Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kosiniakowe 1000zł macierzyńskiego

Polecane posty

Gość Katarzyna

Za dobrze wam się powodzi  ! Za dużo macie tych dodatków  ! Chcecie zakładać rodziny, rodzić dzieci to do pracy  ! Też bym chciała zostać matką nie dla tych pieniędzy od państwa !

Dla mnie 28 letniej dziewczyny nic to państwo nie oferuje, nic dla mnie nie ma !

Gość Katarzyna

Za dobrze wam się powodzi  ! Za dużo macie tych dodatków  ! Chcecie zakładać rodziny, rodzić dzieci to do pracy  ! Też bym chciała zostać matką nie dla tych pieniędzy od państwa !

Dla mnie 28 letniej dziewczyny nic to państwo nie oferuje, nic dla mnie nie ma !

Gość Gość

Katarzyna spokojnie, państwo co raz bardziej zadłużone, za niedługo skończy im się pasożyowanie na społeczeństwie i rozpłodowym  maciorom skońcczą się wszelkie socjale to kwestia czasu.

Gość Kosiniakowe

Ja pół roku temu złożyłam Kosiniakowe  i cisza dobrej pory w opiece mówią ze trzeba czekać w ciąży nie pracowałam i teraz tez nie 

Gość dddddd
Dnia 26.02.2018 o 14:34, Gość gość napisał:

Ile się czeka na kosiniakowe jak mąż pracuje za granicą? Dostał ktoś decyzje ? Po jakim czasie

wiem że odkopane ,ale ja czekam już 3 lata 🙂

29 stycznia urodziłam dziecko aktualnie jestem na umowie zleceniu bez składki chorobowej i nie przysługuje mi macierzyńskie złożyłam wniosek o kosiniakowe i dostałam odmowę bo jestem cały czas w stosunku pracy, ale wynagrodzenie dostanę na koniec zlecenia. Czytałam że na umowie zleceniu można dostać kosiniakowe. Czy orientuje się ktoś jak to jest z tym kosiniakowym? Czy po zakończeniu umowy mogę ponownie składać wniosek?