Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość visarianna

Praca wizażystki w agencji modelek. Jestem zakłopotana tym co teraz muszę robić

Polecane posty

Gość visarianna

Od kilku lat pracuję z modelkami jako wizażystka i dotąd wszystko układało się normalnie. Jednak w tamtym roku zostaliśmy kupieni przez pewną korporację i obiecywano nam złote góry, awanse, większe pensje a jak na razie to zaczęły się jakieś nietypowe praktyki. Nowa kierowniczka zażyczyła sobie, że jeśli dziewczyny są fotografowane w samej koszulce bez stanika to sutki mają być wyraźnie widoczne spod materiału co miało być wg niej bardziej sexi. Czyli cycki miały być nabrzmiałe jak podczas stosunku seksualnego. Początkowo efekt ten uzyskiwano na w ten sposób, że ja chociaż pracuję tam tylko jako wizażystka musiałam wodzić kostką lodu wokół sutków aż te stwardniały z zimna. Jednak dziewczyny zaczęły buntować się bo częste powtarzanie takiej praktyki a sesje trwają czasem 4-5 godzin groziło zwykłym przeziębieniem piersi więc teraz kierowniczka wpadła na jakiś absurdalny pomysł, że zamiast lodu mam drażnić sutki własnym językiem co ma podobno przynosić podobne efekty "stojącego" sutka. Kiedy odpowiedziałam, że taka praktyka ociera się o jakieś zboczenie to spotkałam się z odpowiedzią, że przecież jestem hetero więc nie powinno to robić na mnie wrażenia a podrażnianie sutków językiem mam traktować jako zwykłą zawodową czynność. Sytuacja trwa od około 2 tygodni i jestem coraz bardziej załamana nowymi porządkami w firmie. Najgorzej gdy chłopak pyta jak mi leci w pracy to co mam mu odpowiedzieć? Że liżę babom cycki? Czy są jakieś organizacje pracownicze które mogłabym anonimowo zawiadomić o tutejszych praktykach i zastopować je raz na zawsze?

Gość gość
Znowu idiota prowokator od lesbijek

Gość gość
Piszesz serio, przeciez to jest k...wa chore i zboczone, swiat schodzi na psy, a pomysl, ze te fotki tych modelek potem ogladaja nastolatki i widza co nabrzmiałe suty wychodzace spod koszulek, qwa wszystko wokoł seksu i qrestwa sie kreci, dla mnie to niesmaczne i chore, ja bym nie dała sie tak ponizać, nawet dla kasy, poza tym to sie nadaje do programu Uwaga , albo innego jesli to prawda, bo to jest chore,

Gość gość
niech wynajmą mężczyznę. Jakiś mężczyzna na pewno się zgodzi.

Gość visarianna
@ gość dziś Znowu idiota prowokator od lesbijek x Dlaczego zaraz idiota. To JA czyli... ...Wasz oddany PROWOKATOR :D Oczywiście cała ta historyjka jest zmyślona. Nie cała. Kiedyś na filmie dokumentalnym widziałem jak naprawdę kostką lodu robią modelkom stojące suty.

Gość gość
kup silikonowe nakladki :P

Gość gość
a nie chce poszukac jakies inynch ofert pracy? widzialem ze wlasnie na gowork maja sporo