Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AW333

Brazowe uplawy przez ponad 2 tygodnie

Polecane posty

Gość AW333

Witajcie kochane, Mam do Was prosbe o podzielenie sie opinia i wskazowki, jezeli ktoras z was miala podobna sytuacje. Kochalam sie z chlopakiem dzien przed miesiaczka bez zabezpieczenia. W zwiazku z wyjazdem to byl nasz ostatni seks w tym miesiacu. Kilka dni przed rozpoczeciem dni plodnym pojawil mi sie bezzapachowy, brazowy slub z domieszka rozowej krwi. Drobinki krwi byly widoczne przez kilka dni w uplawach, po czym ustapily. Brazowy sluz, a raczej smugi brazowego sluzu mam do dzis ( ponad dwa tygodnie). W tym samym czasie pojawily sie rownolegle pozostale objawy. Urosly mi piersi o da rozmiary!!! i bola po bokach i od dolu juz ponad dwa tygodnie dzien w dzien. Jest mi strasznie niedobrze, ale to nie jest zatrucie. Za 4 dni mam dostac okres. Zazwyczaj tydzien przed okresem mialam pobolewania podbrzusza a tu nic. Bola mnie piersi, jest mi niedobrze, mam przyspieszone tetno, jestem senna 24/7 i brazowy sluz bez zapachu utrzymuje sie caly czas. Robilam test ciazowy, choc wydaje mi sie nieprawdopodbne zeby zajsc w ciaze dzien przed okresem, ale zrobilam dla swietego spokoju i wyszedl negatywny. Czy ktoras z was miala podobnie? nie wiem juz co zrobic. Ciezko mi sie skupic na pracy jak jestem senna, glodna i mam obolale piersi non stop. Kolezanki z pracy smieja sie ze mna ze zrobilam operacje plastyczna biustu, a mi do smiechu nie jest. Poradzcie prosze, jesli ktoras miala podoba sytuacje. dziekuje Wam.

Gość gość
Wygląda to na ciąże. Upławy z krwią mogły oznaczać zagnieżdzenie się jajeczka. Ból piersi to jeden z objawów ciązy ( mnie bolały piersi i często oddawałam mocz i to tydzień przed planowaną miesiączką której pózniej nie dostałam bo okazało się że ciąża). Polecam zrobić test w dniu planowanej miesiączki.

Gość gość
Nadzerke miałam, takie objawy

Gość gość
Nic mnie nie boli, nie piecze, mam sam brazowy sluz.a nie bialy czy zielonkowy jak przy nadzerce...ale sprawdze juz niedlugo jak pojde do ginekologa, czy to moze jednak nadzerka. Kurcze myslisz, ze to ciaza jak sie kochalam dzien przed okresem....? przeciez to dni nieplodne, a cykle mam regularne. To bylby szok, zwazywszy, ze jeden test juz wyszedl negatywny. No nic, poczekam do miesiaczki, to juz tylko kilka dni