Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co w obowiązujących trendach jest dla was obciachowe? temat krytykującya!

Polecane posty

Gość gość
wam sie koki nie podobaja bo kok daje obraz luzu i mlodosci :) facet wam wparl, ze macie miec wlochy do pasa, puszczone na plasko nawet jak wygladaja jak nalesniki na czaszce, moga byc i trzy te klaki byle do pasa, a on jak patrzy od tylu to jest slicznie :P i potem laza te tkie niedopuszczajace do siebie "mlodzienkie-pierniki" przekonane, ze na samym kremie bambino dziecka beda seksowne do 60. takich kobiet jest bardzo, bardzo malo i zazwyczaj pod tym bambino kryja sie godziny dbania

Gość gość
Legginsy! Obsesja na temat grubych doop. Kiedyś mówiło się, że ktoś ma tył jak szafa trzydrzwiowa, modna była szczupłość a nie spasione doopy fuuuj. Ludzie są naprawdę głupi, przypominam, że moda na te dooopy wzięła sie od Jennifer Lopez (po [prostu taki przypadek, że akurat była promowana ta pani) a potem (o zgrozo) Kim Kupersztain. I cała planeta na podstawie takich dwóch grubych kuprów zmieniła swe estetyczne preferencje. Jesli to nie jest dowód na głupotę ludzkosci to nie wiem co. Podobnie z tymi dziwnymi rysowanymi brwiami, producenci kredek do brwi chcą zarobić i tyle, oto całą głębia tego trendu ;/

Gość gość
Lepsze długie niż jakieś boby i dziwaczne koki.

Gość Led Led Ledówka
Jak tak czytam te wpisy wyłania mi się obraz prawdziwej Polki - szara, zwykła, taka sama jak reszta, zwyczajna sztuka z szeregu pospolitych kobietek z nijakim stylem i nijakim smakiem :) Ot, Kafeterianka.

Gość gość
wszystko moze byc, jesli nie jest tandetnie wykonane, źle zestawione, zastosowane na nieodpowiedni okazję. Obciachem jest wszelkie slepe masowe nasladownictwo bez krytycznego filtra, wtedy staje się kiepskim mundurkiem i karykaturą trendu.

Gość gość
kok jako obraz luzu i młodości:D:D dobre:D

Gość gość
Aha! Jeszcze te śmieszne koki na cebulę :D Zawsze wewnętrzenie kisnę jak widze tabuny cebulowych dziewczynek, one przekonane, że są takie trendi i sexi a maja na głowie fryzurę jakby im kondor narobił :D :D Jak one nie widzę tej komiczności to nie wiem. Oślepia ich własne ego. JA nie jestem piękna w wielkiej kuli z włosów na głowie? Chyba żartujesz!!!!! Zazdrościsz!!!!

Gość gość
to napisalam przeciez ze lepsze trzy wloski oblepiajace czaszke ale dluuuuuuuuugie :P :P dlugie to podstawa, na wsi to do slubu wogole sie nie powinno obcinac

Gość gość
kok albo włosy do pasa jako jedyne opcje:D:D znowu świetne:D:D

Gość gość
Koczowanie tydzien pod sklepem z butami, zeby kupic jakies wstretne sofiksy sygnowane nazwiskiem pozal sie boze 'rapera' za miliony monet :D

Gość gość
Większość z tych rzeczy o których piszecie mnie się jednak podoba :P kok jak dobrany do osoby i stylu to jest fajny, ja osobiście wyglądałabym źle ale moja przyjaciółka super w tym wygląda, duże okulary też są spoko na odpowiedniej buzi, wszelkie dodatki z których pociskacie też mi się podobają. Wam się ogólnie nic nie podoba ciekawa jestem jak się nosicie, bo juz zgłupiałam :o

Gość gość
kwintesencja kafeterianki z innego tematu o kosmetykach do makijazzu ,,Do makijażu żadnych. Poza tym to: oliwka do ciała, alantan do dłoni i ust, co jakiś czas zamiast mydła żel do mycia twarzy. No i standard-żel pod prysznic, mydło, szampon,, :D :D :D

Gość gość
Mnie tam koki nie przeszkadzają, nie wiem o co wam chodzi. Apropo fryzur to mnie się nie podoba fryzura Beaty Pawlikowskiej, długie cienkie strąki, przylizane do głowy, jak to wygląda. To już lepiej jakby obcięła te włosy, ułożyła jakoś albo zakręciła czy coś, a nie takie długie przylizane trzy włoski na krzyż. Natomiast co do mody na wielkie dupska to się zgadzam z postem wyżej. Kiedyś dziewczyna była dumna jak miała mała pupkę nierzucającą się w oczy, a z takich z wielkimi d... każdy się śmiał, że szafa trzydrzwiowa, że dupiata, nikt nie chciał takiej wielkiej d... A w ostatnich latach nastąpił szał na wielkie doopska, im większa tym lepiej, operacje do\opy wstawianie implantów, przeszczep tłuszczu do do\opy z innej częsci ciała i potem mamy kobietę z nienaturalnie wielkim odwłokiem i o dzi\wo taka jest z siebie dumna, robi sobie zdjęcia tej wielkiej d... i wstawia na neta w każdej konfiguracji. Dla mnie to coś niepojętego dawać na neta zdjęcia swojej d.. która służy do s\rania i jak te kobiety się nie wstydzą chwalić czymś czym s\rają, skąd wielka kupa wychodzi, to dla mnie nie do pojęcia jest. I jeszcze retuszują te zdjęcia, żeby talia była jak najchudsza a z tyłu wielka do\opa wyglądająca jak odwłok, pełno tego na instagramach i każdy się zachwyca s\raką... chore. Ciekawe kiedy zaczną robić sobie zdjęcia jak walą kupę i dawać na neta, no bo ciekawe jak wychodzi kupa z takiej wielkiej d... Jeden z przykładów to niemal 50 letnia chicken tuna czy jakoś tak, stara baba pod 50tkę, robi sobie foty d... z róznej strony, retuszuje bo widać że te zdjęcia to sam photoshop i daje to na neta, aż rzygać się chce jak kobiety upadły. A w komentarzach stado bezmózgów cieszy się i podziwia wielką smierdzącą s\rakę...

Gość gość
Ledowa się pompuje bo sama nosi tego koka i bryle na pół ryja. Prawda, Oleńko? Hahahaha

Gość gość
Kafeterianki chodza zapewne w piankowych spodnicach z kola od chinczykow i dzinsach rurkach do tego balerinki i udawanie naturalnosci typu tona tapety, ale zeby było że się niby nie maluje :D i obowiazkowo stanik push up do obcislych bluzek, że to sexi. Kafeterianki to kwintesencja stylu i inteligencji. Und klasy!

Gość gość
LED Chyba cos Ci sie pomieszało. Noszenie kurtki a'la Lewandowska legginsów skórzanych i koka na czubku głowy to jest wlasnie kwintesencja szarości i wtapiania sie w tłum-z tego wlasnie jest polew osób ktore wiedza ze sa jednostka a nie szara masa która leci do sklepu i kupuje air maxy bo wszyscy maja. Swego czasu (kilkanaście! Lat temu) miałam białe conversy-nosiłam do spodenek jeansowych i w chwili obecnej zrobił sie na to trend i wszyscy maja. Czy to znaczy ze ja jakas cofnięta jestem bo obecnie do porzygu mam na taka stylowke???

Gość Ledówka niezła krówka
Nie no, te bezkształtne płaszcze to nie moja stylówa też. :) Idzie mi raczej o całość wypowiedzi w tym wątku... Odniosłam wrażenie, że wszystko co nie jest schludnymi spodniami i sweterkiem lub tiszertem do kardiganów jest według Kafeterianek obciachowe.

Gość gość
LED Chyba cos Ci sie pomieszało. Noszenie kurtki a'la Lewandowska legginsów skórzanych i koka na czubku głowy to jest wlasnie kwintesencja szarości i wtapiania sie w tłum-z tego wlasnie jest polew osób ktore wiedza ze sa jednostka a nie szara masa która leci do sklepu i kupuje air maxy bo wszyscy maja. Swego czasu (kilkanaście! Lat temu) miałam białe conversy-nosiłam do spodenek jeansowych i w chwili obecnej zrobił sie na to trend i wszyscy maja. Czy to znaczy ze ja jakas cofnięta jestem bo obecnie do porzygu mam na taka stylowke??? xx zgadzam sie!

Gość gość
gość dziś Ledowa się pompuje bo sama nosi tego koka i bryle na pół ryja. Prawda, Oleńko? Hahahaha xx a ty masz jakąś fiksację na punkcie jej okularów? Tam gdzie się ledowa nie pojawi tam piszesz o jej okularach :o gość - Jaka dziś pogoda u was? Led - pada śnieg TY - led nosi okulary takie, a takie uga, buga, ugaaaa! Z zoo się urwałaś zafiksowana idiotko?

Gość gość
Wielkie kolie!!!!!!!!! masakra jakaś

Gość gość
Ledowa, a co powiesz o stylu swoje psiapsióły dagi jagi? Te turkusowe rajstopy i żółte baleriny....

Gość gość
A i oczywiście nosza seksi szpileczki :D te kafeterianki nasze kobiece i seksowne, zawsze Z KLASĄ

Gość gość
No jestem z zoo, a co?:classic_cool:

Gość gość
hello? nie możecie się trzymać tematu?

Moja BabaJaga ma żółte baleriny? Musisz zmienić sobie ustawienia ekranu, kontrast i nasycienie, bo buty są skórzane i brązowe, a na dodatek to nie są baleriny! :) Zwróciłaś uwagę, że moje wielkie okulary od środka są miętowe? Taka jestem zwariowana.

Gość gość
Jakie ustawienia kretynko? Widziałam ją w realu, tępy łbie

Ojej, to jesteście przyjaciółkami z dagą jagą? Nic mi nie wspominała, ale to cudownie! Całuję Cię więc czule w Twój mały, pański ryjek wypełniony równymi ząbkami 👄

Gość gość
Przyjaciółkami? hahaha dobre. Co u konkubenta? Rzucił żonę czy nadal leci na dwa fronty i jesteś z doskoku?

Gość gość
chyba jestem kwintesencją kiczu bo mam ombre, przyciemniam cieniem brwi, i mam żelowe paznokcie (króciutkie) w 2ch kolorach. W domu mam też spodnie typu boyfriend (do pracy się tak nie noszę) i flanelowa koszulę.