Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzysiek i Kasia

Moją Kobietę boli .... Podczas Seksu

Polecane posty

Witam jesteśmy z Dziewczyną około 6 lat ;P i Kochaliśmy się wiele razy na początku jak i teraz ale ją zawsze boli < tłumaczy się że mam za dużego > ..... Wszystko jest oki ma mokrą itd bo się pieścimy przed Kochaniem się itd Napiszę pozycje które ją miej bolą a które bardzo . Nie bolą ją prawie wcale gdy nie robię ostro to >Na pieska na boczku od tyłu i od przodu na niej normalnie Tak zwany chyba Klasyczny na jeźdźca ale tylko wtedy gdy mi słabo stoi bo tak to nie chce się kochać na mnie na jeźdźca ....A te które bolą to klasyczny ale z nóżkami jej wysoko jak i nóżkami jej na mej klatce , na jeźdźca , na boku gdy noge ma uchyloną , na jeźdźca ale odwrotnie jak i prosto do siebie twarzami że mój tułów i jej są przeciwnym kierunku na stojąco opierając się o coś lub gdy w powietrzu gdy ją podrzucam... Mogę wymieniać wiele ;PP bo z Dziewczyną to wszystko co chcemy robimy ... Kobiety i dziewczyny co myślicie czemu tak jest że ją boli bo mnie to często wkurza a lubie zmieniać pozycję co są fajne :PP . Może powiedzie jakąś wskazówkę ..

Gość gość
masz za dużego na jej cipkę ,jak urodzi nie będzie jej bolec

Gość gość
Obetnij kotasa...

Gość gość
ja jesca? chyba na jeźdźca ośle...zamiast seksu proponuje zająć się edukacją tumanie :/

heh obetnij hehe fajna wskazówka .. A właśnie mamy córkę 3 letnią już bo moja to młoda mamusia jest i właśnie też tak myślałem ;PP że po tym będzie okej heh ale dziękuję za odp ;)

Gość gość
wpierw fisting potem bzykanie

Gość gość
może za mocno ą ruc\hasz

Gość gośćkobieta
A rodziła normalnie czy miała cesarke?

Gość gość
Może wkładasz w nie tą dziurkę co trzeba :D