Gość iwona Napisano Styczeń 9, 2019 Warto chodzić na takie szkolenia biznesowe. Zainspirowałam się panem Marcinem Mańką, bardzo elokwentny gość, widać, że jego 17 letnia praca w mediach zrobiła swoje. Top 3 moich najlepszych trenerów biznesowych w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CornyM 0 Napisano Styczeń 23, 2019 Dnia 12.01.2019 o 13:00, Noisy88 napisał: Otóż to! Takie szkolenia mają sens tylko wtedy, kiedy wyciągamy z nich jak najwięcej wniosków, informacji i umiejętnie je wplatamy w życie. Co do Marcina Mańki z manka-academy, świetny trener, psycholog z ogromną wiedzą, którą potrafi przekazać swoim słuchaczom podczas szkoleń Oooo nie wiedziałam, że Marcin Mańka prowadzi również szkolenia. Do tej pory kojarzyłam go głównie z programu TakeMeOver, który zresztą uwielbiam Jakie szkolenia prowadzi i gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 23, 2019 49 minut temu, CornyM napisał: Oooo nie wiedziałam, że Marcin Mańka prowadzi również szkolenia. Do tej pory kojarzyłam go głównie z programu TakeMeOver, który zresztą uwielbiam Jakie szkolenia prowadzi i gdzie? Jasne, nie wiedziałaś, a 6 minut wcześniej polecałaś go w sąsiednim dziale forum jako świetnego trenera. ROTFL #Janusze marketingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buczak 1 Napisano Styczeń 31, 2019 Zdecydowanie warto. Polecam tutaj dwa rodzaje szkoleń biznesowych Szkolenia z negocjacji - szczególnie jeśli pracujemy z klientem. Takie szkolenie da nam zdecydowaną przewagę w negocjacjach, szczególnie jeśli nie mamy w tym doświadczenia Oraz szkolenia z języków obcych - szczególnie z języka angielskiego. W obecnych czasach znajomość języka angielskiego jest totalnym must have. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Galis Napisano Luty 4, 2019 Z biznesowych szkoleń zdecydowanie mogę polecić te organizowane przez firmę Maciołek&Wspólnicy. Świetnie przekazana wiedza., którą możesz mądrze wykorzystać w przyszłości. POLECAM! P.S. szczególnie szkolenia ze sprzedaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta Napisano Luty 4, 2019 3 godziny temu, Gość Galis napisał: Z biznesowych szkoleń zdecydowanie mogę polecić te organizowane przez firmę Maciołek&Wspólnicy. Świetnie przekazana wiedza., którą możesz mądrze wykorzystać w przyszłości. POLECAM! P.S. szczególnie szkolenia ze sprzedaży Też ich polecam Byłam akurat na szkoleniu z HR i zostało poprowadzone naprawdę fajnie. Na pewno na jakieś się jeszcze wybiorę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolic02 0 Napisano Lipiec 29, 2019 Profesjonalne szkolenia biznesowe organizowane są przez Rödl & Partner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karola8520 0 Napisano Marzec 26, 2020 Oczywiście, że warto, każde szkolenie to nowe doświadczenie i nowa wiedza. Jak już się szkolić to u ekspertów. Sprawdź jaką zajmują się tematyką na ich stronie Rödl & Partner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidka_98 0 Napisano Marzec 25, 2021 Oczywiście, że warto. Rozwój umiejętności i zdobywanie wiedzy to zawsze dobry pomysł. W dodatku warto inwestować w pracowników, bo dzięki temu będą lepszymi specjalistami. Ja regularnie korzystam ze szkoleń Warda Consulting Team: https://www.wardateam.com/oferta/szkolenia - uczą tego, jak działa biznes, jakie strategie się opłacają, czego się wystrzegać. Kładą duży nacisk na praktyczne działania, a nie suchą teorię, więc w zasadzie zaraz po wyjściu ze szkolenia można zacząć wprowadzać w życie to, czego się dowiedzieliśmy. Ja bardzo sobie chwalę ich szkolenia, są przemyślane, świetnie prowadzone i wartościowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiaT6 0 Napisano Wrzesień 29, 2023 Biznesowe szkolenia ma również Akademia ADN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach