Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona331

Fotobudka Wwa

Polecane posty

Gość Ona331

Witajcie W najbliższym czasie planuję naprawdę sporą imprezę , i zastanawiam się w jaki sposób ją urozmaicić . Czytałam trochę o tej całej fotobudce i mam wrażenie , że będzie to genialny pomysł . Lecz gdy zaczęłam szukać okazało się , że jest ich tyle w samej Warszawie, i teraz nie wiem która byłaby najlepsza . Ktoś korzystał , mógłby polecić jakąś dobrą fotobudkę ?

Gość gość
Gorąco polecam sesjaparty.pl , korzystałam z tej fotobudki już 3 razy i za każdym razem świetnie się bawiliśmy

Gość MykPstryk Warszawa
Coraz większym zainteresowaniem w naszym kraju cieszy się Fotobudka na imprezach rodzinnych tj. wesele. Wiele osób zastanawia się nad wynajmem tego urządzenia. Fotobudka to fenomen na każdej imprezie, która podkręci humor twoich gości. Rozbawi każdego. Wspólnymi zdjęciami zbliży wszystkich biorących udział w zabawie. A nikt nie przejdzie obok obojętnie. Po całej imprezie uśmiech nie będzie schodził Ci z twarzy, kiedy przypomnisz sobie wspólne zdjęcia Twoich bliskich i przyjaciół. Nasze biura znajdują się w Warszawie,Łodzi, Poznaniu, i Szczecinie. Wejdź na naszą stronę, warszawa-fotobudka.pl , sprawdź ofertę oraz pakiety promocyjne. Zapraszmy na naszego fb MykPstryk Fotobudka MykPstryk & Smile

Gość Dominika8989
Tak, potwierdzam. Byłam na weselu z fotobudką SesjaParty w domu weselnym Korona. Zabawa przednia i duże zdjęcia, które już oprawiłam w ramki.

Gość gość
Przed fotografem ludzie się tak nie "otwierają" jak to ma miejsce przy fotobudce. Fotobudki robią furrorę na każdych imprezach wśród młodszych i starszych. Ja osobiście polecam Fotobudka Pstryk Pstryk www.facebook.com/fotobudka.PstrykPstryk www.fotobudkapstrykpstryk.pl

Gość CharmLenka
Zauważyłam, że fotobudki są coraz bardziej popularne. W sumie się nie dziwię to świetna zabawa i mega pamiątka z imprezy. Teraz pojawiają się już wszędzie na imprezach firmowych, weselach, a nawet urodzinach. Jeżeli szukasz na terenie Warszawy to ja polecam tą https://www.mimofoto.pl/ firmę. Ma mega fajną ofertę i na pewno Ci się spodoba

Gość gość
Zgadza się fotobudki są bardzo popularne jako atrakcja na weselu, my również ją mieliśmy i nie żałuję :) Zamawialiśmy na www.Fotobudka24h.pl