Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co w obowiązujących trendach jest dla was obciachowe? temat krytykującya!

Polecane posty

Gość gość
A mnie wkurwiają te żółtozielone kurtki xD

Gość gość
A mnie wk**wiają te żółtozielone kurtki xD X Jeszcze jak do tego są asymetryczne to już w ogóle, z przodu tak dziwnie wycięte, z jakimś żukiem mi się kojarzą... mnóstwo kobiet u mnie w mieście w tym chodzi, kompletnie tego nie ogarniam, bo prawie każda wygląda w tym źle... masakra. X O k****, już rozumiem czemu te kurtki są takie popularne, wygooglałam sobie kurtka ala Lewandowska i już rozumiem czemu pół miasta w tym po******la. Wyglądają jak limonkowe żuki ;/

Gość gość
Ja chciałabym sobie kupic klasyczny plaszcz na wiosne a w sklepach same takie wiązane jak szlafroki :O Kużwa kto to kupuje takie g/ow/no?

Gość gość
Wcale nie ją lubię czasem sobie pójść na plaże nudystów czy saunę aby pooglądać sobie fajnych nagich facetów.

Gość gość
ja tam lubie legginy i zwężane spodnie, wtedy widać buty ale jak ktoś nosi byle jakie to pewnie woli przykrywać pół buta nogawką spodni. Nigdy nie wrócę do spodni z prostymi nogawkami albo co gorsza z rozszerzanymi. Nosiłam klasyczne jeansy do adidasów lub trampek jako nastolatka, teraz tylko z wąskimi nogawkami do tego szpilki albo kozaki

Gość gość
To że modne są teraz workowate bluzki, nie ma w ogole taliowanych, ja nic nie moge sobie kupić bo jestem wysoka i wyglądam w tym n dwa razy wieksza

Gość gość
Niedobrane (nie z biedy) odzienie /obuwie do warunków atmosferycznych . Słynne już gołe kostki przy mrozie -kiedyś gołe brzuchy . Albo zima , plucha, braja śniegowa na chodniku, pada jak cholera a lasencja popyla w szmacianych trampkach -bo modnie -po 10 minutach kompletnie rozmokniętych .Przy 0 C brrr.

Gość gość
up ! Ostatnie 2 dni - ok. 30 latka limonkowa al a lewandowska wersja z futerkiem , 2 ulice dalej grafitowa takaż sama kurteczka z tym że bezfuterkowa. Nosi to dziewczyna ok 7 miesiaca ciąży z przodu wystaje brzuch bo rozpięta z tyłu ten ogon ..nieciekawie to wyglądało dobrze że chociaż kolor neutralny . Co do klonów licealistek -100% racji macie .

Gość gość
Chcialabym zeby te wszystkie z******te lasencje napisaly jak same laza ubrane..? Czemu same nie napisza jaka maja kurtke ,fryzury i pazury...??? Wyprzedzajac mam 36lat i kurtko plaszczyk granatowy z mohito, dlugie wlosy ktore wiaze czesto w schludnego koka moze nie na czubku glowy ale lekko go widac.Mam adidasy rita ora na koturnie i nosze je do krytych rajstop i sukienek(np).Czasem adidasu superstar klasik plus kiecki.Zawsze pomalowane paznokcie oczojebny roz albo coemna zielen lub ecru. Napiszcie cos o was... Kurtki zuki sa moze niefortunne i ombre tez ale mam to w d***e.Jak czytam jak tu plotkary i wstreciuchy opisujecie kazdy detal wygladu bab z ulicy to faktycznie idzie taka i tylko wscibsko gapi sie na imnych bo nic innego jej wadki umysl nie ogarnia

Gość gość
Ej a co macie do skórzanych leginsow na codzień? Juz nie modne? Ja noszę non stop na codzień. Ale do tego zawsze luźna bluzka lub oversize żeby była rownowaga Czy to nie wypada? Mam szczupłe i długie nogi.

Gość gość
Ej a co macie do skórzanych leginsow na codzień? Juz nie modne? Ja noszę non stop na codzień. Ale do tego zawsze luźna bluzka lub oversize żeby była rownowaga Czy to nie wypada? Mam szczupłe i długie nogi. x wg mnie są ok, tym bardziej w takim zestawie jak mówisz, myślę że chodziło o zestaw na co dzień tego typu leginsy + bluzka jak na dyskoteke gdzie pół pleców wiadac

Gość gość
Chcialabym zeby te wszystkie z******te lasencje napisaly jak same laza ubrane..? Czemu same nie napisza jaka maja kurtke ,fryzury i pazury...??? Wyprzedzajac mam 36lat i kurtko plaszczyk granatowy z mohito, dlugie wlosy ktore wiaze czesto w schludnego koka moze nie na czubku glowy ale lekko go widac.Mam adidasy rita ora na koturnie i nosze je do krytych rajstop i sukienek(np).Czasem adidasu superstar klasik plus kiecki.Zawsze pomalowane paznokcie oczoj**ny roz albo coemna zielen lub ecru. Napiszcie cos o was... Kurtki zuki sa moze niefortunne i ombre tez ale mam to w d***e.Jak czytam jak tu plotkary i wstreciuchy opisujecie kazdy detal wygladu bab z ulicy to faktycznie idzie taka i tylko wscibsko gapi sie na imnych bo nic innego jej wadki umysl nie ogarnia x tu każda wymienia inne rzeczy nie jest tak że wszystko wszystkim się nie podoba.. akurat z twoejgo zestawu to chyba nic tu nie było wymienione więc nie wiem o co ci chodzi, tobie też pewnie niektóre rzeczy się nie podobaja

Gość gość
wpiszcie sobie w google 'Atak limonkowej kurtki " tam jest sedno sprawy -pośmiejecie się .

Gość gość
Hahaha-atak limonkowej kurtki wymiata:-D:-D:-D jak inwazja obcych,klony,klony,klony

Gość gość
Dziś kolejna limonka haha ! I jeszcze trend u licealistek -ogromna czapa tak że nosek ledwo wystaje do tego 5 metrowy szal gruby ,cała nim dosłownie okutana a na dole ...tak tak gołe kostki ! -groteska na maxa . Aż się można uśmiechnąć w zimny poranek .

Gość gość
up !

Gość gość
właśnie przeglądałam aktualne trendy na wiosnę-masakra-dżinsy dzwony, nawet takie fasony z kolorowymi frędzlami na końcach nogawek-fuj hippisowski styl,do tego te kurtki-bomberki z jakimiś kiczowatymi haftami ptaków ,esów floresów,brrr,ciekawe czy to się przyjmie jak te limonki a'la Lewandowska

Gość gość
Przecież dzwony dopiero co wyszły z mody i znowu powracają? mam wrażenie, że firmy odzieżowe robia to, aby co chwile kupować nowe ubrania. :( Niedawno wywaliłam jakieś zapomniane dżinsy z rozszerzanymi nogawkami. Mogłam je zostawić.