Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślałem, że jest trudniejsza do zdobycia

Polecane posty

Gość gość
"ma jakieś tam zasady i według nich ocenił ze jestem dla niego za łatwa że on woli kobiety które się bardziej szanują" nie moge uwierzyć ze same kobiety powielają ten durny stereotyp o "szanowaniu sie". przypominam: do sexu trzeba DWOJGA

Gość gość
Ale co tu rozważać? Ani ta pani się nie szanuje, ani autor. Łatwa niełatwa - drugi człon Twojego nicku jest zbędny...Stańce ludzie w prawdzie przed samymi sobą. Nie szanujecie się!

Gość gość
latwa nielatwa - jak szuka porzadnickiej to niech szuka. da mu raz na rok, po katolicku, hehe. w nagrode za dobre zachowanie i starania. daj sobie spokoj, znajdziesz faceta ktory wie co to namietnosc****asja i bedziesz wiedziala, ze zyjesz.

Gość gość
kiedyś to szanowanie miało znaczenie, bo facet nie chciał wychowywać nieswojego potomka, dziś za tysiaka może zrobic badania DNA

Gość gość
Dlaczego piszecie, że łatwa? Ja podziwiam tą kobietę, bo zrobiła to bez uczuć, na zimno i to ona teraz rozdaje karty.

Gość gość
Może i będzie wiedziała, że żyje, ale nie będzie wiedziała po co. Nie widzicie, że mamy to zakodowane w sercach, duszach? To pragnienie czystości? Zagłuszamy wyrzuty sumienia, ale jak długo można się oszukiwać?

Gość gość
gość dziś to nie jest stereotyp, przeczytaj mój komentarz z 18:57...

Gość gość
19-36 przestań bredzić. Nie dostosowuj swego wzorca zachowania do wszystkich ludzi,bo to śmieszne, każdy jest inny. Kobieta jak zmienna, czasem działa spontanicznie, nieprzewidywalnie i robi coś co normalnie przez "zasady" by nie zrobiła, ale np. miała ochotę, kaprys i go spełniła. Ty może byś tego nie zrobiła a ona tak. I jest ok.

Gość gość
gosc 19.20 - masz racje, grunt to by znalesc te bratnia dusze, mozna chciec i budowac napiecie by bylo wyjatkowo i wiadomo, ze to nastapi, a co innego grac w jakies 'straj sie chlopcze', wredne to jest jak dla mnie. manipulacja i tyle.

Gość gość
19.36 - oj bredzi, bredzi, zachowanie czystosci pragnieniem serca? chyba z kamienia. to co ja mam zakodowane w sercu to pragnienie milosc****asji, namietnosci. wtedy wiem ze zyje i wiem po co. by dawac milosc i ja otrzymywac, by sprawiac, ze facet wie ze zyje i po co zyje, by byl zar i ogien i ciepelko a nie zimny kisiel. gdyby dusza miala zakodowane pragnienie czystosci to by dzieci nie bylo, ktos Ci pranie mozgu zrobil.

Gość gość
Mnie dziwi że są osoby które potrafią skreślić drugiego człowieka tylko dlatego że za szybko straciła głowę. Chyba te osoby mają jakiś problem z głową i psychiką.

Gość gość
Wiesz, lepsze pranie mózgu niż pranie duszy. W pierwszym bowiem przypadku przepierkę robi człowiek, ale w drugim to już zły duch. A ryje wam berety, że hej. Otóż człowiek nie żyje dla egoistycznej namiętności, dla żaru uczuć i spełniania kaprysów, ale dla miłości! A ta z kolei wyklucza "próbowanie się". Kochasz kogoś? To zaufaj i wiąż się z nim małżeństwem. Próbujesz kogoś, sprowadzając go do roli przedmiotu, który odrzucisz, gdy użycie go nie sprawi ci dostatecznej przyjemności? To nie kłam, że kochasz!!!