Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ailukka

Chyba zauroczyłam się w mordercy 2

Polecane posty

Gość gość
Jesteście nieźle popier... Delikatnie mówisz. On odciął jej głowę! Czy wy probojcie sobie chociaż wyobrazić jak to musiało wyglądać? Wykrecal jej kręgi ciał skore lapal kręgosłup krew się lala jak z kranu niósł jej głowę trzymajac za włosy włożył ją do torby ciało bez głowy ciągnął lub wziął na ręce takie bezwładnie... Wysmarowane krwią. Jesteście obrzydliwe

Gość gość
To patologia! O kur.. Dziewczyno:o co ty nie powiesz?:o kajtus biedaczek musi się myć raz w tyg ojojo ja bym go od razu na szubienicę lub elektryczne krzesło wysłała żeby rodzina tej zmarłej dziewczyny mogła na to wszystko patrzyc

Gość Calliipso
Idioto...wedlug jego zeznan nie torturowal tej kobiety. Udezyl ją czyms w glowe a potem związal i zabil :v

Gość gość
No i co ze jej głowę odcial

Gość gość
a moze jej głowa sama odpadla i on wzial ta głowe do domu bo chcial przyszyc ???

Gość gość
Przystojny jest ale morderca i psychol

Gość gość
czyli jesli jej nie torturowal, to sam fakt zabicia jej zasluguje na pochwale? Tak mam to rozumiec?

Gość Calliipso
To nie psychol. To mądry i inteligentny facet ktory wie co robi. Tylko udaje niepoczytalnego zeby zrobic prokurature w bambuko

Gość gość
Nadal media nic nie mowia

Gość zastanawiająceee
ja tak sie zastanawiam jak mozna zmieścić ciało dorosłej i chyba nie wychudzonej (tak wnioskuję ze zdjęć) kobiety w torbie? poza tym waga takiego ciała to powiedzmy 60-70 kg, jak takie chuchro to uniosło?

Gość Calliipso
Ciekawe czy jest tu kolega kajetana

Gość gość
Nie dosc, ze on jest taki madry i inteligentny to jeszcze wspanialomyslny, bo mogl sie nad ta dziewczyna pastwic, katowac ja, ale NIE! On postanowil, ze ja uderzy w glowe i zabije. On jest cudowny! Chcialabym, zeby kazdy czlowiek na ziemi byl taki jak wasz idol

Gość gość
Calliipso Trafi do psychiatryka i co tym zyska? Mogą tam go trzymać dłużej niż w więzieniu, jeśli uznają, że jest niebezpieczny dla otoczenia, to ma być ta genialna linia obrony?

Gość gość
Mnie tez Zastanawia jak on te ciało uniósł i normalnie s nim podróżował po Warszawie Nie rozumiem tego

Gość gość
Z psych moze wyjsć na legalu po 2-3 latach

Gość gość
Czyli to nie on, a to wszystko to jedna wielka ściema?

Gość gość
Właśnie ciekawe z tym ciałem Ta maska raczej szczupła nie byla

Gość kocham drzewa
/Czyli to nie on, a to wszystko to jedna wielka ściema?/ - chciałabym żeby tak sie okazało :)

Gość gość
Ciekawy wątek

Gość gość
gość dziś Po czymś takim tak szybko nie wyszedłby. Zostałaby uznany za niepoczytalnego, gdyby nie wiedział co robi, a on doskonale wiedział, na zimno wybrał swoją ofiarę, zaplanował to.

Gość gość
Jak możecie idiotki mieć nadzieję, że to nie on? Sam się przyznał, wszystko wskazuje, że to on. Czego jeszcze chcecie? :O

Gość ZUczelni
Znałem Kajetana z uczelni. Zamieniliśmy moze kilka słów przy ksero. Towarzyski i zabawny typ z poczuciem humoru. Nikt by sie nie spodziewał ze popełni taka zbrodnie... Nikt go nie uważał za psychopatę i moze ktoś go wrobił?

Gość gość
A mnie ciekawi jedna kwestia... Skoro mowicie ze krew sie lała jak z kranu to czemu K nie byl nią ubrudzony... Przeciez wedlug zeznań odrazu po morderstwie zabral sie do ucieczki i nawet nie zmienial ubran. Sledczy mowili ze tez byli tym zdziwieni.

Gość virriel
Tu Virriel .Odpowiadając na Wasze pytania. Nie jestem jego kolegą. Nie znałam go wcześniej. Po prostu kiedys czytałam wypowiedzi osoby która z nim pracowała. Niesety nie mogę przestać o nim myśleć. Ten facet mnie opetał. Nie wiem czy go uwielbiam czy nienawidzę. W przeciwieństwie do was jestem pewna że nigdy nie odważe się z nim kontaktować. Ani teraz ani nigdy. A Dziewczyna którą zamordował nazywała się jon.

Gość gość
Wszyscy psychopaci mają czar osobisty i potrafią robić dobre wrażenie, manipulować wizerunkiem. Sam fakt, że był spokojny gdy wiózł ze sobą ciało o tym świadczy. Normalny człowiek denerwowałby się ,że go złapią. Byłby poruszony tym co zrobił, chociaż trochę. Nie da się opanować emocji po czymś takim. A on nic. Jest martwy w środku, zero empatii dla drugiej osoby :O

Gość Calliipso
Za te "idiotki" powinnam ci przy.j***c. Zrozum ze przyznanie sie to nie jest krolestwo dowodow. Mogl sie przyznac do tego ale moglo to nie byc z jego winy

Gość virriel
Tu Virriel .Odpowiadając na Wasze pytania. Nie jestem jego kolegą. Nie znałam go wcześniej. Po prostu kiedys czytałam wypowiedzi osoby która z nim pracowała. Niesety nie mogę przestać o nim myśleć. Ten facet mnie opetał. Nie wiem czy go uwielbiam czy nienawidzę. W przeciwieństwie do was jestem pewna że nigdy nie odważe się z nim kontaktować. Ani teraz ani nigdy. A Dziewczyna którą zamordował nazywała się jon.

Gość Redivy
Możesz powiedzieć o nim cos więcej?

Gość Redivy
Viriel - mógłbyś przytoczyć link do wypowiedzi osoby która go znała?