Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ślicznapsotka

zdrowe jedzenie

Polecane posty

Hejka:) Szukam prostych pomysłów na zdrowe i smaczne śniadania! Chodzi mi o to aby to nie były wymyślne przepisy, jak np. jajecznica ze szpinakiem itp. Ma to być proste i szybkie! Pomóżcie...

Gość laskowa

Ja mam diete redukcyjną od Optimal Fit bo własnie po 1 nie miałam pomysłów na posiłki a po 2 nie była zbytnio czasu. Często na kolacje mam różne sałatki - jedna mi bardzo posmakowała - z pieczonym łososiem, pomidorkami cherry, papryka, korniszonami i musztarda francuska. W ramach czegoś słodkiego możesz robić sałatki owocowe z np. jogurtem albo galaretki. Na śniadanie lubię twarożek z rzodkiewka, do tego kromka chleba pełnoziarnistego albo omlet z owocami.

Gość Marcela

Ale ładny opis :o Mam podobne problemy z jedzeniem, a pracuję w biurze, gdzie często zostaję po godzinach z nastawieniem na wynik, a nie raz było tak, że jadłam fastfooda z braku laku... Myślałam od dawna o diecie pudełkowej, ale nie wiedziałam jak wybrać – zamawiam! :D

Gość aneta222222
Dnia 23.02.2016 o 14:31, ślicznapsotka napisał:

Hejka:) Szukam prostych pomysłów na zdrowe i smaczne śniadania! Chodzi mi o to aby to nie były wymyślne przepisy, jak np. jajecznica ze szpinakiem itp. Ma to być proste i szybkie! Pomóżcie...

jajecznice to faceci robią ze swoich jajek

Gość Sana
Dnia 1.07.2019 o 22:15, Gość Marcela napisał:

Ale ładny opis :o Mam podobne problemy z jedzeniem, a pracuję w biurze, gdzie często zostaję po godzinach z nastawieniem na wynik, a nie raz było tak, że jadłam fastfooda z braku laku... Myślałam od dawna o diecie pudełkowej, ale nie wiedziałam jak wybrać – zamawiam! :D

Mówisz o Optimal Fit? Jeśli tak, to nie ma lepszego wyboru jeśli chodzi o okolice :)

Gość Bara

Zastanawiam się nad zamówieniem testera dietetycznego dla bezglutenowców z Optimal Fit. Muszę się pozbyć glutenu z życia, a zamienniki w kuchni domowej po prostu mi nie smakują… Myślicie, że warto?

Gość xxx

jedz warzywa wyciskaj sok z owoców pij wode 

Gość xxx

mleko od krowy nie ze sklepu

Gość nela
Dnia 23.07.2019 o 17:24, Gość Bara napisał:

Zastanawiam się nad zamówieniem testera dietetycznego dla bezglutenowców z Optimal Fit. Muszę się pozbyć glutenu z życia, a zamienniki w kuchni domowej po prostu mi nie smakują… Myślicie, że warto?

nigdy nie miałam do czynienia z dietą bezglutenową ale ogólnie Optimal Fit polecam, jestem już jakiś 5 miesiąc na ich diecie, tyle że redukcyjnej. Jedzenie smaczne, przywozone na czas- warto sprobowac 😉

Gość Nikki

Optimal Fit nie trzeba polecać, bo dobry produkt zawsze sam się obroni :) Bierz dziewczyno, nawet się nie zastanawiaj, ja mam dietę bez ryb i jestem bardzo zadowolona. Z dietą bez glutenu też z pewnością jest bardzo dobrze, jeśli byłoby źle - internet by o tym wiedział

Gość Tabitha

No właśnie tutaj chodziło akurat o przepisy, ale skoro już natknęłam sie na wątek to skomentuję. Dla kogoś kto chce sobie gotować - spoko, natomiast jeśli ktoś chce się rozwijać jeśli chodzi np. o hobby czy karierę i poświęca na to dużo czasu to dieta pudełkowa to po prostu zbawienie, a Optimal Fit to najlepszy wybór w Krakowie

Gość majka
Dnia 29.07.2019 o 01:35, Gość Tabitha napisał:

No właśnie tutaj chodziło akurat o przepisy, ale skoro już natknęłam sie na wątek to skomentuję. Dla kogoś kto chce sobie gotować - spoko, natomiast jeśli ktoś chce się rozwijać jeśli chodzi np. o hobby czy karierę i poświęca na to dużo czasu to dieta pudełkowa to po prostu zbawienie, a Optimal Fit to najlepszy wybór w Krakowie

tak właśnie jest w moim przypadku, ze wzgledu na to że w biurze spędzam średnio 12h dziennie po prostu nie mam czasu na gotowanie, a że mieszkam w Krakowie to tez zdecydowałam się na Optimal Fit. To że chce schudnąc też po częsci przyczyniło się do tej decyzji 🙂 no i już 4kg za mną