Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zraniłaś mnie byłaś moją nadzieją sensem

Polecane posty

Gość gość

ufałem ci

Gość gość
zdradziła cię?

Gość gość
A ja Tobie. Zniszczyłeś to wszystko, jestes nic nie wartym *****czem, ktory szuka tylko kobiet z k***ikami w oczach:))

Gość gość
Tylko na tyle Cie stan. Na mnie Ciebie nie stac ponieważ szczerość jest dla Ciebie zbyt kosztowna. Adios muchachos

Gość gość
Wcale że nie. Nie patrzę na wygląd bo liczy się piękno duszy, marzę o bezgranicznej bezwarunkowej miłości, tylko to się liczy. Miłość za miłość, zaufanie za zaufanie, poświęcenie za poświęcenie. Kochać i być kochanym to moje marzenie, czy naprawdę wiele wymagam? Ja zawsze daje z siebie wszystko tylko kobiety od siebie nic lub bardzo nie wiele... Zawsze mnie tylko wykorzystują traktują jak psa jak zabawkę. Myślałem że jesteś inna, nadal w to wierzę, ale teraz czas na twój ruch...

Gość gość
Priv, inaczej nie rozmawiam o sprawach osobistych.

Gość gość
Teraz czas na twój ****** jeśli ci choć trochę na mnie zależy to chociaż raz jeden jedyny to ty przejmij inicjatywę i zawalcz o mnie, bardzo bym chciał byś o mnie zawalczyła...

Gość gość
na priv mi nawet nie odpisujesz... :/ tylko ja się zawsze produkuje, może choć raz ty się odezwij?

Gość gość
Poswiecalam sie dla ciebie przez 4lata pracy i nadal tego nie widziales tych spojrzen, w oczach bylo wypisane kocham cie...

Gość gość
Ja już zrobiłam swoje. Próbowałam, nie bede wiecej starac sie. Pokaz, ze Tobie zalezy. Napisz, zadzwon lub cokolwiek.

Gość gość
Jakie zadzwoń, jakie 4 lata? Tak czułem że rozmawiam z kimś innym :/ a ta właściwa się już pewnie nie odezwie...

Gość gość
20:29 to ktos inny pisał:(( nie ja:-((

Gość gość
Daj jakis znak. Jeden mały, ze na prawde zalezy Tobie. Ja juz zrobiłam, starałam sie wczesniej:-((

Gość gość
Nie starałaś się właśnie, tylko ja za tobą latałem a ty sie nigdy nawet nie potrafiłaś odezwac pierwsza, już o tym że mi nie odpisujesz na meile nie wspomnę ehh nie ważne, gdyby ci zależało to byś się odezwała, widocznie ci nie zależy... :( Będę tęsknił za tobą i żył nadzieją że jednak się odezwiesz...

Gość gość
OK:(( pasado pisado:-((

Gość gość
O.o