Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent na roczek dla dziewczynki.

Polecane posty

Gość gość

Córka w maju będzie miała roczek. Nie wiemy co jej kupić. Planuję prezent za około 200 zł + wyprawienie urodzin. Robimy na działce, w maju pogoda okej, na świeżym powietrzu lepiej no i taniej wyjdzie. Od chrzestnych przeczuwam interaktywny nocnik. Co przydatnego mogę córci kupić ?

Cześć, wiesz co, ostatnio miałam ten sam dylemat. Wybrałam dla córki wielofunkcyjny stolik edukacyjny. Znalazłam w Internecie za niecałe 200zł. O ile masz gdzie go postawić, to fajna zabawka, stymulująca rozwój:)

Gość jallinka
ja na pierwsze urodziny córeczki mojej koleżanki zamówiłam śliczne kolczyki żabki na violette.pl , niedługo będą jej przekuwać uszka :)

Gość gośćb
Ja dla córki na roczek planuje kupić wyjątkową pierwszą lalkę. Jeszcze nie wybrałam modelu . Na pewno będzie robiona ręcznie i nie plastikowa.

Gość AnetaW1983
Polecam kuferek wspomnień dla dziecka. Najlepiej taki, z Twoją dedykacją. Do środka coś od Ciebie i prezent idealny, nietuzinkowy i wyjątkowy! Ja kupuję tutaj: www.wyjatkowe.com.pl

Gość Mammasita85
Dla takiego maleństwa to zdecydowanie jakieś zabawki interaktywne - sprawiają najwięcej radości maluchom, bo ciągle "coś" się dzieję. A znasz zabawki z fisher price? Zamawiałam tę zabawkę miesiąc temu i najtaniej znalazłam tu http://achdzieciaki.pl/fisher-price-zabawka-interaktywna-robot-bebo-1006.html Sprawdziłam mi się 5 lat temu przy pierwszym dziecko, więc teraz też powinno być ok;)

Gość gość
to śmieszne że nie wiesz co kupić własnemu dziecku. A tak w ogóle to jak teraz nic konkretnego nie potrzebujesz dla niej to nie lepiej odłożyć zakup prezentu na później. My najwiecej zabawek kupiliśmy córce jak miała skończone połtora roku. Bez okazji, po prostu widziałam że są rzeczy którymi by się fajnie bawiła.

Gość gość
Lego Duplo

Gość gość
a może coś z tego sklepu: http://papillon-shop.pl/ maja tam piękne akcesoria do pokoju dziecięcego - z pewnością wybierzecie coś ekstra!

Jeżeli chcesz kupić zabawkę, która rozwija koordynację wzrokowo – ruchową, percepcję wzrokową oraz zdolności manualne dziecka zdecyduj się na puzzle! Polecam bardzo gorąco! Produkty dostępne są w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskich cenach.