Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co w obowiązujących trendach jest dla was obciachowe? temat krytykującya!

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie gorsze niż ombre jest balejaż we wszystkich kolorach świata. I o zgrozo widuję czasem młode dziewczyny w takich włosach. Nie podobają mi się jeszcze blond pasemka na ciemnych włosach, jak jest za duży kontrast.

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=ombre&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiRv9eCx6TLAhVDYJoKHe3nDaUQ_AUIBigB#imgdii=4nMLSOXK8m7_nM%3A%3B4nMLSOXK8m7_nM%3A%3BWVjfRAgWVGTbbM%3A&imgrc=4nMLSOXK8m7_nM%3A to jest ombre ja mam takie i jestem zadowolona z tego zabiegu fryzjerskiego na moich włosach. rewelacyjne przejście od ciemnych po jasne włosy. Ombre to nie są dwa kolory włosów tylko przejście od ciemnych do jasnych lub odwrotnie bo i takie widziałam :P

Gość gość
Sprawdź sobie w Google jak nie wiesz co to jest! A tak na marginesie jak chcesz komentować temat skoro nie znasz trendów...

Gość gość
ja już wolę to całe ombre oczko.gif niż włosy ufarbowane na heban i mega blada twarz smiech.gif , bo większość Polek ma jasną karnację... x lepiej blada niz pomarańczowa od solarium lub złego fluidu

Gość gość
ombre- tak, ale fachowo,profesjonalnie zrobione,a jeśli chałupniczą metodą,tzn.połowa włosów ciemna,połowa jasna-nie do przyjęcia,porażka:-O legginsy-tak,ale takie a'la spodnie(tregginsy),do tego tunika czy dłuższa koszula i wygodne buty(absolutnie nie szpilki!),natomiast te prześwitujące jak rajstopy,doopa nie zakryta,krótki żakiet czy kurtka i szpile-no,wiadomo jak się taki strój kojarzy-qrestwo parka-może być, ale w neutralnych,jesiennych kolorach,nie tych oczojeebnych(limonki,róże) i najlepiej się sprawdza na długie spacery z psem u gimnazjalistek nie podobają mi się takie rajstopy typu baby doll-część rajstop od dołu do wysokości- nieco ponad kolano- jest ciemniejsza albo brokatowa,natomiast góra przezroczysta-wygląda to jak pończochy albo takie, jakie nosiły w XVIII wieku kuurewki francuskich Ludwików, no i wszystkie- z założenia-sportowe-buty na udziwnionych podeszwach(koturny,kaczuszki,słoniny,itp.)

Gość gość
aaa i jeszcze suknie,bluzki,spódnice z takiej sztucznej,nylonowej koronki-brrrr,zgroza,kobieta w czymś takim wygląda, jakby założyła na siebie firankę:-O

Gość gość
i te sukienki weselne ze śliskiego materiału obcisłe

Gość gość
w H&M widziałam teraz takie buty jak indiańskie "mokasyny",squow takie sobie szyją w rezerwatach:-D,i wracająca "westernowa" moda na frędzle-w torebkach,kurtkach,butach,swetrach,spódnicach,sukienkach-jak laska przegnie i pełen pakiet z frędzlami na siebie założy, to z daleka wygląda jak Yeti:-D

Gość gość
haha ,jestem ostatnio na spacerze z moim psem ,ciemno i tak patrze idzie ktoś i przy nogach ma dwa yorki albo pekińczyki,daleko to nie dowidzę ,wiec przechodzę na druga stronę żeby nie było zadymy ,mój psiak usiadł i czeka na powitanie, ten ktos( laska) przechodzi,ja patrzę a to takie buty,tyle futra że masakra ,to na foto to i tak jeszcze nic https://www.google.pl/search?q=buty+futrzaki&espv=2&biw=1366&bih=667&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjkkLHwiaXLAhXGYpoKHT5JBMMQ_AUIBigB#imgrc=yALy_wDxa5BQnM%3A

Gość gość
co do ombre - kiedyś w dzień dobry tvn był temat brunetek, które przefarbowały się na blond i zaprosili nieszczęsną dominikę zasiewską (wodziankę) z tak paskudnymi włosami, że oczy przecierałam ze zdumienia że w ogóle wyszła tak z domu. wyglądała mniej więcej jak na tym zdjęciu: http://www.telemagazyn.pl/artykuly/dominika-wodzianka-zasiewska-na-planie-serialu-szpital-wideo-46745.html?zdjecie=1 a ona się jeszcze chwaliła, że to co ma na głowie, jest teraz "najmodniejsze" :D

Gość gość
to się niczym nie różni od zwykłego odrostu

Gość gość
Bo dobrze zrobione ombre to sztuka. Niestety, rzadkość spotkać takie cos dlatego osobiście nie zdecyduje sie na taki krok zeby nie wyglądać jak większośc tamdeciar

Gość gość
a wy dalej jak obłąkane tłuczecie-ombre i ombre i sromb,autorka już na ogólnym temat puściła i to samo,znajdzcie sobie zajęcie:-P

Gość gość
Wiecie co,widzialam dzisiaj cos o czym pisalyscie,wczesniej.No prawie wszystko na jednej pannie.Wiec tak:wlosy dlugie zwiazane w kok,do tego legginsy z Decathlona,nie jakies przezroczyste,ale gladkie,w sumie laska szczupla,ale...od razu bylo widac,ze ma stringi,bo nic sie nie odznaczalo,oczwiscie nie miala do tego swetra dluzszego ani tuniki,kurtka...no zgadnijcie?Limonkowa,a la Lewandowska tylko krotsza(taka,ze bylo widac tylek),poza tym czarne adidasy(pewnie Nike albo Balancy),skarpetki stopki i gole kostki!No kwintesencja co tu napisalyscie.

Gość gość
a niby czemu mamy sobie znaleźć inne zajęcie? bo ty tak chcesz? no proszę cię :D

Gość gość
nie proś nie ma potrzeby-raczej połóż się spać,odpocznij:-):-):-)

Gość gość
21:05 a co, może miała pod leginsy założyc wielkie gacie? To dopiero ohydnie wygląda. Stringi są wskazane pod obcisłe leginsy.

Gość gość
a ja chodzę w legginsach i bez gaci bo tak mi wygodnie,co więcej mam w doopie opinie takich frustratek jak tutaj :-P

Gość gość
O matkoooo,czepiasz sie,chodzilo o caloksztalt.

Gość gość
gość dziś - spać to ja idę za jakieś 2h ale dzięki za troskę :)

Gość gość
21.05 -pewnie ta panna uważa sie za trendsetterkę !! hahaha !

Gość gość
Pewnie tak,bo jak myslala,ze nie kupi legginsow na bazarku,tylko w Decathlonie,jak zalozy kurtke a la Lewandowska i Nike to nikt jej nie zarzuci obciachu.

Gość gość
A ty juz oblukałaś doope obcej baby jakie ma gatki? Musze uważać, bo jak widać pełno zboczonych bab łazi po tym świecie .Latem pewnie gapisz się w dekolty, która ma jaki stanik.

Gość gość
Nie jestem zboczona,tylko stala w autobusie przy szybie a ja siedzialam wiec prawie jej d**e mialam przed oczami.Hellloooo!

Gość gość
A props tej modnisi z autobusu...Tyle że te leggi z Decathlona to pewnie te na ćwicznia fitness lub do biegania . Nawet tak je reklamują tam .A ta po ulica łaziła.. są tam takie legginsy slimy lekkie mocno opięte. Łazić w tym po ulicy bez dłuższej kurtki -masakra. Bez majtasów czy w stringach one nie tylko z tyłu ale i z przodu tak sie opną że wiadomo co kobiecie widać ...Prawdziwa modnisia haha !

Gość gość
No racja.A kiedys chyba gdzies wlasnie pisalam,ze "moda"na legginsy wziela sie pewnie stad,ze kiedys jakas laska sie nie przebrala po silowni i tak wyszla na ulice,no i laski zalapaly,ze tak sie"nosi".