Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siarka z piersi

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jestem w ciąży i wczoraj zauważyłam, że z jednej piersi wyleciała mi woda, wyczytałam, że to siarka. Jestem ciekawa jak to było u Was: - w którym tygodniu u Was pojawiła się pierwsze wycieki siarki - czy wyciek później pojawi się też w drugiej piersi - jak często siarka wycieka (codziennie czy np raz na kilka dni/tygodni) Dziękuję za odpowiedzi.

Gość gość
to jest siara, a nie siarka. W obu ciążach nie pojawiła się u mnie wcale.

Gość gość
Siarka??? :-D :-D :-D Siara, kobieto, siara!!!!

Gość gość
Mi wcale nie leciała siara w ciąży .

Gość gość
Tak, dziękuję za doinformowanie :) A wracając do głównych pytań?

Gość gość
Mi gdzies od 5 miesiaca zaczela leciec. Najpierw malenkie krople teraz (9msc) jak np. Usiade bez stanika i biust sie opiera o brzuch to kropelkuje. Nieraz rano budze sie z plamami na pizamie.

Gość gość
Siara, dokładnie :) U mnie w obu ciążach od ok. 20 tc. Przeważnie jak spałam i bardziej przycisnęłam piersi. Położna mnie uczulała żeby nie ruszać piersi, nie wyciskać siary. Miałam z obu piersi, praktycznie codziennie ale malutko.

Gość gość
Ja właśnie kończę 6 mc i siara juz się pojawiła, przezroczysta, lekko metna po zaschnieciu. Minimalna ilosc. Wycieka odrobinę po ścisnieciu brodawki. A co ciekawe piersi mam mikroskopijne i dopiero w ciąży zaczęły lekko odstawac od żeber. Może nie są takie niedorozwiniete na jakie wyglądają ;)

Gość MamaMloda39
W pierwszej ciąży około 6 miesiąca w drugiej czyli teraz w 5 miesiącu. Szczególnie sączy sie z rana jak wstaje. Wtedy na koszulce widzę plamki wielkości grosika. Ale myślę ze jest to związane z uciskien w trakcie snu