Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co w obowiązujących trendach jest dla was obciachowe? temat krytykującya!

Polecane posty

Gość gość
gość dziś "Jakie ustawienia kretynko? Widziałam ją w realu, tępy łbie" Nie mam żółtych butów zdebilała daltonistko :) a w realu to ty najwyżej puszki z psią karmą ustawiasz i paleciaki ciągniesz :P

Gość gość
Led Wlasnie odniosłas błędne wrażenie, ponieważ nikt nie wymienił tych samych elementów ubioru jako obciach-bo o tym tu piszemy. Zatem skąd wnioski ze kazda kafeterianka pisząca tu co według niej! jest obciachem ma taki sam gust to poprzedniczki? Skąd u Ciebie szufladkowanie innych ze juz schludne spodnie, kardigan itd? Kazdy wie ze sa rozne gusta. Ja wymieniłam kurtkę oversize bo mi sie zwyczajne nie podoba ale juz parki mi sie podobają (np. moro-mam taka) podobają mi sie sportowe buty-air Force albo air maxy czy Roshe runy ale nie podoba mi sie zakładanie ich w zimie do spodni 7/8 itd. Wiec znajduje sie w grupie osób o jakich inni uwazaja ze parki i sportowe obuwie za tandetę i obciach ale nadal nie znajduje sie w tej grupie o ktorej wspominasz ;) Myśle ze większośc tak ma. Tu nie chodzi o usprawiedliwianie sie: ja nosze air Force do legginsów bo snieg ale o wyrażenie tego co sie komu nie podoba. Nikt nie napada na nikogo personalnie. To raczej luźny wątek

Gość Ledówka niezła krówka
Co Ty! Nie rzucił, ale w końcu się pokochałyśmy jak siostry i mieszkamy w jednym wielkim domu jak prawdziwa, muzułmańska rodzina ❤️ To miłe, że wciąż się interesujesz.

Nie ma co się denerwować, każdy może wyrażać swoja opinię :) Nie krytykujemy osób tylko ubrania. Mnie bawią te wielkie kurtki a najbardziej cytrynowe asymetryczne haha które nosi 50% damskiej populacji :p i fryzura na mongoła u dziewczyn którym totalnie to nie pasuje.. tez jest zabawna ;)

Gość gość
Czyli jednak z doskoku:D

Gość gość
brody na taliba u facetow, niech ta moda wreszcie przeminie.

Gość gość
ość dziś gość dziś "Jakie ustawienia kretynko? Widziałam ją w realu, tępy łbie" Nie mam żółtych butów zdebilała daltonistko usmiech.gif a w realu to ty najwyżej puszki z psią karmą ustawiasz i paleciaki ciągniesz jezyk.gif xxxxxxxxxxxxxxxx No już, nie denerwuj się, cyrkówko. Przy okazji sprawdź czym jest daltonizm.Zapewniam cię, ze nie ma nic wspólnego z kolorem żółtym

Gość gość
Nie czytałam całego wątku, ale ostatnio skacząc po programach, trafiłam na nowy program Mai Sablewskiej, w których kobiety zarzucają parę kg, a potem ona je stylizuje. Była tam młoda dziewczyna, która 3 mies wcześniej urodziła dziecko i gdy Ostaszewska ja wystroila w body(kostium kąpielowy), spodnie z wysokim stanem i kurteczke wysyłana kolorowymi cekinami, to lol wyglądała mega kiczowato, a w kiecce na finale, jak ciotka- klotka. Ja dziękuję za takie trendy.

Gość gość
najokropniejsze to te jaskrawe limonkowe kurtki z dłuższym tyłem, takiego kiczu nie było chyba od czasów Dynastii :P

Gość gość
irokezy u kobiet i te fryzury z wygolonymi włosami z tyłu czy z boku +długie gdzie indziej

Gość gość
Tez oglądałam ten odcinek ;) i o ile w tych spodniach wyglądala spoko to moim zdaniem lepiej by pasowało coś innego na wierzch. A ta sukienka to tragedia, wyglądala jakoś tak golo i jak z lat 90... I chyba ta laska tez nie czuła się komfortowo. Moim zdaniem najgorsze są te wielkie kurtki ala Lewandowska, one nie pasują większości kobiet, które je noszą. Generalnie wszystko jest ok ale z umiarem

Gość gość
Torebki LV to dla mnie tandeta, brzydka kolorystyka, wszędzie te tandetne loga, nie rozumiem czemu laski się tym jarają, chyba tylko dlatego że za ten szajs trzeba słono zapłacić. Mój mąż za czasów narzeczeństwa przywiózł mi z delegacji w UK taką torebkę, bo tak mu doradzili kumple. I był to najbardziej nietrafiony prezent, sprzedałam ją na ebayu :P

Gość gość
ale tępota tu siedzi :/

Gość gość
mysle ze nalezaloby podac wiek.goowniary powiedza ze obciach to wszystko co nie jest na samym szczycie trendow, zmiana komorki na nowszy i drozszy model rzadziej niz co 6 miesiecy, spodnie ktore nie sa legginsami ani rurkami, wlosy ktore nie sa uczesane w kok, twarz bez okularow, buty ktore nie sa zoltymi traperami (tak a propo te supertrendy buciki mialam w latach 90 i na poczatku 2000) itp.a za miesiac im sie zmieni bo sie trendy zmienia

Gość gość
dodam jeszcze ze temat w kategorii ciaza porod macvierzynstwo wychowanie dzieci.czyli dotyczy corek-nastolatek i moze trendy metro synkow

Gość gość
A co to takiego te trendy ? Ja ubieram to co mi sie podoba i w czym dobrze sie czuje :P A czy to modne , czy nie.. To mi koło grubej doopy zwisa :D

Gość gość
zgadzam się ze wszystkim oprócz koszul flanelowych, bo akurat bardzo je lubię. A już w 100% zgadzam się z laską co sprzedała torebkę LV, mnie akurat na nią nie stać ale nie ubolewam :D

Gość gość
O niee też nie nawidzę tych wygolonych fryzur... tragedia i duże okrągłe kolczyki

Gość gość
Mówcie co chcecie, ale duze cycki i duza, jedrna doopa to kobiecosc. Oj deski z plaskod***em :D:D

Gość gość
Dla mnie obciachem jest kolonowanie się nawzajem, idzie grupka licealistek i KAŻDA ma parkę, airmaxy i czerwoną szminkę, nie wspomnę już o ombre i koku, do tego okulary w czarnych grubych oprawkach i są nie do odróżnienia. A u mnie na osiedlu każda mamuśka ma limonkową oczojebną kurtkę z dłuższym tyłem, paznokcie z wzorkami i wytarte spodnie. Nigdy chyba moda nie była tak jednolita jak teraz.

Gość gość
ty z ta limonkowa kurtka z dluzszym tylem, co sie tak przyyebalas?? ja nie widuje takich matek, a na pewno nie juz tak strasznie duzo!!! facet powiedzial ci ze jakas doopa w takiej kurtce wyglada zayebiscie i nie mozesz przezyc? piec razy juz to napisalas

Gość gość
Mój facet nie ogląda się za tandeciarami, a ty widocznie nie możesz przeżyć że twoja kurteczka nie wszystkim się podoba :D

Gość gość
nie mam takiej bo nawet nie wiem ze taka jest modna choc mieszkam w duzym miescie.. moze nie zwracam uwagi na paradujace licealistki tak jak ty>? ;)

takich kurtek ala Lewandowska nie widuję wgl, ale wg mnie brzydka nie jest, parki też są ok. Ombre jest ok jeśli jest dobrze zrobione, ale na żywo takiego nie widziałam, i tak to wygląda jak mega odrost ;/ wygolone fryzury co niektórym pasują. Łańcuchów grubych też wgl nie widuję nie wiem gdzie wy to widzicie.. Leginsy są ok ale na szczupłych osobach

Gość gość
Dla mnie sztuczne rzęsy, już przeżyję ten atak klonów z gołymi kostkami, ale te lalkowe rzęsy są tak groteskowe :D

Gość gość
obciachem jest krytykowanie innych, niektorym pasuje cos innym nie.

Gość gość
Kiedyś na wizażu dziewczyna pisała, że zrobiła sobie sztuczne rzęsy, i gdy zawiał wiatr, to miała wrażenie, że powieki wywiną jej sie na druga stronę. Zawsze przypominam to sobie, gdy widzę takie lale ze sztucznymi rzęsami, które ani trochę nie przypominają naturalnych. :o Nie widuję za to inwazji kurtek a'la Lewandowska. Swego czasu wisiały w każdym sklepie, ale na ulicach ich nie widywałam. Wczoraj widziałam na siłowni dziewczynę w takich wielkich czarnych okularach. Pomyślałam sobie, że to bardzo misie nie podoba, ale nie wiedziałam, że to jest modne.

Gość gość
gość dziś http://allegro.pl/kurtka-parka-asymetryczna-l imonka-lewandowska-r-m-i5752490823.html paskudztwo fuj! x padłam ,szczególie modelka mnie urzekła :D ja widze te kurtki non stop szczególnie zółte,może dlatego ze mieszkam w nieduzym mieście?

Gość gość
Ja nie znoszę spodni, które nie są rurkami