Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek34latawawa

Trzydziestki wystawiające na sympatii foty sprzed 10 lat to żenada

Polecane posty

Gość marek34latawawa

Taka prawda to zjawisko to jakaś plaga mam za sobą 3 historie z tym związane opowiem pierwsza z brzegu .Brunetka 33 lata, 4 zdajcie z wakacji podejrzanie niskiej rozdzielczości ale nie budzące podejrzeń,na niej piękna wyglądająca jak studentka szczupła dziewczyna,zgaduje trochę popisaliśmy i spotkanie, a na miejscu co ?! Kobieta wyglądając jakby dobijała 40 no i kilogramów sporo przybyło .Na spotkaniu spytałem się kiedy były robione zdjęcia a ona wiesz mam konto tutaj już od bardzo dawna i ich nie uaktualniałam.Oczywiście rozeszliśmy się kulturalne i już jej nie spotkałem.To jest żałosne, byście się wstydziły to podchodzi pod oszustwo matrymonialne.

Gość gość
Tez to zauważyłem a do tego poprawiają zdjęcia foto-szopem by wyglądać jeszcze młodziej żenada

Gość gośćaaa
Ja to tego nie rozumiem jako kobieta

Gość gość
Kazdy wstawia takie zdjecie, na jakim wyglada dobrze.

Gość gość
To że ktoś wstawia udane jest jak najbardziej ok. Nie w porządku jest za to dawanie zdjęć nieaktualnych lub przerobionych albo twierdzenie wbrew prawdzie że się jest szczuplą (głównie kobiety) czy podawanie nieprawdziwego wzrostu (głównie faceci).

Gość gość
*udane zdjęcia:P

Gość gość
Mnie najbardziej roz******la jak w budowie ciala jest "podam pozniej" albo "normalna" a lo fotach widac ze jakas tlusta maciora :D

Gość gość
no niektórym nie może przejść przez klawiaturę "puszysta":P

Gość gość
Ludzie "puszysty" to może być koc albo śnieg a człowiek jest gruby a nie puszysty!!!

Gość gość
ale na portalach jest opcja "puszysta" a nie gruba:D:D

Gość gość
Ja pierdziele to co to za portale:D żeby nie znac zastosowania podstawowych przymiotników...:D No tak zapomiałam...grubych nie można powiedzieć przwdy bo to słowo jest dla nich poniżające:)