Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś mi powrozy z kart klasycznych?

Polecane posty

Olu, pojawił się Walet karo, który jest kobieciarzem, często okazuje się niewierny. Ale jest też As kier, co w połączeniu daje dobrą atmosferę między partnerami. Jednak Waleta otaczają piki, więc może być o Ciebie zazdrosny. Możliwe, że na początku będziesz szczęśliwa w tyn związku, ale później pojawią się małe problemy, mimo to warto spróbować.

Gość gość
Czy jeśli się roztaniemy pojawi się ktoś w moim życiu ?

Tego nie wiem, dziecko może być męża lub kochanka, ósemka jest zdradą, trójkątem i nawet rozstaniem. Możliwe, że to nie będzie jego dziecko i się rozstaniecie.

Gość gość
Jutr mamy poważna rozmowę czy zostajemy para czy jednak nie . Tak bardzo się boje ... nie wiem czy chce z nim być czy nie jesteśmy razem już 3 lata .... bardzo się boje . Ola

Do : A czy pojawi się ktoś nowy to rozkładam karty na nowo. Rzeczywiście ktoś się pojawi. Walet kier, spotkasz młodego człowieka, serdecznego i ciepłego. Spotkanie może być w gronie rodziny lub przyjaciół albo i okaże się to szczęśliwy przypadek. Ale pod nim jest ósemka kier, będzie Was łączyć chwilowa namiętność, intymność, zakończona porzuceniem. Obok Dama karo to fałszywa kobieta, możliwe że będzie to kochanka Twojego męża, a jak nie męża to człowieka, którego spotkasz. Nie wierz w jej słowa, będzie chciała Ci zaszkodzić. Olu, Walet karo to też osoba, która zaskoczy Cię. Twój partner przekaże Ci wiadomość, czy chce z Tobą być czy nie, której się nie spodziewasz. Niech jutro się pierwszy odezwie, a dopiero po jego słowach powiedz czy chcesz z nim zostać czy nie. Tu już decyzja należy do Twojego serca.

Gość gość
Wiem że karty zawsze mówią prawdę. Zastanawiam się czy wobec tego wszystkiego jestem dobrą matka? Mam na imię Beata

Gość gość
Czy doczekam się potomstwa Justyna

Gość gość
Dziękuję bardzo . A czy karty są w stanie powiedzieć która decyzja była by lepsza i czy juz do końca życia będę sama jak z nim nie zostanę . Dziękuję ola

Karty nie zawsze mówią prawdę, mogą tylko nas pokierować pod poznany już nam los, ale to wciąż od nas zależy jak nasze życie będzie wyglądać. :) Jednak z chęcią jeszcze powróżę. Beatko, rozłożyłam karty i pierwsze co zauważyłam to przewaga czerwonych kart, a więc i miłości. Na szczycie Król kier jako pytanie czy jesteś dobrą matką. Dziewiątka kier to uznanie, wiele osób Cię chwali, a jak nie to w najbliższym czasie zostaniesz otoczona pochwałami i zaszczytami. Karta ta też mówi o uczuciach i razem z ósemką karo zapowiada w Twoim życiu korzystną zmianę, przyjemność i radosną niespodziankę. Takie pozytywne karty świadczą, że jesteś dobrą matką, ale jest jeszcze siódemka kier: musisz zacząć doceniać swoje dzieci, za mało im okazujesz miłość, widzisz w nich trochę wad. Kiedy okażesz im miłość, same pozytywne rzeczy Cię spotkają i nie będziesz już się zastanawiała nad tym czy jesteś dobrą matką, Król kier zniknie.

Gość gość
A czy ogólnie może mi.pani rozłożyć karty ? Ola

Gość gość
Wszystko się zgadza. Mam rozterki uczuciowe, nie wiem czy mogę zaufać temu kochankowi i czy no coś czuje do mnie? Bo się broni przed de oa na razie.

Gość gość
NIe powinnas jemu ufac,

Olu, rozłożyłam Ci nowe karty i niestety ósemka kier i Walet trefl to nie jest dobre połączenie. Oznacza to mężczyznę, który Cię wykorzysta i porzuci. Obok są dwie damy - dwie przyjaciółki, jednak jedna z nich jest fałszywa, nie rozmawiaj z nią o innych. Jednak wciąż uważam, że to co czujesz do niego jest silniejsze niż przepowiednie z kart. Jeśli go kochasz to z nim bądź, a jeśli nie jesteś pewna to z nim zerwij. W kartach przewaga jest czerwonego koloru, więc nie będziesz do końca życia sama, kogoś spotkasz, to kolor miłości. Justyno, u Ciebie wyszły aż trzy dziesiątki, a jedna z nich świadczy o zmianie, przeprowadzce. Jest i dziewiątka trefl - starania. Oznacza to, że doczekasz się potomstwa, urządzisz pokój dla dziecka, możliwe, że zmienicie miejsce zamieszkania dla powiększającej się rodziny, jednak zanim zajdziesz w ciążę to czeka Cię, niestety, długa droga. Mimo to, nie poddawaj się, bo dziewiątka trefl mówi, że ile włożymy starań, to się nam uda. Więcej wróżb już dzisiaj nie zrobię, przykro mi, ale muszę odpocząć. Życzę wszystkim dobranoc, i pamiętajcie, że to nie karty decydują o Waszym życiu, a tylko Wy. ;)

Gość gość
Mam silny dar i nie potrzebuje kart. Nie ufaj jemu, on nie jest szczery, bedzie sie mscil.

Gość gość
I tak dziękuję za odpowiedzi. Poczekam do jutra.

Gość Kassiaa 32
Dobry wieczór, Czy Ja również mogła bym liczyć na rozłożenie kart? Nie będe ukrywała, ze mam bardzo zły okres w swoim życiu i nie wiem już co z nim robić... Pozdrawiam, Kasia

Gość gość
Wnioskuje z tego że będzie dobry ojciec to że mnie pomimo zdrady nie będę sama

Gość gość
Alicja - 23.09.87 - czy jest szansa na lepszy zakres obowiązków w obecnej pracy?

Gość gość
Kiedy spotkam miłość swojego życia, w jakich okolicznościach, kto to będzie? Ewelina 9 maj 88

Dzień dobry wszystkim. : Możesz tak myśleć na początku, jednak obawiam się, że może on Cię porzucić. Ósemka kier nie jest pozytywną kartą. Mimo wszystko, warto spróbować. Kasiu 32, na górze jest As trefl, który zapowiada zmiany finansowe w Twoim życiu, a obok Dama pik. Razem te karty mówią, że będziesz ciężko pracować, ale i doskonalić się, przez co możesz dostać premię w pracy, lepszą płacę. Dalej Walet kier zwiastuje u Ciebie pozytywne zmiany w życiu uczuciowym. Obok Król karo, możliwe, iż zakochasz się w mężczyźnie w mundurze. To serdeczny i ciepły człowiek. Obok jest Dama trefl, czyli optymistyczna kobieta, która natchnie Cię dobrą energią i dzięki niej zaczniesz patrzeć bardziej optymistycznie na życie. Przyjazny układ kart, zły okres w Twoim życiu szybko się skończy. Alicjo, u Ciebie jest dużo koloru czerwonego - to dobrze. Ósemka karo to pozytywna zmiana w sprawach zawodowych, a więc i jest szansa na lepszy zakres obowiązków w Twojej pracy. Dalej jest dziewiątka kier, która utwierdza mnie w tym, że w pracy Ci się polepszy. To będzie dla Ciebie szczęśliwy i spokojny okres. A kolejna to dziesiątka kier, to jest szczęście w miłości. Jeśli jesteś w związku to czeka Cię miła niespodzianka, mogą to być zaręczyny lub jakiś wyjazd. A jeśli nie jesteś w związku to niedługo szczęśliwie się zakochasz. Wyszedł też As kier i As pik, co w połączeniu daje ciążę. Na szczęście ciąża nie zaszkodzi Twojej pracy, wszystko wygląda pozytywnie. Ewelino, jest siódemka trefl. Oznacza to, że nie wszystko pójdzie po Twojej myśli. Nie spotkasz tak szybko miłości swojego życia. Może to być z powodu innych osób, np. często będziesz gdzieś wychodzić z innymi i przez to spotkanie przyszłego partnera może się opóźnić. Jest nawet ósemka kier i As karo. To znaczy, że spotkasz kogoś i Wasze relacje będą bardzo namiętne, intymne, ale on nie będzie Twoją prawdziwą miłością. Tym mężczyzną może być policjant, prawnik, strażnik, czy inny w mundurze, więc możesz go spotkać w urzędzie, na komisariacie itd. ale to nie będzie to, to nie będzie prawdziwa miłość. Ona pojawi się dopiero po tym mężczyźnie.

Gość gość
Alicja - 23.09.87 - czy jest szansa na lepszy zakres obowiązków w obecnej pracy? Dziękuję za tak pozytywną wróżbę:) jestem akurat sama i troche przestraszyłaś mnie ta ciążą. Nawet nie ma nikogo przy mnie, czy to znaczy ze zakocham się wkoncu szczęsliwie?

Gość gość
Dziękuję za poprawę nastroju:) Miłej niedzieli, Alicja

Gość gość
Czy ułoży mi się jeszcze z miłością?Jola

Gość gość
Dobrze że to można jeszcze zmienić. Nie chce być sama w dziećmi. Bo wychodzi. ale na pewno będzie córka.

Gość gość
Czy podobam się Adamowi (09.04.91)? czy zrobić pierwszy krok? Monika(22.11.88)

Gość gość
Karolina. Czy zostanę kiedyś mamą?? Już mi się raz nie udało :-(

Gość gość
Agnieszka 7.09.83. Czy wyjde za mąż i kiedy poznam tego jedynego? Czy jeszcze długo będę sama? Dziekuje.

Jola, dziewiątka trefl to ryzyko. Obok dziewiątki jest Walet trefl. Oznacza to, że pewien mężczyzna, którego kochasz lub się w nim zakochasz, Cię wykorzysta, i do Ciebie będzie należeć wybór, czy podejmiesz to ryzyko i zostaniesz z tym mężczyzną czy nie. Obok Dama karo - fałszywa kobieta, może to być Twoja przyjaciółka, która będzie chciała Ci zaszkodzić. Jest też Król Pik, to karta, która świadczy o trudnościach w związku. Niestety, ale w najbliższym czasie nie będziesz szczęśliwa w sprawach sercowych. Mimo to, Dama Pik mówi, że będziesz silna i dasz radę przez to wszystko przejść. Moniko, jesteś Strzelcem, a Adam Baranem, co oznacza, że oboje należycie do żywiołu ognia. Na pewno nie zabrakłoby Wam w związku namiętności. Wyszły aż trzy Walety, z czego każdy jest inny. Czy na pewno podoba Ci się Adam? Dziewiątka trefl i siódemka karo to niezadowolenie, ryzyko, które źle się skończy. Powinnaś jeszcze poczekać, nie podejmuj pierwsza działań, zostaw to Adamowi.

Gość gość
Polecam panią Ole, która wróży z karty klasycznych. :) kartyklasyczne@vp.pl