robić.Oczywiście trzeba szukać lepszej jeśli są ku temu sposoby ale dziewczyna jest sama i ciężko tak po prostu zmieniać co chwilę pracę.Autorko ja Ciebie rozumiem bo osobie samotnej jest bardzo ciężko utrzymać się...A w tej cudownej biedronce co myślicie ,że będzie leżeć??

Gość gość
kardulaki w biedronce nie będzie leżec ale na pewno mniej się naprauje niż teraz. Przeciez ona może szukać innej pracy, ale tego nie robi bo czuje ze na więcej nie zasługuje i w tym jest jej problem. Każdy może ruszyć z miejsca jeśli chce i się nie boi. Nie musi rzucać pracy już dziś, ale powinna rozglądać się za inną-nawet niech nadal sprząta ale ludzie nie za takie pieniądze:-(

To było do osoby ,która sprząta ,a napisałam do autorki więc sorry:)

Gość gość
Ale to NIE autorka pisała te rzeczy! autorka to inna bajka.

Gość gość
Nie chodzi o to ze sprząta tyle ze haruje za 7zl.

Gość gość
No ale dostała ofertę pomocy dziewczyna i dlaczego miałaby z niej nie skorzystać na probe? A ona nic..

Gość gość
7 zł:-( i to w WARSZAWIE:-( nie no jestem w niezłym szoku

Gość gość
Ona nic bo się boi rozumiesz? To sa osoby które same z sobą czują się zle, nie mają do siebie za grosz szacunku i ona odbiera twoją oferte pomocy jako żart, bo jej się wydaje że ona na nic więcej nie zasługuje:-( smutne to no ale widać ze dziewczyna ma ze sobą problem

Gość gość
A coś jeszcze doradzicie autorce?

Gość gość
ja tez nie :(

Gość gość
ja też nie ;(

Dlatego sprostowałam ,że nie pisałam do autorki ,a do tej dziewczyny ,która sprząta. Tak jeśli chodzi o szkołę to powinna pójść do zaocznej sama właśnie skończyłam zaoczną i idę do następnej ale czy to mi pomoże w znalezieniu innej pracy bo teraz wykonuje fizyczną to zaczynam wątpić. Wracając do sprzątania to zdziwilibyście się jakie osoby sprzątają...a znaleźć pracę na cały tydzień sprzątając w prywatnych domach to też nie takie łatwe jak by się mogło wydawać..

Gość gość
kardulaki ale problem w tej dziewczynie to nie wykształcenie....bo można być sprzątaczką ale na Boga nie za taką kasę!!! To ze skoczysz jakas szkołę to nie sprawi ze nagle z dnia na dzień w chwili otrzymania dyplomu zaczniesz siebie doceniać. Ona nie powinna godzic się na tak głodową pensję, i tu jest problem. Sprzataczką można być i znam panią która ma własną działalność i sprząta sobie nowe bloki, klatki schodowe. Nie narobi się wcale, codziennie udaje że sprząta bo co można tam sprzatac codziennie a zarabia niezłą kasę. nawet na sprzątaniu można niezle zarobić, no ale żeby zarabiać to trzeba szanować siebie i nie godzic się na takie ochłapy.

Gość gość
No ale z drugie strony jak na budowach maja stawkę 10-14/godzinę to myślicie ze sprzątaczce ile zaproponują. To jest właśnie szukanie pracy przez UP. Oni maja takie niedorzeczne oferty. Brak nawet średniego wyksztalcenia w tych czasach to praktycznie skazanie sie na porażkę. Do tej sprzątającej juz lepiej by ci bylo jako barmanka albo McDonaldzie bo elastyczny grafik dla uczących się często dają. Kurde kobieto. Wszystko można obejść. To ze na stronie piszą ze średnie wyksztalcenie nie zawsze znaczy ze na pewno cie odrzuca. Ja bym próbowała wszędzie. Gadane jak masz to masz szanse. Powiedziałabym ze chce skończyć zaocznie liceum ale jestem chętna do pracy, zaangażowana i szybko się uczę. Takie gadki często bardziej zachęcają pracodawców nic szkoły i kursy wpisane w CV.

Gość gość
12:20 ale co ty znowu podajesz za przykład?? 10 na budowie??? chyba znowu jakiś bojący się wszytstkiego nolife brałby taką robotę. Ludzie trzeba się cenić, nie chodzi mi od razu o jakies wielkie wynagrodzenia, ale jakieś minimum do przezycia chociażby 1800 zł.

Gość gość
autorko, nie poddawaj sie, jestes jeszcze bardzo mloda..

Gość gość
nie mam powera do dzialania