Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co w obowiązujących trendach jest dla was obciachowe? temat krytykującya!

Polecane posty

Gość gość
Ja widziałam Panią w tej kurtce haha miała ją po pierwsze ze dwa rozmiary za dużą a po drugie źle ją w ogóle miała ubraną bo miała z przodu tak efekt, że jej z 20 cm odstawała :D chyba to nie ma tak wyglądać. A tył zwisał, ale też jakoś tak nie tak jak trzeba :D

Gość gość
Spodnie rurki obciachowe to może nieobciachowe są dzwony najlepiej takie jak z taniego westernu haha :P Ja mam ombre bo najlepiej czuję się w tej konfiguracji, lepsze to niż pasemka i widoczne odrosty po 2 tygodniach. Ja mam tak dobrany kolor, że mogę dwa miesiące chodzić i odrostu nie widać Legginsy ? Dla mnie najwygodniejsze spodnie jakie kiedykolwiek ktokolwiek wymyślił i nie mam tu na myśli legginsów przez które prześwituje wszystko. Tylko spodnie ala legginsy. Koka noszę na czubku głowy a kto mi zabroni ? czesałam się tak dużo wcześniej zanim ta moda się pojawiła. Nie mam czasu stroić się codziennie rano godzinę przed lustrem, Szkoda czasu mi na to i życia :P piękną fryzurę to ja sobię mogę jebnąć na kolację z mężem czy coś :) Kok szybko sprawnie związany i wygląda dobrze. na pewno lepiej niż koński ogon hahahaha

Gość gość
Oj juz sie tak nie tłumaczcie gorączkowo dlaczego macie tandetne kurtki ala Lewandowska, kok na czubku kepy i ombre :D Ja wiem, czujecie sie pojechane ale zrozumcie ze nikt was personalnie nie atakuje a bardziej jednokopytną modę ktorej nie jestescie winne. Zluzujcie pośladki

Gość gość
A ja lubię parki i mnie się bardzo podobają :)

Gość gość
Dla mnie tragedią są rurki u faceta, wszelkiej maści obcisłe koszulki w kolorowe wzory. Mężczyźni wyglądają jakby podebrali te ciuchy z damskiej szafy. U kobiet nie podobają mi się napompowane usta.

Gość gość
Sluchajcie,tak szczerze pytam,jak wy sie ubieracie?Czytam i czytam i tylko-to nie,to obciachowe,to tandetne a wiekszosc tych ciuchow kroluje w sieciowkach a wiekszosc kafeterianek twierdzi,ze ubiera sie w sieciowkach.Wiec jak to jest?

Gość gość
Ja widzę tu wymienione w kółko kilka rzeczy. Sama mam na sobie zwykły sweter i spódnicę z reserved, kurtkę mam tez z jakiejś sieciówki. Żadna z tych rzeczy nie została nigdzie wymieniona.

Gość gość
A mi parki się podobają, sama mam zamiar sobie kupić bo lubię jak mi kurtka zakrywa tyłek a takie na przejściową porę to zazwyczaj są krótkie. Spodnie też noszę rurki lub leginsy, ale nie obcisłe do granic możliwości. Airmaxy też mi się podobają ale nie do gołych kostek (gołe kostki zimą to jakieś nieporozumienie). Tych kurtek ala Lewandowska też za dużo nie widuję, widziałam jedną dziewczynę, która wyglądała naprawdę fajnie. Dla mnie największą porażką jeśli chodzi o trendy jest to, że w sklepach są ubrania na jedno kopyta a jak ktoś chce kupić coś innego to musi się napracować. swego czasu chciałam kupić zwykłe jeansy - a wszędzie rurki i leginsy.

Gość gość
gość dziś Sluchajcie,tak szczerze pytam,jak wy sie ubieracie?Czytam i czytam i tylko-to nie,to obciachowe,to tandetne a wiekszosc tych ciuchow kroluje w sieciowkach a wiekszosc kafeterianek twierdzi,ze ubiera sie w sieciowkach.Wiec jak to jest? x mój dzisiejszy ubiór (i fryzura ) klasyczne czarne levisy,czerwony bawełniany podkoszulek,na to zasuwana z tyłu bluzka z długim rękawem w kolorze grafit,kolczyki kulki ,lekki makijaż ,włosy spięte klamrą. Buty skórzane na wyższym stabilnym obcasie ,kurtka taka podobna do parki ,taki krój ale elegancka bardziej,okulary średniej wielkości bo dzisiaj świeci słońce. W sieciówkach kupuję ,ale to nie znaczy że mam być klonem,jest tyle różnych stylizacji. Natomiast mój syn lat 14 ,do szkoły na 8 ,jeszcze zimno - airmaxy i jeginsy ,kostki gołe i nie ma uproś bo taka durna moda

Gość gość
"niezadbane matki bez makijażu z byle jak zlapanymi szarymi, mytymi trzy dni temu wlosami w kucyk, najlepiej gumka kolorowa z corki lalek, miekkie biustonosze przy piersiach do pasa, niezadbane pazury i brak jakiegokolwiek dbania o siebie. niejeden maz chetnie rzuci okiem na laske z dzieckiem w airmaxach, zadbana i usmiechnieta jak na co dzien lazi mu po chacie takie straszydlo! i nie, nie uwazam, ze kazda matka ma zgrywac nastolatke i miec airmaxy - troche szacunku, dbania o siebie i mniejszej wiary w to ze "chlop i tak siedziec bedzie bo mamy slub i dzieci". nie, on nie bedzie siedziec, bo macie slub i dzieci usmiech.gif" Dlaczego wy wszystkie tu na kafe uważacie że o ile baba o siebie nie dba to o tyle jej facet jest z pewnością na tyle atrakcyjny, zadbany i przystojny że zwróci na niego uwagę nastolatka ? Skąd to automatyczne myślenie. Nawet wśród małolatów mało kiedy jest ktoś faktycznie przystojny, męski i interesujący a już koło 30-stki to wszyscy tatusiowacieją i misiowacieją na twarzach albo mają ponure, zobojętniałe i zmęczone życiem twarze. Jakkolwiek sie komuś nie podobają te twory słowne to uważam że trafnie obrazują rzeczywistość.

Gość gość
15:36 trafione w punkt. ja widuję więcej zaniedbanych facetów niz kobiet. Ja mam dzis na sobie jeansy granarowe z przetarciami i dziurami do tego brązowe kazaki do kolan na wysokim słupku i szarą bluzkęz różowymi wstawkami cropp. Długi blond włosy, dzis pofalowane.

Gość gość
gość dziś gość dziś Sluchajcie,tak szczerze pytam,jak wy sie ubieracie?Czytam i czytam i tylko-to nie,to obciachowe,to tandetne a wiekszosc tych ciuchow kroluje w sieciowkach a wiekszosc kafeterianek twierdzi,ze ubiera sie w sieciowkach.Wiec jak to jest? x mój dzisiejszy ubiór (i fryzura ) klasyczne czarne levisy,czerwony bawełniany podkoszulek,na to zasuwana z tyłu bluzka z długim rękawem w kolorze grafit,kolczyki kulki ,lekki makijaż ,włosy spięte klamrą. Buty skórzane na wyższym stabilnym obcasie ,kurtka taka podobna do parki ,taki krój ale elegancka bardziej,okulary średniej wielkości bo dzisiaj świeci słońce. W sieciówkach kupuję ,ale to nie znaczy że mam być klonem,jest tyle różnych stylizacji. Natomiast mój syn lat 14 ,do szkoły na 8 ,jeszcze zimno - airmaxy i jeginsy ,kostki gołe i nie ma uproś bo taka durna moda Sory, ale kobiety, które ja widzę z klamrami na włosach mają 60 lat i więcej :P

Gość gość
A skad wiesz o jaką klamrę chodzi? Tylko jeden rodzaj jest od czasów komuny? puknij się w łeb

Gość gość DizzyGotka
1. KLONOWANIE 2. KOKI - pytam facetów czy im to się podoba -3/4 mówi że nie. Mąż kojarzy te koki z ciotkami i babciami w wieku 50-70lat . Koszmar te na czubku głowy a la Mała Mi z Muminków . Koszmar 2.0 u brzydkich dziewczyn -po to macie kudły by kryć mankamenty urody, kok spięty na czybku łepetyny te manakmenty uwypukla ...wy serio tego nie widzicie ?! 3. Ogromne okulary a la stara belferka . Szczególna siara w połączeniu z kokiem . Bo w tym połączeniu 18 letnia dziewczyna wygląda na własną matkę ...to chyba ewenement że moda nakazuje wam sie tak postarzać ! 4.Bardziej śmieszne niż straszne-gołe kostki W ZIMIE pocieszne to jest: parka po kolana gruby szal, czapka i gołe kostki ...połączenie dość groteskowe , durna moda do wytłumaczenia głupotą gimbusów u ludzi ponad 18 lat nie do wytłumaczenia... 5 słynna "kurtka Lewandowskiej" zwł o oczojebnych kolorkach Mi to sie kojarzy z tandetą i obciachem bazarowej mody lat 80tych .Na szczeście w realu tych limonkowych za wiele nie spotykam za to dziś minęłam młodą mamuśkę w takim czymś w kolorze szarym .Wiatr jej ten"ogon " wydymał jak żagiel , bezkształtne workowate toto strasznie . 6.Mocny makijaż plus sztuczne rzęsy na codzień np. na wyjście do prestiżowej "biedry" o 10 rano .Jest pełno takich lasencji -tapeta full wypas, olbrzymie sztuczne rzęsy widoczne z kilometra i w 60% przypadków nieszczęsny kok . Takim sposobem młode dziewczyny robią z siebie stare pudernice . 7. I coś co chyba przemija -legginsy "transparentne"z praktycznie gołą d---na wierzchu .Ostra masakra zwł przy koślawych nogach i ogromnej doopie .

Gość gość
dla mnie najgorsze jest chyba ombre. Jak kobieta ma ombre i związane włosy to wygląda to jak ogon skunksa, coś okropnego. A i jeszcze te ogromne kwadratowe płaszcze, które sprawiają, że nawet szczupła kobieta wygląda jak niedźwiedź :O

Gość gość
ogon skunksa :d :D :D

Gość gość
dla mnie ombre wygląda po prostu jak mega odrosty. zawsze się dziwię, że ludzie nie wstydzą się z tym chodzić na głowie...

Gość gość
widzicie krolowe mody, wam ombre kojarzy sie z odrostami bo packacie klaki co dwa miesiace na jakies kolory niepodobne do swoich. naturalnie rozjasnione wlosy, same z siebie wygladaja jak ombre, nawet takie po morzu wakacyjnym :)

Gość gość
Ombre jest obleśne!!! jak meeeeega odrosty

Gość gość
Blond włosy rozjaśnione słońce nigdy nie są rozjaśnione równomiernie, tylko jaśniejsze sa grube pasma. I nigdy to przypomina to koszmaru ombre.

Gość gość
Ombre jest przepiękne jeśli jest dobrze zrobione i najlepiej wygląda na grubych włosach. Ja mam cienkie i dlatego sie na nie nie zdecyduję. Ja osobiście częściej niz ombre widuję różowe kłaki, wy też? Normalnie u mnie w mieście jakas plaga i to jest dopiero porażka.

Gość gość
to chyba nie wiecie co to jest ombre skoro twierdzicie ze ombre jet paskudne bo jest "rowne" :D

Gość gość
a mnie głównie razi nie dostosowany ubiór do sytuacji szczególnie, jak się nie ma 15 lat...np. właściciela przedszkola wyskakująca na spotkanie we wrześniu z rodzicami w podartych jeansach...ok może to i zabieg celowy żeby pokazać że to luźne, przyjazne miejsce ;)....ale dla mnie przegięcie... podobnie jak np.przedszkolanka na dniu babci i dziadka stojąca z dziećmi w mini ledwo zakrywającej tyłek...

Gość gość
ja już wolę to całe ombre ;) niż włosy ufarbowane na heban i mega blada twarz :D, bo większość Polek ma jasną karnację...

Gość gość
Dokładnie, jakieś mahonie i niedopasowane brązy i o zgrozo kruczoczarne włosy i blada twarz:O

Gość gość
co to parka i kurtka lewandowskiej??