Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

man  on the moon

Wiecie, że potrafię idealnie odtworzyć ten taniec?

Polecane posty

Gość gość
MIAŁEŚ IŚĆ PO FAJANY KURRWIU

Widzę, że nie wierzycie. :D Jeśli uzbiera się tu 15 niebieskich wpisów to wrzucę film jak tańczę, oczywiście z cenzurą na japie :classic_cool:

Gość
3- melduje sie.:D:D:D🖐️

Gość
bo tak naprawdę nie chce wrzucić. :P xen-4 :D tylko jeśli już wrzucisz to nie edytuj bo zaraz wychodzę, a jestem ciekawa ile prawdy jest w tym co mówił zber. :D:P

good girl gone bad96 dziś bo tak naprawdę nie chce wrzucić. jezyk.gif xen-4 smiech.gif x

15 to na kafe nie ma aktywnych niebieskich, no chyba że sam se założę tyle nicków:D

jakiś chochlik miesza w moich wpisach.

W tym co mówił Dyzio nie ma w ogóle prawdy. Zrozum, że ten człowiek to pajac - p******i takie bzdury mitoman, że wszystko człowiekowi opada. ;)

Gość
o zaraz zaloguje sie na Koterbe :D:P

Gość
good girl gone bad96 dziś eee nie pamiętam hasła.:D

Gość
man on the moon dziś jestem zbyt podejrzliwa(to nawet nie chodzi o niego) wiec spokojnie-wszystko weryfikuje. ;):D Dopóki nie zobacze- nie mam zdania. :P

Gość gość
nie wchodze w twoje smierdzace linki, ale jak dla mnie, to widze cie tanczacego jezioro labedzie w balerinkach i kiecc eunuchu hehe:) pasuje do ciebie jak ta lala :D k-ce

Gość
gość dziś kurde wydaje mi sie ze to nie jest k-ce. hahha :D:D:P prawdziwy k-ce zawsze pisze "k-ce" z dużej litery. :D i z polskimi znakami. :P

good girl gone bad96 dziś Zacznij od weryfikacji moich zdjęć.;) Pozwalam, niech Ci je wyślę. :) Gdy to zrobi weź od Sysi mój mail i je podeślij. :D

Gość
man on the moon dziś on mi nie wyśle, a ja byłam po prostu ciekawa tak jak i kazdego użytkownika kafe ze stałym nickiem.:D Nie będę go już nawet pytać-zapytałam sie ze 2 razy bo myślałam ze ma/wyśle i wystarczy, więcej nie będę. ;)

Gość
Piwosz_93 dziś od razu widziałam ze to nie on :D teraz dałam ci wskazówki-jak lepiej sie pod niego podszywać. :D🖐️

Nie włączyła Ci się lampka ostrzegawcza, gdy zapluty pianą założył temat z numerami telefonów których od miesięcy nie używałem? I jeszcze głupio pytał na który ma zadzwonić ;) Ten człowiek to najprawdziwszy w świecie błazen. :D

Gość
man on the moon dziś Chyba nie mieliście tak bliskiego kontaktu ze sobą żeby znal twój aktualny numer i dzwonił do ciebie regularnie? :D:D dobra, muszę lecieć zresztą nie będę obrabiać mu dupy.:P twoje posty-jak i jego komentarze- tez traktuje z przymrużeniem oka bo wiem ze po prostu sie nie znosicie. ;) Wtedy jak założył tamten temat, a potem nagle zniknął-coś sie stało i gadaliśmy parę godzin...nie myślał o kafe... Może niepotrzebnie napisałam ze chce sprawdzić czy Dominik mówił prawdę bo nie chce już sie w to mieszać (w wasze sprawy-których podobno nie macie) i dalej drążyć temat;)

Gość gość
To ci sie zle wydaje na dwa baty brana lampucero. Akurat pisze z tel, gdzie twoja kolezanka srysia ? Czyzyby lezala juz sponiewiewranapo wisniowych nalewkach? K-ce

Gość gość
wiele wspolnego z tancem to te wygibasy nie maja

good girl gone bad96 dziś Nie mamy żadnych spraw. Po prostu nienawidzę obłudnych, fałszywych gnojków jakim Dominik jest. I nie myśl sobie teraz, że poza kafe mieliśmy ze sobą jakikolwiek kontakt - nie mieliśmy. ;) Gdybyśmy mieli to pan Dyzio dochodziłby teraz do siebie po kilkumiesięcznej rekonwalescencji.

Gość
właśnie miałeś wrzucić. :D obniż trochę poprzeczkę do 10.:P