Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

singiel to może mieć 18, 20 lat po 30 tce to juz stara panna, stary kawaler

Polecane posty

Gość gość
ja jestem tym nieszczesnym "singlem", stara panna :D i jestem nieszczesliwa, ale mam do tego prawo, do bycia singlem i do bycia nieszczesliwa, nic nikomu nie udowadniam jaka to ja jestem swietna i rozchwytywana

Gość gość
ale nie zamierzam desperacko szukac partnera. Pomimo calego mojego nieszczescia i samotnosci.

Gość gość
22:25 co cie tak boli pindko co? jesteś bezdennie głupia a nie nieinteligentna ,odczep się od tamtej jej prawo nie Twoja sprawa jak kto realizuje się w życiu mała glistooo

Gość gość
Ja wyszłam za mąż, ale się rozwiodłam, mam 30 lat. Teraz żałuję, że nie pozostałam singielką. Związek mnie męczył, tłamsił, to nie dla mnie. Lubię być wolna, kiedy druga osoba mnie nie ogranicza. A związek to jednak sporo ograniczeń. Dzieci też nie chcę mieć, nie czuję instynktu. Dlatego rozumiem osoby, które nie chcą się wiązać i to wcale nie dlatego, że nikt ich nie chce.

Gość gość
22.38 Mnie nic nie boli, jestem zdrową szczęsliwa kobietą. Ale widzę ze znalazła się jeszcze gorsza stara panna:) Tamta jest przynajmniej kulturalna a tobie staropanienstwo już bije na głowe. Takie chamstwo to twoich znajomych o ile ich masz:D

Gość gość
ja jestem sama z 2 powodow - jestem nudna, nic nie robie poza praca - mam opory wobec seksu jak wiekszosc normalnych ludzi mam potrzebe czulosci, bliskosci, ktora zaspokoje przez np. wygadanie sie, przytulenie do przyjaciolki, zwierzatka, misia :D siostrzenca, no i faceta traktowalabym tak samo. Watpie czy facet chcialby byc traktowany jak przytulanka czy zwierzatko, wolalby raczej, zebym widziala w nim mezczyzne, na co komu taka kobieta jak ja? To nie ma zadnego sensu zebym ja byla w zwiazku.

Gość gość
nie glissstoo szczęśliwi nie wnikają w zycie innych,masz ohydna energie w sobie syf i smród

Gość gość
ja zawsze jestem chamska jak bronie kogos przed takimi babami

Gość gość
kulturalna tutaj byłam zanim was nie poznałam tępe suki

Gość gość
Jestem ciekawa co te wyzwolone niby samodzielne singielki powiedzą za kilka lat... i przede wszystkim kiedy rodzice umrą a znajomi założą rodziny...komu będą zawracać głowę swoimi problemami nt pracy ( bo innych nie będą mieć), w święta będą się wpraszać do zamężnych koleżanek? Mam w rodzinie singielkę 40 letnią, gada ciągle o pracy i każdy ma jej dosyć. Wchodzi do mojej kuzynki bez zapowiedzi i pierdzieli o robocie bo nie ma o czym. Na szczęście mieszkam daleko od niej.

Gość gość
ja nikomu nie zawracam glowy, mam pare kolezanek w tej samej sytuacji.

Gość gość
I cieszysz się ze jesteś chamska?mysilsz ze jesteś wielka? mnie mało obchodzą czyjeś frustracje a adwokci innych tym bardziej :P ja też potrafie:P

Gość gość
ja nie jestem singiela ale uciekam przed babami bo was nie da się strawić ,jesteście skrajnie płytkie wścibskie zazdrosne ,są małe wyjątki ale właśnie to nie są mężatki z dziećmi ,te to największe paple przysięgam mordka nie zamyka się nawet na chwilę ,właśnie takie zwykłe kobiety są najbardziej męczące

Gość gość
póki co wywalasz swój prymitywny jęzor gąsko bezmózga

Gość gość
ja wcale nie jestem jakas wyzwolona i niezalezna, poza tym przyzwyczailam sie do tego, ze faceci mnie odrzucaja i nie chca ze mna stworzyc zwiazku, jestem przyzwyczajona do odrzucenia, wiec z jakiej to okazji mialabym zawracac glowe ludziom, ktorzy nie chca mnie sluchac. Wyczuwam z daleka takich ludzi i usuwam sie z ich zycia juz zanim to okaza, zaobserwowalam w otoczeniu te "upierdliwe stare panny" narzucajace sie ludziom, ja jestem typem izolujacym sie nie mam nic, ale chociaz godnosc i jakis szacunek do siebie mi zostanie. Zacisnac zeby i cierpiec w milczeniu heh

Gość gość
wszystkie jesteście p**********e

Gość gość
Może dla ciebie prymitywny jak dla mnie szczery jezor:P Nie cierpię zakłamania! Lepiej być szczęśliwą w związku glissdą niż samotną hipopotamicą:D Znam okropne singielki które zasługują na samotność.

Gość gość
"Dyskusja" zeszła na niziny patologiczne. ADMIN! Proszę zamknąć temat! Dobranoc.

Gość gość
Baby jesteście popierd..e jedna chce pokazać ze jest lepsza bo jest sama a druga jest lepsza dlatego ze jest w związku. Czy w każdym temacie trzeba ze sobą rywalizować? jak nie uroda to związki albo ich brak. Dobrze się czujecie?

Gość gość
Takie zaściankowe myślenie to tylko w Polsce jest... u mnie na Uczelni prowadzi zajęcia Hiszpanka w wieku ok 40 lat. Ostatnio powiedziała nam że JESZCZE nie wyszła za mąż. Wszystko jest w psychice :)

Gość gość
Autorze, ty chyba w 18tym wieku zyjesz. Jak sie zylo wredy do 35-40 to pewnie ze 30 to byla starosc, NIe zauwazyles/as ze swiat troche sie zmienil? Chyba ze u ciebie na wiosce nadal tak jest...

Gość gość
Autorka dobrze wiedziała jaki rzucić temat, taki by doprowadzić do sprzeczki a sama śledzi temat z ukrycia mówiąc DOBRANOC:D:D

Gość gość
Tej Hiszpanki już nikt nie będzie chciał bo stara a hiszpańskie słonce zrobiło swoje na twarzy

Gość gość
O czym tu gadać nic się nie zmieniło 40 to 40 i to jest fakt. Na całym świecie to już hm wiadomo. To są ich wybory i całe szczęście ze z taką mentalności nie zakładały rodzin co gorsza mieć dzieci. Selekcja naturalna. Żyją normalnie bo uważają się za wyjątkowe itd. Rozmnażają się i biorą odpowiedzialność za rodzinę zupełnie inni ludzie. Pojęcie rodziny jest dla nich obce wolą mieć wszystko dla siebie. Jak dzieci. Dziecko nie stworzy rodziny bo zawsze coś, zawsze.

Gość gość
jadowite samice ,ja jestem lepsza ty gorsza ,głupie c****a ,nie wiem jak faceci z wami wytrzymuja nie mam pojęcia ,zaczynam myśleć że faceci to anioły w porównaniu z wami

Gość gość
nadajecie się tylko do zmywania garów i rodzenia,bo gdzie nie pójdziecie siejecie zamęt,a własne potomstwo wam nie zagraża wiec nie zagryziecie,wiec tylko to wam zostaje

Gość gość
23.49 To jest całe sedno sprawy. Najlepsze jest to ze 30+ uważają ze mają jeszcze sporo czasu na założenie rodziny hehe jakby zatrzymały się w rozwoju 15 lat temu:)

Gość gość
Jeszcze dopowiem ze ta ich wyjątkowość polega na tym ze wyjątkowo żąden mężczyna się nimi nie interesuje, dlatego czują się wyjątkowe:D i ten wyjątkowo dobrze spędzany wolny czas bez zobowiązań. Pozazdroscić:D

Gość gość
dokuczasz samotnym kobietom? to znaczy że nie za dobrze posuwa cie ten twój ,bo tak by ci się nie chciało dokuczać samotnym kobietom,niedor****ne tak maja

Gość gość
Osoby, które dokuczają samotnym, kawalerom, singlom. ludziom wolnym, robią to dlatego, że sami są przegrańcami i nieszczęśliwymi ludźmi w związkach. Chcą innych w to samo g****o wepchać, czym jest małżeństwo.