Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

singiel to może mieć 18, 20 lat po 30 tce to juz stara panna, stary kawaler

Polecane posty

Gość gość
Jestem po 30, nie określam siebie jako singielka, bo źle mi się to kojarzy. Wolę określenie osoba samotna. Ale nie rozumiem też komentarzy typu "haha znajomi się wykruszą i nie będzie miała z kim gadać". Chyba też nie macie tak ekstra w zyciu, skoro siedzicie na forum i śmiejecie się z innych ludzi. Więc poprawię wam humor: tak, znajomi się wykruszają i tak, zazdroszczę, że macie z kim pogadać po powrocie z pracy. Mam nadzieję, że czujecie się lepiej po przeczytaniu tego wpisu. Bo po to tutaj siedzicie - żeby poczuć się lepiej...

Gość gość
dokładnie ,są szczęśliwe małżeństwa ale osób bardzo dobrych wyrozumiałych a nie takich złośliwców,to oczywiste że mają żle więc syczą

Gość gość
o coż to za wspaniała teoria:D moje zycie seksualne jest udane ale współczuje tym co narządy płciowe służą tylko do czynności fizjologicznych. Kto jest przegrancem? bo na pewno nie ja:)

Gość gość
ośmieszasz się

Gość gość
gość dziś Osoby, które dokuczają samotnym, kawalerom, singlom. ludziom wolnym, robią to dlatego, że sami są przegrańcami i nieszczęśliwymi ludźmi w związkach. Chcą innych w to samo g****o wepchać, czym jest małżeństwo. x one teraz leżą w łóżeczku, czule przytulone do partnera i z tej bezgranicznej szczęśliwości postanawiają dosrać komuś w necie ;)

Gość gość
gość dziś o coż to za wspaniała teoriasmiech.gif moje zycie seksualne jest udane ale współczuje tym co narządy płciowe służą tylko do czynności fizjologicznych. Kto jest przegrancem? bo na pewno nie jausmiech.gif x słuchaj, osoby, które są szczęsliwe, kochane i osiągnęły harmonię w życiu nawet nie mają takiego odruchu, żeby jątrzyć na forach internetowych, pisac złośliwe komentarze, chełpić sie swoim życiem seksualnym. pamiętam, jak to było... ja nawet na takie strony jak ta nie wchodziłam...

Gość gość
To zniszczone kosmetycznie(brzydkie)kobiety są same! I te z okropnym charakterem są same! Ale próbują mącic i ingerować w życie małzenskie innych.

Gość idrysek
Stary kawaler to akurat komplement. Faceci po raz pierwszy w historii, dzięki anonimowej komunikacji przez internet, zaczęli wymieniać się informacjami. Będąc anonimowymi zaczęli przyznawać, że życie z kobietą to udręka. :D Otwierają im się oczy, że schemat pokoleniowy, by sobie wziąć żonę, to bezsens, że baba wiecznie się czepia, że po ślubie odmawia seksu. A poza tym starzeje się szybko i tyle z niej pożytku. Dlatego tyle singli - singielstwo jest cudowne, a facet im starszy tym lepszy, bardziej pociągający dla kobiet. Z wiekiem bzyka się coraz lepsze. :classic_cool:

Gość gość
Cynizm tu nic nie pomoże:D w waszym przypadku oczywiście:) Ze swoim życiem seksulanym się nie obnoszę bo nie opisuje w szczegółach ..chyba ze chcecie je poznac z opisu?:D Ale widać słowo "seks" dla starych jest już chwaleniem się haha.

Gość gość
idrysek Zmień leki:D albo zacznij regularnie je brać i nie mieszaj z alkoholem bo przy okazji potencja ci spadnie i młodej nie zaspokoisz!Popadniesz w jeszcze większe kompleksy i po co ci to:)

Gość idrysek
00:52 ja, w przeciwienstwie do ciebie i milionow innych ludzi po slubie badz szukajacych kogos do slubu, nie musze sie zapijac z poczucia beznadziejnosci

Gość gość
Idrysku wybacz ta beznadziejna rozmowa z ludzmi niechcianymi przez płec przeciwną z lekka mnie znużyła:) Mój plan ja niedzielny dzień: zanim zjem pyszne śniadanko z męzem wcześniej pobrykam w łózku(nowa seksi koszulka już przygotowana:P) później przyotujemy sobie obiadek, spacer i wieczorem winko i pewnie znowu seks:) a ty co będziesz się onanizował? a obiadek u mamusi?

Gość gość
ale ty jesteś płytka jeszcze napisz jaki kolorek ma koszulka

Gość gość
tylko jesz srasz i seks ,super

Gość gość
Pamietaj beznadziejna sytuacja jest starych kawalerów/ panien po 30tce ...bo kto zaintersuje się starzejącym się ciałem, zmarchami, łysiną, brzycholem piwnym czy pajęczyną w pochwie i obwisłym tyłkiem? By by moi Kochani niepoprawni optymiści:) Tak macie jeszcze sporo czasu na miłość:PGrunt to oszukiwać się i swoją metrykę! Nartki!!

Gość gość
znaczy jak się zestarzejesz nieco po twojej miłości zostaną zgliszcza

Gość gość
czerwona z koronki:) do tego rajtki samonośne :P Jak ktoś nie uprawia seksu je, sra i czyta książki naukowe albo samotnie idzie na "planetę singili":D

Gość gość
ja wiem że baby to idiotki ale Ty przeszłaś samą siebie :-)

Gość gość
No to piękny musicie mieć ten seks, po 30 stce, w małżeństwie,skoro ciało już nie te. Wmawiacie sobie, ze się kochacie, a patrzycie na ta wasze starzejące się ciała, i uprawiacie seks :D Faktycznie jest wam czego zazdrościć.

Gość gość
Dziwne jest to ze ludzie samotni uważają mega inteligentnych i mądrych...a co mają robić jak edukować się? Nie ma seksu,nie ma komu poświcac czas, trzeba czymś zająć czas...zostają książki! Choć Kamasutra jest zbędna!!! Ciao Ciao!