Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama jest niesprawiedliwa

Polecane posty

Gość gość

Staram się na studiach, dobrze mi idzie ( choc wczesniej roznie bywalo, ale sie ogarnelam wreszczie) ,a ona, ze napewno zawale obrone pracy licencjackiej, ktora mam w tym roku, ze ja to juz nie obchodzi, moge sobie robic co chce itd, co mnie jeszcze bardziej stresuje... A w tym roku mam same 4 i 5 na studiach, to i tak jest zle bo napewno prace zawale wg niej, bo jeszcze nie mam jej napisanej, a jeszcze nikt z roku nie napisał całej pracy :O Przez nia sie tylko zestresowałam...

Gość gość
A i jeszcze powiedziała, ze mi nie ufa, choc jej nie oklamuje, jak kiedys mialam problemy na studiach ( ale to juz przeszlosc) to jej mowiłam o wszystkim, a ona ,ze mi nie ufa :O Szczegolnie ,ze juz teraz sobie dobrze radzę...

Gość gość
up

Gość gość
dzięki temu zachowasz dziewictwo do ślubu

Gość gość
Juz dawno nie jestem dziewica tak sie sklada :P Ale wkurza mnie ten jej przerost ambicji... Jak w szkole kiedys dostawałam 4 to było źle bo to nie 5 :O Itd...

Gość gość
to zle się składa,dałaś dupy pewnie nawet nie wiesz kiedy i komu,a masz pretensję do matki o stopnie,matka powinna wyjebać ci z liścia

Gość gość
to mialas 17 lat jak stracilas dziewictwo?:O

Gość gość
Pewnie wiem komu, straciłam dziewictwo z moich chlopakiem tak sie sklada :P W ogole nigdy nie cpałam , nie upijałam sie, chodzilam na jakies tam imprezy, ale to chyba normalne, ale nigdy nie bylam dla niej trudna czy cos w tym stylu

Gość gość
13:43- 19

Gość gość
jak mogłaś oddać się komuś bez ślubu,pewnie było kiepsko i nie tak jak sobie wyobrażałaś,a teraz żałujesz,a może do pupy pozwoliłas sobie wsadzić ?

Gość gość
to czemu juz nie jestes z nim,w******* i zostawil?