Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozpieszczona Dama

Wymagania facetów w stosunku do kobiet są nie adekwatne do tego co prezentują.

Polecane posty

Gość gość
To sie nazywa pewność siebie. Ale zagranica też tak jest, ot taka nasza przypadłość męska.

Gość gość
Wiecie co, ja widuję ladne d**y z brzydkimi kolesiami, ale ladnego kolesia z brzydka laską to jeszcze nie widziałam. Faceci myślą o jednym. Jak żona czy dziewczyna po latach związku nie jest atrakcyjna, to zaczyna się oglądanie za innymi, poszukiwanie młodszych. romanse. Niestety realia.

Gość gość
gość dziś ja widziałem częściej niż ładna z brzydkim serio mówię! facet wyglądający jak typowy model z przecietniarą czy nawet otyłą babą! widać, że przecietniary wymagają niewiarygodnie przystojnych do związku!

Gość gość
Sami macie wymagania bóg wie jakie oczekująć niewiarygodnie przystojnego z każdym detalem idealnym bez tego ani rusz do jakiekolwiek związku.

Gość gość
A ja mam inny problem: jestem atrakcyjna, ładna buzia, figura tez niczego sobie, wykształcona. I każda moja randka kończy sie propozycja wspólnej nocy! A ja szukam faceta na dluzej niz na jedna noc. Nie wiem czy tacy faceci jesCze istnieją i są przy tym przystojni.. Jedyny chłopak z ktorym byłam zostawił mnie po 2 latach "bo woli blondynki".

Gość gość
Ładna kasjerka nie ma szans na faceta z wyzszej polki.....

Gość gość
Już sam temat jest strzałem w kolano autorki i pokazuje kto tak naprawdę ma wymagania. Wymienia u facetów kryteria płatności za atrakcyjność kobiety: kasa, wykształcenie, ciacho. Czyli facet ma mieć cały zestaw za sam wygląd. W mojej prostej, logicznej umysłowości 1-3= -2, ale co ja tam wiem.

Gość i to pisze facet
jako ładna laska masz przesrane, każdy chce cię tylko wyroohać, a nie cię poznać, szansa że znajdziesz prawdziwą miłość jest bliska zero. Jedyna rada, związek na odległość, gdzie nie widzicie swoich zdjęć ani nic, tylko piszecie kilka miesięcy do siebie, poznając się, ewentualnie rozmowa głosowa, bo wzrokowe bodźce często niszczą związek, tymbardziej gdy dziewczyna ładna i na poziomie, jej wygląd to wtedy przeszkoda na jej niekorzyść.

Gość Stary Kawaler Wacek
Czy można być leszczem, i nie wychodzić z domu, bo jest się brzydkim piernikiem , za to się niema kolegów, koleżanek, dziewczyny itp, baranem się jest?.

Gość słabsza genetycznie
Facet z 16:59, nie obraź się, ale bzdury gadasz. Z brzydką faceci W OGÓLE nie chcą mieć do czynienia, nawet jako koleżanką (bo to obciach, bo może zechce czegoś więcej itd.), nie pier/dol że ładne są tylko do ru/cha/nia, chyba że pisząc ładne masz na myśli laski, które wyglądem i sposobem bycia przypominają Dodę Elektrodę albo Jolę Rutowicz...

Gość gość
17:04 W ogóle nie widzę związku, ale spoko. Poza tym Ty też jakbyś była ładna to miałabyś przerośnięte ego nie wysłuchałabyś nawet przeciętnego faceta, gdyby podszedł zapytać po prostu o godzinę, bez żadnego podtekstu i nie p*dol, że tak nie jest.

Gość okiem obserwatora ludzi
Nie rozumiem jak autorka może uważać że sama jest brzydka. Sobie nie ma się podobać tylko innym, a każdemu podoba się coś innego, nie każdy szuka modelki ani nawet taką chce. Autorka sama strzela sobie w łeb takim podejściem do sprawy. Mi podobają się dziewczyny skromne i naturalne, nie podobają mi się typowe lalunie, brzydzą mnie takie. Pozatym interesuje mnie intelekt, bo jak nie ma o czym rozmawiać to i miss świata nie nadaje się. Konkluzja taka że kobiety mają prane przez media mózgi że muszą wyglądać jak modelki, a potem uważają że tak myśli każdy facet. Może jakiś % facetów też tak myśli, bo też mają wyprane mózgi, ale nie każdy ma wyprany mózg. Mnie bardziej interesuje kobieta nie konsumująca mediów, bo wtedy nie żyje taka w świecie fantazji. Niestety trudno znaleźć kogoś kto np. nie ogląda TV, sportów, i tańca z gwiazdami. To bardziej pociąga mnie do kobiety niż jej twarz, która i tak jest tapetą zwykle zakryta. Naturalność i lotność są ciekawszymi cechami, niestety autorka sama się skreśla na samym początku, co jest przykre, bo wydaje się bardzo wartościową osobą i pewnie byłaby fajną partnerką dla nie jednego.

Gość gość
Dzisiejszy świat pragnie ideałów ktorych nie ma. Bedzie wojna i kazdy bedzie miec w d***e ile kto ma kasy i jakie wykształcenie, bedzie sie liczyc ta, która okaze sie dobrą i wierną towarzyszką zycia, z ktora przetrwa te ciężkie czasy.

Gość gość
słabsza genetycznie dziś mylisz się, niestety, i takim myśleniem sama stawiasz sobie przeszkody, na pewno masz więcej do zaoferowania niż ładna gęba. Nie rozumiem wogóle pojęcia "brzydka" kobieta, jak gruba ok, ale brzydka z mordy??? jak taka wogóle wygląda?

Gość gość
Okiem obserwowania ludzi 17:09 Jesli jestes w przystojny i porozmawiam z Tb o literaturze to chetnie sie z Tb umówię. Tacy są na wymarciu.

Gość gość
jak mozna sobie wkrecac ze wszyscy lubia cos innego? kazdy lubi zdrowa, elastyczna i zadbana skore. nikt nie lubi pryszczy, blizn, ropiejacych ran. Kazdy lubi piersi, jedni wieksze inni mniejsze... wszyscy lubia srednie. Kazdy lubi dlugie nogi Kazdy lubi duze ladne oczy Kazdy lubi odstajacy tylek

Gość gość
a autorka i gorsza genetycznie w czym ma taki problem? skoro uroda wg was jest taka mega istotna to dlaczego nie zadbacie o wlasna urode? Co zrobilyscie w swoim zyciu zeby wygladac lepiej?

Gość gość
gość dziś haha kolejna która wymaga modela

Gość gość
sorry ale jestem facetem

Gość Rozpieszczona Dama
No nie wiesz jak wyglądają mało atrakcyjne dziewczyny z twarzy? brzydkie usta, nos, trądzik zresztą co ja będę mówiła. Ja jestem dość otwarta i próbuje z facetami co mi z tego wychodzi nic. I dalej nic nie będzie wychodziło.

Gość gość
Do tej ładnej. Ja poszłam z moim obecnym mężem do łóżka na pierwszej randce. I jak widać nie odszedł więc to trochę dziecinne myślenie.

Gość gość
gość dziś Dlaczego musi być przystojny aby rozmawiać? A jak kilka zębów brakuje i ma dziurawe buty to odpada? ten nacisk na wygląd jest naprawde męczący ( nawet dla kogoś kto go ma )

zdarzylem sobie konto zalozyc ob mnie wkurza jak mnie od bab wyzywaja :P x tradzik, ok - opowiedz mi ile masz lat, ile razy dziennie myjesz twarz, czym, czy odmaczas w goracej wodzie, ile razy w zyciu bylas u kosmetyczki, dermatologa x usta to juz proscizna, hialuronowy i jest mega, oczywiscie z umairem zeby nie wygladac jak doda

Gość gość
gość dziś jak mozna sobie wkrecac ze wszyscy lubia cos innego? xxxx bo tak jest, KAŻDY LUBI COŚ INNEGO, nie każdy lubi odstający tyłek ani morde modelki, bo dla mnie to bez różnicy, nie są to jakieś twarde kryteria

Gość Rozpieszczona Dama
Dokładnie, To jest przykre dla ludzi którzy nie mają wyglądu, wiecie że widziałam badania, że gdy ktoś jest przystojny/atrakcyjna w przypadku kobiet, to rozmówca zwraca uwagę w mniejszym stopniu na to co mówi. Są badania które pokazują że ładnym dziewczyn i chłopakom łatwiej zdaje się egzaminy na studiach. Męczące jest ten nacisk. Co mają powiedzieć starsi ludzie? Każdy z nas niezależnie od tego jak piękny nie jest kiedyś będzie brzydki.

Gość gość
Rozpieszczona Dama dziś wiesz jaki masz największy problem? głupota w rozumowaniu, nie krzywy ryj, bo głupote trudno naprawić

sorry ale ja jako facet z takimi ludzmi nie gadam, chyba ze ktos mnie "przedstawil" i o cos poprosil... o czym kobieta na ulicy zaczepiona przez takiego typa miala by rozmawiac?

Jak można sobie kwas wstrzykiwać :o Co to w ogóle za moda, że nie można mieć wąskich ust ani garbatych nosów, tylko pontony i prosty nos?

Gość Rozpieszczona Dama
Wiecie co jest jeszcze przykre i nudne i nie mówie tego z zazdrością, wszechobecny seks. Byle jaka reklama, teledysk wszędzie młode jędrne tyłki,

Gość gość
Ja jestem mało atrakcyjna, bo mam nadwagę i liche włosy, które ze stresu mi wypadają :( Odżywiam się byle czym, w biegu, bo 10h pracy a pieniążków brakuje... to co, że jem niewiele i sporo ćwiczę. Mam ładne oczy, wyglądam młodo, jestem miła i dobra, ale rzadko kiedy dla kogoś to się liczy :( Podobam się tylko facetom 20 lat starszym, z nieuregulowaną sytuacją małżeńską :( A mi samej najbardziej zależy na tym, by facet był mądry, dobry i w moim wieku...